Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(XMamaX @ 2006 01 06, 15:47)
Visai jis nenustipo, o tiktai ramybės būsenoje. Nuskink tuos sudžiūvusius lapus ir labai retai paliek, kad neperdžiūtų šaknys, o pavasariop pradėk laistyti ir jis turėtų išleisti gražų žiedą arba bent lapus. mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 02 20, 22:31)
Jokiu budu nepjauk, pas mus zydedavo ir trys stiebai iskart, tad nieko blogo nera cia smile.gif Turejau viena smulkiaziedi amarili tai kartais per visus stiebus budavo gerokai virs 20 ziedu vienu metu smile.gif

Labai noriu balto amarilio
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(XMamaX @ 2005 02 21, 10:37)
Aš savo amarilius, kai peržydi, nupjaunu žiedkotį ir niekuo nebarstau. Svarbu yra, kad peržydėjusį reikia laikyti saulėtoje vietoje, kitaip kitą metą gali ir nežydėti. O be to dar bent jau trečdalis svogūno turi būti virš žemės. Tręšiu kaip ir visas gėlės vasarą, nors ir nežydi, trąšos reikalingos, kad sukrautų gražius žiedus.

Atsakyti
Klausykit, kai bus laikas pradėti laistyti (ta prasme "pavasariop") - duokit signalą ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2006 01 09, 09:05)
Klausykit, kai bus laikas pradėti laistyti  (ta prasme "pavasariop") - duokit signalą  ax.gif  ax.gif  blush2.gif

Na čia jau nuo kiekvienos norų priklauso, aš tai jau kokį vasarį imsiuos šio reikalo.
Atsakyti
Net supavydėjau askaičius. Aš kiek turėjau amarilių, tiek pas mane jie nežydėjo, o per žiemą iš vis svogūnas sunykdavo. Nemoku aš jų auginti verysad.gif
Bet jums visoms linkių gražių žiedų. Nuostabaus grožio gėlė wub.gif
Atsakyti
sos! pradejo puti mano amarilio svogunas, tas nelemtasis, kur is florexlit turejo buti raudonas, o tapo ruzavu:) jis mane nervino ir dabar dar ir pradejo puti. Kazkaip gaila, kad supus ,gal zinot kaip isgelbeti:(((
Atsakyti
QUOTE(missis @ 2006 01 13, 17:15)
sos! pradejo puti mano amarilio svogunas, tas nelemtasis, kur is florexlit turejo buti raudonas, o tapo ruzavu:) jis mane nervino ir dabar dar  ir pradejo puti. Kazkaip gaila, kad supus ,gal zinot kaip isgelbeti:(((

g.gif Gal rasi sau tinkama patarima Cia
Atsakyti
Aciu Marfa, bandysiu pritaikyti patarimus doh.gif
Atsakyti
oj kaip džiaugiuosi atradusi šią temą+patarimus thumbup.gif . Gal ir man ką parekomenduosite? Mano amarilis irgi nežydi jau 2 metų, bet kas sezoną sėkmingai leidžia lapus - tokius gražius, ilgus, žalius. Kai jie nudžiūsta, leidžiu svogūnui pailsėti. Štai ir dabar jau nebelaistau, pastačiau tamsiau ir atokiau.
Gal kas susidūrėte su tokiu "reiškiniu"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(avectra @ 2006 01 14, 11:47)
oj kaip džiaugiuosi atradusi šią temą+patarimus  thumbup.gif . Gal ir man ką parekomenduosite? Mano amarilis irgi nežydi jau 2 metų, bet kas sezoną sėkmingai leidžia lapus - tokius gražius, ilgus, žalius. Kai jie nudžiūsta, leidžiu svogūnui pailsėti. Štai ir dabar jau nebelaistau, pastačiau tamsiau ir atokiau.
Gal kas susidūrėte su tokiu "reiškiniu"? g.gif

ax.gif Pas mane irgi tas pats buvo,bet siemet rudeni nustojau ji laistyti,kol visi lapai nudziuvo,tada visus sudziuvelius nuskabiau,palikau tik svoguna ir pastaciau i tamsesne vietele,po kurio laiko ziuriu,kad jis pradejo leisti nauja lapa,tada pastaciau ant palanges ir pradejau laistyti,pasirodo tas zalias lapas ir buvo ziedinkotis,taigi nuo lapkricio zydi kaip paseles,is pradziu buvo tik du ziedai,o si karta sukrove net trys.... thumbup.gif thumbup.gif ko seniau niekad nera buve wub.gif
Atsakyti
tongue.gif pamirsau parasyti,kad pavasari as ji persodinau,atskiriau vaika... ir siuo metu jie pakaitomis pas mane zydi.... bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti