oi mamos, kaip as dabar amarilio uzsimaniau
aciu uz grazius paveiksliukus ir instrukcijas kaip priziureti
eisiu butinai dar sia savaite jo pirkt...
Aš maximoje amarilį pirkau
Pasižiūrėkit kiek daug žiedų sukrovė
Pasižiūrėkit kiek daug žiedų sukrovė
QUOTE(silvva @ 2005 11 30, 11:28)
Fantastika
Na aš irgi pirkau iš Florexlitos,dar tik įsodinau.Bet žiedą jau leidžia.Tai žiūrėsim,kaip bus pas mane.Svogūnas buvo labai gražus...
Manasis Amarilis Florexlitinis skleidžiasi,ir raudonas kaip turi būti.Tik kotas neišaugo labai ilgas,bet žiedas atrodo labai didelis ir gražus.Esu patenkinta.
Grzu kai zydi.O jau ir spalvu galima rast ivairove,tiek musu parduotuvese,tie is uzsienio parsisiust.Mamai is Olandijos drauges dukra parveze puses kilogramo svoguna.Sake ispudingo grozio ziedai..dar nezydejo,tad negaliu pasakyt kokia nei spalva,nei forma.Taip,kad sulaukt turiu..
Man amarilis kazko nustipo,visi lapai nukaipo,liko tik svogunas.Kaip ji atgaivinti?Jis ne mano,o seimininkes,kur nuomojam buta.Gal nuo mano neapykantos,kad ne mano , o bobutes, vargsas nukaipo..
as tai pries kaledas nusipirkau amirili, kuris kaip tik ruosesi zydeti..labai norejau raudonu ziedu kad butu, su pardaveja abi rinkom rinkom..ir aisku zydi jis pas mane dabar dideliais baltais ziedais
niu kaip nepasiseke
niu kaip nepasiseke
QUOTE(Monela @ 2006 01 06, 14:05)
Man amarilis kazko nustipo,visi lapai nukaipo,liko tik svogunas.Kaip ji atgaivinti?Jis ne mano,o seimininkes,kur nuomojam buta.Gal nuo mano neapykantos,kad ne mano , o bobutes, vargsas nukaipo..
Visai jis nenustipo, o tiktai ramybės būsenoje. Nuskink tuos sudžiūvusius lapus ir labai retai paliek, kad neperdžiūtų šaknys, o pavasariop pradėk laistyti ir jis turėtų išleisti gražų žiedą arba bent lapus.