Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

oi mamos, kaip as dabar amarilio uzsimaniau biggrin.gif
aciu uz grazius paveiksliukus ir instrukcijas kaip priziureti 4u.gif
eisiu butinai dar sia savaite jo pirkt...
Atsakyti
Aš maximoje amarilį pirkau 4u.gif
Pasižiūrėkit kiek daug žiedų sukrovė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2005 11 30, 11:28)
Aš maximoje amarilį pirkau  4u.gif
Pasižiūrėkit kiek daug  žiedų sukrovė  biggrin.gif

Fantastika
Atsakyti
Nusipirkau is Florexlit amarili Read Peacock ar kazkaip panasiai vadinasi, prazydo - visai ne toks. Ruzavas prazydo ,o turejo buti raudonas. Supykau nes jie apgavo, gal irdar pas ka nors taip atsitiko?
Atsakyti
Na aš irgi pirkau iš Florexlitos,dar tik įsodinau.Bet žiedą jau leidžia.Tai žiūrėsim,kaip bus pas mane.Svogūnas buvo labai gražus... g.gif
Atsakyti
Tai va, ir pas mane svogunas grazus didelis. Net ir ziedyna leidzia antra, bet juk ne raudonas ! verysad.gif
Atsakyti
Manasis Amarilis Florexlitinis skleidžiasi,ir raudonas kaip turi būti.Tik kotas neišaugo labai ilgas,bet žiedas atrodo labai didelis ir gražus.Esu patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 11 29, 13:27)
Namų puošmena wub.gif

user posted image

user posted image

Labai labai grazus ziedai!!! 4u.gif
Atsakyti
Grzu kai zydi.O jau ir spalvu galima rast ivairove,tiek musu parduotuvese,tie is uzsienio parsisiust.Mamai is Olandijos drauges dukra parveze puses kilogramo svoguna.Sake ispudingo grozio ziedai..dar nezydejo,tad negaliu pasakyt kokia nei spalva,nei forma.Taip,kad sulaukt turiu..
Atsakyti
Man amarilis kazko nustipo,visi lapai nukaipo,liko tik svogunas.Kaip ji atgaivinti?Jis ne mano,o seimininkes,kur nuomojam buta.Gal nuo mano neapykantos,kad ne mano , o bobutes, vargsas nukaipo.. blink.gif
Atsakyti
as tai pries kaledas nusipirkau amirili, kuris kaip tik ruosesi zydeti..labai norejau raudonu ziedu kad butu, su pardaveja abi rinkom rinkom..ir aisku zydi jis pas mane dabar dideliais baltais ziedais smile.gif
niu kaip nepasiseke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monela @ 2006 01 06, 14:05)
Man amarilis kazko nustipo,visi lapai nukaipo,liko tik svogunas.Kaip ji atgaivinti?Jis ne mano,o seimininkes,kur nuomojam buta.Gal nuo mano neapykantos,kad ne mano , o bobutes, vargsas nukaipo.. blink.gif

Visai jis nenustipo, o tiktai ramybės būsenoje. Nuskink tuos sudžiūvusius lapus ir labai retai paliek, kad neperdžiūtų šaknys, o pavasariop pradėk laistyti ir jis turėtų išleisti gražų žiedą arba bent lapus. mirksiukas.gif
Atsakyti