Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

O čia dabar žydintis manasis Clown.user posted image
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2008 01 21, 19:07)
O čia dabar žydintis manasis Clown.

Labai gražus žiedas wub.gif
Atsakyti
Na, kad tema nenugrimztų į užmarštį įdėsiu, kokių dar žiedų sulaukiau. Dabar pražydo jau visi atsivežti iš Olandijos.

Tai raudonas, turi 4 žiedus ant koto ir dar antras kotas bus:
user posted image

O šioje nuotraukoje matyti baltas. Jį kai pirkau, tai buvo matyti lapų kuokšto užuomazga ir šonuose tarsi žiedų užuomazgos. Na, galvoju, šitas tikrai žydės, todėl jį išsirinkau. Pasodinus pradėjo augti viduruje lapai ir lįsti kartu su jais žiedas. O šonuose irgi pradėjo augti, ir atrodė, kad ten bus lapai. Bet po kiek laiko pasirodė, kad ten tikrai žiedai. Jų viršūnės buvo kiek pripjautos, matyt jau prieš išraunant buvo sukrauti žiedai. Tai dabar toks keistas, netvarkingas, su trim stiebais ir tuose šoninuose padžiuvę pripjauti lapai dengę žiedą. Tas vidurinis turi 2 žiedus, o šoniniai po tris. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ai, koks grožis wub.gif wub.gif Na ir sekasi doh.gif Maniškis tik po du žiedus vos išstena schmoll.gif , nors visko gauna į valias.
Atsakyti
Žiedų grožis pagyvina temą wub.gif Liuks thumbup.gif
Atsakyti
O as nelaistau ir vis laukiu ziedu ir nieko verysad.gif Kiek dar taip laukti? Du lapai isleisti ir dar augtu, jei vandens duociau unsure.gif
Atsakyti
O vat taip mano gražuolis iš Olandijos pražydo bigsmile.gif ir dar žiedkotis lenda.. biggrin.gif bet.. kažkodėl (tikrai neperlaisčiau) įsimetė kažkoks šaknų puvinys (nes nebėra įsitvirtinęs žemėje ir matosi kai kurios šaknys supuvusios, bet turi ir sveikų) unsure.gif tai kąman daryt.. gal efektorium šaknis nupurkšti ?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 01 27, 21:52)
Na, kad tema nenugrimztų į užmarštį įdėsiu, kokių dar žiedų sulaukiau. Dabar pražydo jau visi atsivežti iš Olandijos.

Tai raudonas, turi 4 žiedus ant koto ir dar antras kotas bus:
user posted image

O šioje nuotraukoje matyti baltas. Jį kai pirkau, tai buvo matyti lapų kuokšto užuomazga ir šonuose tarsi žiedų užuomazgos. Na, galvoju, šitas tikrai žydės, todėl jį išsirinkau. Pasodinus pradėjo augti viduruje lapai ir lįsti kartu su jais žiedas. O šonuose irgi pradėjo augti, ir atrodė, kad ten bus lapai. Bet po kiek laiko pasirodė, kad ten tikrai žiedai.  Jų viršūnės buvo kiek pripjautos, matyt jau prieš išraunant buvo sukrauti žiedai. Tai dabar toks keistas, netvarkingas, su trim stiebais ir tuose šoninuose padžiuvę pripjauti lapai dengę žiedą. Tas vidurinis turi 2 žiedus, o šoniniai po tris.  smile.gif
user posted image

QUOTE(palme @ 2008 01 28, 00:10)
O vat taip mano gražuolis iš Olandijos pražydo  bigsmile.gif  ir dar žiedkotis lenda..  biggrin.gif  bet.. kažkodėl (tikrai neperlaisčiau) įsimetė kažkoks šaknų puvinys (nes nebėra įsitvirtinęs žemėje ir matosi kai kurios šaknys supuvusios, bet turi ir sveikų)  unsure.gif  tai kąman daryt.. gal efektorium šaknis nupurkšti ?

Vaje koks grozis wub.gif
Sirdis apsalo....
Mano irgi viena net 4 ziedelius skleidzia ir antra kota leidzia, tik nezinau kokios ji veisles blush2.gif
Artimiausiu laiku foto ikelsiu 4u.gif
Kaip noreciau baltu ir ryskiai raudonu arba bordo......gal kas vaikiuku turite?
Atsakyti
Palme wub.gif pašalink nupuvusias šaknis wink.gif

QUOTE(Pentarda @ 2008 01 28, 12:14)
Kaip noreciau baltu

Mano baltasis pasirodo leidžia vaikiuką,bet jis dar mažas mažas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 01 28, 14:51)
Palme  wub.gif  pašalink nupuvusias šaknis wink.gif
Mano baltasis pasirodo leidžia vaikiuką,bet jis  dar mažas mažas  ax.gif

Tai gal galeciau paprasyti man ji uzauginti blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti