Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(zujka @ 2005 05 11, 11:37)

Apie šitą šneku... 4u.gif
Atsakyti
Gal prieš mėnesį persodinau savo amarilius - atskyriau vaiką nuo mamos smile.gif , abu jau buvo peržydėję ir likę tik su lapais. Tai dabar tas motininis amarilis jau vėl vaikutį turi thumbup.gif . Jeigu taip ir toliau reikalai bus, tuoj dalinsiuos amariliais smile.gif .
Atsakyti
Pagaliau pražydo mano amarilis - baltas su garbanotais pakraštėliais. 5 žiedai ant vieno koto! Ir turim vaikelių šalia. Klausimas per kiek laiko pradeda žydėti vaikeliai?
Atsakyti
QUOTE(XMamaX @ 2005 05 27, 09:58)
Pagaliau pražydo mano amarilis - baltas su garbanotais pakraštėliais. 5 žiedai ant vieno koto! Ir turim vaikelių šalia. Klausimas per kiek laiko pradeda žydėti vaikeliai?

thumbup.gif
vaikelius geriau būtų persodint, kai baigs žydėt. Mano "vaikelis" ėmė žydėt gal po 2-3 m. smile.gif
Atsakyti
Panasiai po tiek ir prazysta.
Atsakyti
Šiandien pastebėjau, kad ir maniškis amarilis, kuris ilsėjosi be lapų gal kokius 4 mėnesius, pradėjo busti ir leisti lapelius! Gaila tik, kad ne žiedą... g.gif Ilsėjosi tikrai ilgai, aš pagal visas technologijas ir nelaisčiau beveik visiškai jo... Man jau antrus metus jisai taip ožiuojasi ir nežydi, nors poilsio turi daug. verysad.gif
Atsakyti
Taigi va dabar pasigirsiu: mano amarilis tik dabar išleido žiedą! Matyt, gerai jam tas poilsis buvo. biggrin.gif
O paprastas raudonas žydėjo du kartus žiemą, o dabar vėl leidžia žiedą! thumbup.gif
Atsakyti
Mano amariliai(ir olandiski)pasodinti lauke po medziais.Salia auga krinas,elioto kalijos.Kalijos zydejo ir po medziu..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2005 08 08, 11:39)
Mano amariliai(ir olandiski)pasodinti lauke po medziais.Salia auga krinas,elioto kalijos.Kalijos zydejo ir po medziu..

Na kai aš sodindavau po medžiais, tai jie nežydėdavo... Jiems reikia saulės, kad galėtų sukrauti žiedus.
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 08 08, 12:36)
Taigi va dabar pasigirsiu: mano amarilis tik dabar išleido žiedą! Matyt, gerai jam tas poilsis buvo. biggrin.gif
O paprastas raudonas žydėjo du kartus žiemą, o dabar vėl leidžia žiedą!  thumbup.gif

šaunu thumbup.gif įdėsi gal foto, kai pražys ax.gif
Pamenu, mano irgi kažkada rugpjūtį žydėjo...
Gerai, kad pailsinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 08, 14:38)
šaunu  thumbup.gif įdėsi gal foto, kai pražys  ax.gif
Pamenu, mano irgi kažkada rugpjūtį žydėjo...
Gerai, kad pailsinai  smile.gif

Įdėčiau, bet neturiu su kuo nufotografuoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2005 05 11, 11:54)
Pas mane auga amarilis  "Toronto" Tok didžiažiedis baltas su raudonom juostelėm. Mes su vyru juokais proginiu vadinam. Nusipirkom gruodžio 31 vėlai vakare. Pirmą karta pražydo dieną kai gimė dukra. O šiais metais išskleidė savo žiedą kovo8 .

Taip biggrin.gif Pas mane taip pat amariliai proginiai biggrin.gif O jau kaip dievinu ju ziedus ... wub.gif oi nigaliuuuuu wub.gif

Nezinojau ,kad jiems reikia duoti pailset wub.gif as irgi baisiai pristojau prie baltojo maximinio amarilio blush2.gif o taipppp graziai priesh tai zydejo.... ir uzmigo... blink.gif umn.gif: tai as ji ir persodinau doh.gif ir tresiau unsure.gif ir ko tik nedariau doh.gif bet jis vistiek miega blush2.gif bet jau bundaaa ...ziuresim ar laba isupykes atsikels g.gif biggrin.gif
Atsakyti