Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(daniele @ 2008 01 16, 14:16)
gal man irgi i vieseni kambari pastatyti ir nelaistyti g.gif
Nors kasmet jis vasari jau leisdavo "strelkas unsure.gif "

O jus jo neperlaistet paziurekit ar nesuminkstejo svogunas g.gif
O gal paseno vargsiukas ar zemes visai isseko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 16 sausio 2008 - 14:21
Svogunas kietas, didelis, gal tada verta prsodinti. Beja, nelaistau jau savaite
Atsakyti
O gal jam vazonas per mazas ir ar gal trasu reikia g.gif
Ne as pirkau parduotuvej pernai toki visai be saknu ir papuvusi ir dar pardaveja sako neimkit jus jo nes vistiek neisgyvens, o as ji padziovinau apipuvusius lukstus nuemiau ir paskui pasodinau i nauja zeme ir siemet jis pradejo leisti lapukus tik nezinau ar zydes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 01 10, 22:13)
-po to pamirkyti  PREVICUL /previkuras/tirpale taip kaip parasyta ant pakuotes/ as tikrai svoguna visa! mirkiau!;

o kur toki daikta nusipirkti?
Atsakyti
Senukuose pamegink paklaust, geliu skyriui.
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 01 17, 20:12)
O gal jam vazonas per mazas  ir ar gal trasu reikia g.gif
Ne as pirkau parduotuvej pernai toki visai be saknu ir papuvusi ir dar pardaveja sako neimkit jus jo nes vistiek neisgyvens, o as ji padziovinau apipuvusius lukstus nuemiau ir paskui pasodinau i nauja zeme ir siemet jis pradejo leisti lapukus tik nezinau ar zydes g.gif

aciu labai uz patarima 4u.gif
Atsakyti
PREVICUR būna ir "Žaliojoj stotelėj".
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 01 18, 13:05)
PREVICUR būna ir "Žaliojoj stotelėj".

Teisingai thumbup.gif

As tai pirkau seklu parduotuvej mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu paklausti jūsų patarimo.Padovanojo man meilenį-amarilį LADY JANE.Žydėjo dideliais pilnaviduriais žiedais.Peržydėjus nupjoviau jo kotą.Ar man dabar svogūną lieti gausiai?Ir kur jį laikyt?Tamsoje ar šviesoje?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
As tai po zydejimo nemigdau savo amariliu. ax.gif Jei jusiskis stovi siltai ir sviesiai tai laistykit manau karta i savaite. Ir patresti nepakenktu, kad svogunas po zydejimo sustipretu. Vis tiek reikia i lietuviska gyvenimo ritma ji istatyt ziema- miegam, pavasari- zydim, vasara- augam, o kartais antra karta zydim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 01 18, 23:33)
As tai po zydejimo nemigdau savo amariliu.  ax.gif Jei jusiskis stovi siltai ir sviesiai  tai laistykit manau karta i savaite. Ir patresti nepakenktu, kad svogunas po zydejimo sustipretu. Vis tiek reikia i lietuviska gyvenimo ritma ji istatyt ziema- miegam, pavasari- zydim, vasara- augam, o kartais antra karta zydim lotuliukas.gif

As irgi stengiuosi juos auginti pagal musiska gyvenimo ritma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijatu @ 2008 01 14, 12:52)
O tai istraukti i sviesa ir nelieti? Ir kiek laiko taip laukti? smile.gif

Pradėti lieti, kai išlys žiedkotis. Mano ištrauktas iš patamsio vazonėlis jau savaitę stovi nelietas ir matau, kad kalas žiedkotis ir lapeliai. Dar palauksiu, kad išlystų aukščiau ir pradėsiu lieti. biggrin.gif
Atsakyti