Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

@asta, gražuolis wub.gif wub.gif Lydausi nuo baltos spalvos žiedų blush2.gif Laukiu kol pabus mano baltažiedžiai amariliai,baisiai širdis dreba,kad tik nebūtų numirioję unsure.gif
O senutė raudonžiedė ir šiemet tris žiedus skleidžia ir priedo antrą žiedstiebį kelia bigsmile.gif O jos suaugę vaikai dar miega doh.gif
Atsakyti
as ir noriu konsultacijos, turiu balta amarili, pernai labai graziai zydejo. o siemet isleido toki viena geltona lapa. kazkoki issypusi. as ji nupjoviau. tai daugiau nieko neisleido. galiausiai apziurejau ta svoguna, ir ties tais nunykusiais lapais, vidury vienas is tu lapu buvo supuves. as istraukiau ji. bet ziuriu vis tiek nespogsta.
tada po kiek laiko pakapsciau svoguna, tai ziuriu apipuves sad.gif isvis as ji istraukiau, nuvaliau tuos puvinius. siaip jis toks kietas. tai gal dar isgyvens?
ir jau vel man ji atgal sodinti?
Atsakyti
@asta, labai graži jūsų gėlytė thumbup.gif , bet aš siūlyčiau nelaukti, kol ji peržydės, o dabar nupjauti žiedstiebį ir pasimerkti. Ji ilgai žydės ir pamerkta. Jei lauksite, svogūnas gali visai supūti... Reikėtų atsargiai nupjaustyti iki sveikos vietos ir tada pabarstyti medžio anglim. Laistyti saikingai ir labai atsargiai, kad neaplieti svogūno kol yra puvinys.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 12 29, 18:26)
@asta, labai graži jūsų gėlytė  thumbup.gif , bet aš siūlyčiau nelaukti, kol ji peržydės, o dabar nupjauti žiedstiebį ir pasimerkti. Ji ilgai žydės ir pamerkta. Jei lauksite, svogūnas gali visai supūti... Reikėtų atsargiai nupjaustyti iki sveikos vietos ir tada pabarstyti medžio anglim. Laistyti saikingai ir labai atsargiai, kad neaplieti svogūno kol yra puvinys.

Dėkui 4u.gif
Aš taip ir padariau-žiedą nupjoviau,buvo Kalėdinio stalo puošmena,vistik 5 žiedai išsiskleidė wub.gif

O nuo svogūo truputį nukasiau žemes,padžiovinau,nes anksčiau jau buvau apipjausčius ir anglimi pabarsčius.Dabar lyg ir viskas tvarkoje,leidžia antrą žiedynkotį wub.gif
Atsakyti
Labai šaunu thumbup.gif
Sodinant amarilę, tiktrečdalis svogūno turi būti žemėje, o visakita - viršuje.
Atsakyti
Pirmieji šiais metais amarilių žiedai.
Tradicinis raudonas:
user posted image

Kitą parsivežiau iš Amsterdamo. Pagal paveiksliuką turėjo būti visas rožinis ir pilnaviduris, bet pražydo taip. Net penki žiedai ant vieno stiebo ir žiedai tokie blizgantys.

user posted image

Bendras vaizdas smile.gif :
user posted image
Atsakyti
koks grozis pas tave,Kerpera thumbup.gif
Atsakyti
Išdykėle pražydo tavo gėlyte. Labai graži, vyras kasdien gyrė, nes nerealaus grožio. Bet vat lapai išaugo .... na kaip čia paaiškinti tokie lyg vienoj pusej butu pazeisti ir riečiasi į tą pusę ir labai blyškūs. Svogūnas suminkštėjo. Aiško jo nemaigau kiekvieną dieną. Žodžiu nupjoviau viską laistau, bet labai mažai. Tikiuosiu išgyvensim, nes griekas leist numirt tokiam grožiui.
Atsakyti

swoon.gif swoon.gif swoon.gif Kerpena kai pamačiau tavo gėlių žiedus, net išsižiojau kaip gražu wub.gif

Šiandien apžiūrinėjau savo svogūnėlį, kurį gavau iš forumietės Marfos ir man atrodo, jis leidžia savo pirmąjį žiedelį
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 01 04, 12:00)
swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif  Kerpena kai pamačiau tavo gėlių žiedus, net išsižiojau kaip gražu  wub.gif 

Šiandien apžiūrinėjau savo svogūnėlį, kurį gavau iš forumietės Marfos ir man atrodo, jis leidžia savo pirmąjį žiedelį

4u.gif thumbup.gif kaip smagu girdeti.... lauksim nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2008 01 04, 16:26)
4u.gif  thumbup.gif kaip smagu girdeti.... lauksim nuotraukytes mirksiukas.gif

clap.gif clap.gif clap.gif turėsiu žiedelį.... Tik dabar galvoju kaip svogūną pastiprinti? GAl palaistyti su trąšom? Ką patars žinovės?
Atsakyti
O maniskis baltasis is karto du ziedkocius leidzia bigsmile.gif
As tai saviskius tresiu tada kai jie nuzydi , nes ir taip pamiegoje jie pas mane tokius ziedkocius uzaugina, kad svogunas is saknu virsta tai jei patresciau ko gero dar didesni kotai uzaugtu... g.gif
Atsakyti