Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(marfa @ 2007 12 06, 15:26)
thumbup.gif nerealūs žiedai  wub.gif

o pas mane niekad nemeta amarilis lapu, kaip tik dabar tik ju dar daugiau. Apskritai pas mane pilnas vazonas lapu ir zydi kiekvienais metai pries velykas. KAs yra tam mano amariliui? g.gif
Atsakyti
Manau, kad viskas gerai su tavo amariliu mirksiukas.gif Pas mane darbe amarilis auga, o ten visuomet silta, sviesu, patresiu as ji kartais tai jis irgi niekada neuzmiega ir zydi 2- 3 kartus per metus, o tas kur namuose auginu visuomet rudeni, pats savaime, lapus numeta ir uzmiega, nes pas mane namuose vesu. Viskas priklauso nuo laikymo salygu.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Anksteliau esu rasiusi, kad mano amarilius uzpuole skydamariai...rasiau, kad negailestingai nuskabiau visus lapus...ir pastaciau i tamsia vietele...Tai va, dabar jau leidzia mano geliukai naujus sveikus lapelius, labai tikiuosi, kad sulauksiu ir ziedu... smile.gif
Atsakyti
Labutis, kazkada turejau toki grazu amarili bati ziedai su rausvais dryzeliais, bet iskeliavau studijuoti ir nebeturiu verysad.gif Visur ieskojau toki vel nusipirkti, bet nesekmingai. Gal as cia ne visai i tema, bet daugiau nezinau kur kreiptis- mamytes, gal kuri toki turi, as nupirkciau wub.gif As is vilniaus, tai ieskau vilnieciu, kurios galetu man pagelbeti. Lauksiu ziniu i az, is anksto dekoju atsiliepusioms 4u.gif
O gal kas mate kur pirkti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Pas mane jau zydi sesutes dovanotas svogunas bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
http://public.fotki....s/p1010174.html
http://public.fotki....s/p1010173.html
Atsakyti
O aš šiandien bevalydama nudžiūvusius lapus truputį pažeidžiau žiedyną,kurio nepastebėjau,nes gilokai buvo.O svogūno kaklelis buvo bjaurus ,atsignojęs,tad nutariau su žitklėmis pakirpti ir kai pajutau ,kad į kažką minkštą kimbu daugiau nekirpau ir va rezultatas.Žiedukai nepažeistiuser posted imageKažin ar žydės doh.gif g.gif sad.gif Ar man eit nusišaut su durų rankena?
Atsakyti
Aš amarilių niekada nemigdau per jėgą schmoll.gif O vieną dalyką galiu pasakyti tikrai - kasmet jas persodinti ar laikyti miegančias iškastas nėra gerai, nes paskui žydėdamos jos labai nualina svogūną, nes augalas dar būna nespėjęs pilnai įsišaknyti ir maisto medžiagas naudoja iš svogūno. Dėl to jis stipriai sumažėja ir susiraukšlėja.
Šiemet aš turėjau savo persodinti, nes vazonas buvo net deformuotas doh.gif , bet dabar, nors ir leidžia po 2 žiedynus iš svogūno, bet žiedai truputį smulkesni nei anksčiau ir svogūnai suvargę.
Kai baigs žydėti, aišku, atsigaus.
Atsakyti
Kiekvienas turi savo metodiką.Per prievartą nemigdau,bet jie patys nusprendžia kada miegoti,o tada aš juos tik sukišu kur tamssiai.Šiandien bevalydama lapus pamačiau ,kad vienas pilnas miltuotojų skydamarių.
Atsakyti
Labukas,pražydom wub.gif

user posted image

Bet ant svogūno yra puvinys...ką daryt g.gif bandžiau atsargiai truputį išpjaut,pabarstyt medžio anglim...nepadėjo... sad.gif kaip išsaugot svogūną?Gal kai nužydės išimt iš žemių ir daugiau nupjaut svogūno ir palikt,kad padžiūtų g.gif Ką manot?
Atsakyti
Aš galvoju ,kad taip.
Atsakyti
Sakykit, nebepamenu blush2.gif O žiedus pirmiausiai išleidžia paskui tik lapus g.gif Nes maniškis su savo vaikiuku numetė lapus, paskui neužilgo žiūriu lenda kažkas, maniau žiedai, o pasirodo lapai tai buvo, tai ką nebus šiemet žiedų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2007 12 22, 15:06)
Sakykit, nebepamenu  blush2.gif O žiedus pirmiausiai išleidžia paskui tik lapus  g.gif Nes maniškis su savo vaikiuku numetė lapus, paskui neužilgo žiūriu lenda kažkas, maniau žiedai, o pasirodo lapai tai buvo, tai ką nebus šiemet žiedų verysad.gif

Dažniausiai nežydi,bet kartais visko būna.
Atsakyti