Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Daivike. @ 2007 12 01, 10:51)
Manau kad viskas tvarkoj, kartu su pumpurais ir saknis isleis. Maniskis karta nepasodintas buvo, o ziuriu pumpuras lenda doh.gif tai as ji grit i zeme ir viska suspejo ir saknis ir ziedus uzsiaugint.  rolleyes.gif

Ačiukas,nuraminai. 4u.gif Greitu laiku tuėčiau pasigirti žiedu ax.gif Tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės, mano amarilis visą vasarą ir dar iki šiol stovi stiklintam balkone,, prižiūriu kaip visas gėles. Kaip manot ar žemą balkono temperatūrą galima prilyginti "žiemos miegui" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 02 gruodžio 2007 - 16:54
QUOTE(Owly @ 2007 12 02, 00:11)
Tai dar palauk  mirksiukas.gif  Maniškiai žydi kartą per metus sausio-kovo mėnesiais  ax.gif

tai gal juos į butą atnešti, kad šilčiau būtų ar jiems vienodai ?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 12 02, 16:54)
mergaitės, mano amarilis visą vasarą ir dar iki šiol stovi stiklintam balkone,, prižiūriu kaip visas gėles. Kaip manot ar žemą balkono temperatūrą galima prilyginti "žiemos miegui"  ax.gif

Kad tik nepasirodytų per žema g.gif , o tai užmigs paskui "amžinu miegu". rolleyes.gif O jei rimtai, tai ,žinoma, kad galima. Bet mano tie, kurie stovi vėsiai - nei vienas nesiruošia leisti žiedų, o tie, kurie parnešti į kambarį - jau leidžia žiedstiebius. Kas po vieną stiebą, o kas po du.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 12 02, 21:47)
Kad tik nepasirodytų per žema g.gif , o tai užmigs paskui "amžinu miegu". rolleyes.gif  O jei rimtai, tai ,žinoma, kad galima. Bet mano tie, kurie stovi vėsiai - nei vienas nesiruošia leisti žiedų, o tie, kurie parnešti į kambarį - jau leidžia žiedstiebius. Kas po vieną stiebą, o kas po du.

mano svogūnas dar jaunas - tai žiedų labai nesitikiu, bet per vasarą du vaikus išaugino. Balkone minuso nebūna, pas mane dar visos pelargonijos balkone tupi sa patenkintos, nes namuose palangių maža, bet kai griebs tikra žiema, parnešiu.

Dar galvoju ar nereiktų tų ilgų lapų nupjauti, biški jie man maišosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2007 12 02, 17:13)
tai gal juos į butą atnešti, kad šilčiau būtų ar jiems vienodai ?

Net nežinau ką patarti, maniškiai tai bute stovi visą laiką blush2.gif Patenkinti atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 12 02, 20:52)
Dar galvoju ar nereiktų tų ilgų lapų nupjauti, biški jie man maišosi  ax.gif

Lapai augalui reikalingi biggrin.gif Per juos kvėpuoja, vykdo fotosintezę, maitinasi. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, nežinau ka dabar daryti su amariliais .Rudeni inešus juos i kambari jie eme ir subujojo.Tai kaip suprantu nepailseje jie nežydės verysad.gif O jeigu mažinčiau laistyma ir išneščiau vesiai gal jie kaip nors užmigtu. Patarkite.
Atsakyti
Amaryllis ,,Athene'' ,jau 3 ziedkoti leidzia ir lapa kur isaugino bigsmile.gif
http://public.fotki....s/p1010150.html
http://public.fotki....s/p1010159.html
Atsakyti
O aš nors ir bandžiau savo senutę pamigdyti,nieko gero iš to neišėjo tongue.gif Iš aštuonių lapų penki nugelto,trys dar žaliuoja ir dar riebų žiedynstiebį leidžia bigsmile.gif Tai gal kuo senesnis,tuo mažiau poilsio reikia g.gif
Jaunikliai tai jau pora mėnesių poilsiauja pareigingai numetę lapus
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2007 12 06, 12:33)
Amaryllis ,,Athene'' ,jau 3 ziedkoti leidzia ir lapa kur isaugino  bigsmile.gif

thumbup.gif nerealūs žiedai wub.gif
Atsakyti