Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Fantastika. Kaip bus gražu kai sužydės thumbup.gif Dabar ją būtinai reikia patręšti žydinčiom gėlėm skirtom trąšom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 28 lapkričio 2007 - 20:52
QUOTE(plateliai @ 2007 11 28, 14:35)

Plateliai, moki mylėti gėles.
Atsakyti
sakykit, manieji amariliai stovi laiptinėje, lapeliai labai žaliuoja, jau visą vasarą, jei įnešiu į kambarį ar jie kraus žiedelius?
Atsakyti
Mano amarilis prazydo
Atsakyti
Dacor bigsmile.gif ,labai grazus ziedelis.
Atsakyti
Sveikutes.Nemoku as augint amariliu.Jau daugiau kaip 5m pas mane nezydi.Tik lapus augina.Siuo metu rusy laikau,vasara buvo lauke.Baigia lapus numest,nelaistau.Ka man su jais daryt,kad galeciau ir as dziaugtis ziedais?Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
saldainia,as tai truputi kitaip priziuriu.Dabar zydi,kai nuzides nukelsiu nuo palanges,kai nebebus salnu isnesu i lauka (pasodinu),rudeni nuraunu kaip svogunus (padziovinu),ir miegot ax.gif ,o atsibunda patys. rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas merginos.Reikia patarimo-turiu baltą amarilį,leidžia du pumpurus,bet šaknų vazone praktiškai nėra....ar tai normalu?Bet jei leidžia žiedus,tai gal viskas tvarkoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2007 11 29, 00:07)
saldainia,as tai truputi kitaip priziuriu.Dabar zydi,kai nuzides nukelsiu nuo palanges,kai nebebus salnu isnesu i lauka (pasodinu),rudeni nuraunu kaip svogunus (padziovinu),ir miegot ax.gif ,o atsibunda patys. rolleyes.gif

ačiū už atsakymą, bet kaip man juos šiemet pražydint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 11 29, 09:50)
Labukas merginos.Reikia patarimo-turiu baltą amarilį,leidžia du pumpurus,bet šaknų vazone praktiškai nėra....ar tai normalu?Bet jei leidžia žiedus,tai gal viskas tvarkoje  g.gif

Manau kad viskas tvarkoj, kartu su pumpurais ir saknis isleis. Maniskis karta nepasodintas buvo, o ziuriu pumpuras lenda doh.gif tai as ji grit i zeme ir viska suspejo ir saknis ir ziedus uzsiaugint. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2007 11 29, 12:02)
ačiū už atsakymą, bet kaip man juos šiemet pražydint? g.gif

O kiek taviskaims metu? Gal jie dar per jauni zydeti. Maniskis pirma karta prazydo 3 metu budasmas ir svoguna kokiu 7 cm. skersmens turedamas.
Atsakyti
kad ir nežianu kiek, bet pas amne jie jau geri pusę metų.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2007 12 01, 22:52)
kad ir nežianu kiek, bet pas amne jie jau geri pusę metų.

Tai dar palauk mirksiukas.gif Maniškiai žydi kartą per metus sausio-kovo mėnesiais ax.gif
Atsakyti