Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Drąsiai galite genėti šaknis,jei Jums atrodo jų per daug,aš visada patrumpinu,ir apskabau,jei jų labai daug,tada sodinu smile.gif
Atsakyti
Bet ar ten tikrai skydamariai buvo? g.gif Tai nesmulkūs kenkėjai, tokie iškilę rudi kauburėliai. Jei taip, tai jų nebūna ant šaknų ir žemėje irnesakyk.gif Su pašalintais lapais turėjo ir jie išnykti. (Bet aš vis dar abejoju - neteko girdėti kad skydamariai pultų amariles g.gif )
Atsakyti
Aciukas smile.gif Dabar jau zinosiu, kad saknis galima pageneti...Svoguniukai nera dideli, bet jau saknuuuu... doh.gif

QUOTE(Agniska @ 2007 11 19, 12:12)
Drąsiai galite genėti šaknis,jei Jums atrodo jų per daug,aš visada patrumpinu,ir apskabau,jei jų labai daug,tada sodinu smile.gif

Papildyta:
Pagal info ir paveikslelius, kuriuos radau i-nete, identifikavau tas bjaurybes kaip skydamarius g.gif Labai gerai matesi (plika akimi) iskile kaubureliai ant lapu tokios lipnios isskyros. Tikiuosi, kad dabar, kai pasodinsiu i nauja zeme, viskas bus gerai rolleyes.gif O kaip ten seksis, tai butinai pranesiu smile.gif
Beje, kiek auginau amarilius, tai ne kartelio neteko matyti skydamariu ar kokiu kitu kenkeju ant ju. Visada galvojau, kad jau sia gelyte tai tikrai niekas nepuola schmoll.gif lotuliukas.gif Bet va klydau... verysad.gif doh.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 11 19, 21:26)
Bet ar ten tikrai skydamariai buvo? g.gif Tai nesmulkūs kenkėjai, tokie iškilę rudi kauburėliai. Jei taip, tai jų nebūna ant šaknų ir žemėje irnesakyk.gif Su pašalintais lapais turėjo ir jie išnykti. (Bet aš vis dar abejoju - neteko girdėti kad skydamariai pultų amariles g.gif )

Atsakyti
Per savo gimtadieny gavau dovanu amarlly. Vienas ziedynas jau zydejo, ir leido dar pumpura. Tai is to naujo pumpuro islindo ziedynas su 6 ziedai. thumbup.gif
O va pernai pirkau balta amarily. Nesu miegeja as tupineti aplink tas geles, pas mane auga tos, kurios maziausiai demesio reikalauja. Tai mano tas amarilis kai pernai nuzydejo as ji uzkisau ant saldytuvo.Kai gavau gimtadienio proga naujaamarily, prisiminiau senaji. Jis koky puse metu ant to saldytu isdziuvo, nelaistytas. Istraukiu as ji, o gi ziuriu jis lapus leidzia lotuliukas.gif Dabar laukiu pumpuru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė @ 2007 11 20, 08:46)
Aciukas  smile.gif Dabar jau zinosiu, kad saknis galima pageneti...Svoguniukai nera dideli, bet jau saknuuuu... doh.gif

Kuo daugiau sveikų, neapipuvusių ir neapgedusių šaknų, tuo geriau augalas pasisavina maisto medžiagas iš žemės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laizanika @ 2007 11 20, 10:59)
Per savo gimtadieny gavau dovanu amarlly. Vienas ziedynas jau zydejo, ir leido dar pumpura. Tai is to naujo pumpuro islindo ziedynas su 6 ziedai.  thumbup.gif
O va pernai pirkau balta amarily. Nesu miegeja as tupineti aplink tas geles, pas mane auga tos, kurios maziausiai demesio reikalauja. Tai mano tas amarilis kai pernai nuzydejo as ji uzkisau ant saldytuvo.Kai gavau gimtadienio proga naujaamarily, prisiminiau senaji. Jis koky puse metu ant to saldytu isdziuvo, nelaistytas. Istraukiu as ji, o gi ziuriu jis lapus leidzia  lotuliukas.gif  Dabar laukiu pumpuru  thumbup.gif

Dabar jau reikėtų ir palieti, o kai pradės leisti žiedstiebį - patręšti.
Atsakyti
bigsmile.gif as jau sulaukiau ziedu biggrin.gif http://public.fotki....iukas/amarilis/
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2007 11 21, 11:31)
bigsmile.gif  as jau sulaukiau ziedu biggrin.gif [

thumbup.gif kokia saunuole,visa kronika... thumbup.gif Labai grazutis wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Va mano gražuoliukas

http://www.ipix.lt/s...hp/290173_3.jpg
Atsakyti
bigsmile.gif labai grazus ziedai ax.gif
Atsakyti
Gražūs žiedeliai merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2007 11 16, 20:00)
As tai persodinciau i kita zeme ir pradeciau myleti biggrin.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif . Truputį apskabiau šaknis, nes jų buvo pilnas vazonas doh.gif pakeičiau žemę ir pasodinau į tą patį vazoną. Dabar jau pastačiau šviesoje ir lauksiu žiedų. thumbup.gif

Atsakyti
Trecias ziedkotis lenda bigsmile.gif biggrin.gif http://public.fotki....s/p1010134.html
Atsakyti