Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(OTIORI @ 2007 09 11, 11:19)
Turiu tris baltus didziaziedzius amarilius dovanu biggrin.gif 
Dar nezydeje, bet pavasari jau kraus ziedus. Gyvenu Karmėlavoje

Sveiki, aš irgi iš Karmėlavos. drinks_cheers.gif Vieną mielai priglausčiau.
Atsakyti
Norėjau paklausti,nupjausčiau amarilių lapus ir sudėjau į tamsią vietą,ir šiandien kažkaip išsitraukiau vieną ir žiūriu žiedukas kalasi.Tai negi man jau ja traukt ant lago?Visada žiemos laukiu g.gif
Atsakyti
Žinok ir man taip nutiko,kolkas dar laikau patamsy,bet ko gero netrukus teks sodint... g.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju,gal dėl šilumos,nes visada nešdavau į rūsį,o dabar virtuvėj spintoj g.gif Beje,o pas Jus ji nepasodinta,kad sakot reiks sodint?Pas mane tai pasodinta,tai tik ant palangės liks nešt,bet dar netrauksiu gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 22 spalio 2007 - 10:31
QUOTE(Agniska @ 2007 10 22, 10:29)
Aš tai galvoju,gal dėl šilumos,nes visada nešdavau į rūsį,o dabar virtuvėj spintoj g.gif Beje,o pas Jus ji nepasodinta,kad sakot reiks sodint?Pas mane tai pasodinta,tai tik ant palangės liks nešt,bet dar netrauksiu gal g.gif

O kam kankint g.gif Paskui gali nukentėti žiedų kokybė. Žinoma, dėti ant palangės, palieti, vėliau patręšti žydinčiom gėlėm skirtom trąšom. Jūsų gėlytės nusprendė, kad jau pailsėjo ir nori žydėti mirksiukas.gif
Aš saviškių niekada nekišu į tamsą (ty. lyg ir nemigdau), bet jos kasmet ir labai gausiai žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 10 22, 18:30)
O kam kankint  g.gif  Paskui gali nukentėti žiedų kokybė. Žinoma, dėti ant palangės, palieti, vėliau patręšti žydinčiom gėlėm skirtom trąšom. Jūsų gėlytės nusprendė, kad jau pailsėjo ir nori žydėti  mirksiukas.gif
Aš saviškių niekada nekišu į tamsą (ty. lyg ir nemigdau), bet jos kasmet ir labai gausiai žydi  ax.gif

Ačiū,bėgu gėlytę nešt į šviesą 4u.gif
Atsakyti
[quote=Agniska,2007 10 22, 12:29]
[/quote

Taip,mano nepasodintas amarilis-vasarą visi augo darže,rudenį iškasiau,nudžiovino lapus,tai didžiąją dalį susodinau palikau mamai-gal 9 vazonus,nes jau vietos striuka,o du širdžiai mieliausius atsivežiau namo,dėžutėj laikau patamsy.
Atsakyti
Aš taip pat vasarai išvežu į sodą,susodint į žemę,o rudenį visas išsikasu ir susodinu jau į vazonus nukarpau lapus ir žiemot dedu į tamsią vietą,bet kad dabar pažiūrėjau ir vienos jau lapas lenda ir žiedas kartu,taigi jau dabar tupi ant palangės smile.gif
Atsakyti
Prameciau pokalbi akimis,pagalvojau,kad negali taip but. blush2.gif Nepatikesit,ka snd radau,paziurekit,pasodinau ir ashttp://public.fotki.com/cipsiukas/amarilis/Greit dziaugsiuosi ziedais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2007 10 31, 20:05)
Prameciau pokalbi akimis,pagalvojau,kad negali taip but. blush2.gif Nepatikesit,ka snd radau,paziurekit,pasodinau ir as http://public.fotki....iukas/amarilis/ Greit dziaugsiuosi ziedais biggrin.gif

Tai jau tikrai džiaugsies 4u.gif Neužmiršk po to žieduko parodyt mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2007 10 31, 21:05)
Prameciau pokalbi akimis,pagalvojau,kad negali taip but. blush2.gif Nepatikesit,ka snd radau,paziurekit,pasodinau ir ashttp://public.fotki.com/cipsiukas/amarilis/Greit dziaugsiuosi ziedais biggrin.gif

Iš tikro nepamirš papuošt temos rudeniniais žiedais mirksiukas.gif
Atsakyti
Išdykėle, dovanota gėlyte jau išleido lapuką, katik apžiūrėjau lyg ir viskas tvarkoj. Ačiū 4u.gif kai sukraus žiedą pasidžiaugsiu smile.gif
Atsakyti