Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Tikrai ta pati gėlė. Tik gal liaudiškai, t.y. lietuviškai meilenis, o moksliškai tai amarilinių šeimai priklauso, tai gal todėl ir vadina amariliu... g.gif
Atsakyti
Mano amarilis vis dar be lapų.... cry.gif Jau kokie du pilni mėnesiai... Jokių gyvybės ženklų... Pernai, žinau, kad irgi ilgai stovėjo toks. Bet tai šiemet aš jo beveik ir nelaistau - taip pasiskaičiau. Svogūnas kietas - nenyksta... Bet kažkaip jau lyg ir norėtųsi, kad pradėtų atsigauti...??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 04 26, 16:21)
Mano amarilis vis dar be lapų.... cry.gif Jau kokie du pilni mėnesiai... Jokių gyvybės ženklų... Pernai, žinau, kad irgi ilgai stovėjo toks. Bet tai šiemet aš jo beveik ir nelaistau - taip pasiskaičiau. Svogūnas kietas - nenyksta... Bet kažkaip jau lyg ir norėtųsi, kad pradėtų atsigauti...??? mirksiukas.gif

tai jei svogūnas kietas, tai manau, nėra ko pergyventi, greičiausiai pradžiugins žiedu po tokio poilsio 4u.gif
Atsakyti
Siūlyčiau pradėti laistyti, tai turėtų jį pažadinti.
Atsakyti
Aš jį jau net į įstiklintą balkoną išnešiau, galvoju, gal pradės jausti pavasario dvelksmą ir laistau po truputėlį jau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 04 26, 16:21)
Mano amarilis vis dar be lapų.... cry.gif Jau kokie du pilni mėnesiai...

Patikėk, aš savąjį dar ilgiau laikau be lapų nei 2 mėn. smile.gif Užtat po to labai gražiai pražįstu.

Atsakyti
O kiek laiko maždaug pas jus žydi amariliai?
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 27, 08:26)
Patikėk, aš savąjį dar ilgiau laikau be lapų nei 2 mėn.  smile.gif Užtat po to labai gražiai pražįstu.

O Tu jį laistei per tą ramybės periodą ar ne?
Atsakyti
Pas mane auga amarilis "Toronto" Tok didžiažiedis baltas su raudonom juostelėm. Mes su vyru juokais proginiu vadinam. Nusipirkom gruodžio 31 vėlai vakare. Pirmą karta pražydo dieną kai gimė dukra. O šiais metais išskleidė savo žiedą kovo8 .
Atsakyti
amarilis
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 04 27, 13:38)
O Tu jį laistei per tą ramybės periodą ar ne?

laistau, gal kartą į dvi savaites po truputį.
Atsakyti
Vat toks pat pas mane jau ilgą laiką ramybės periode... thumbup.gif sad.gif
Atsakyti