Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(nosyte @ 2007 07 11, 11:27)
tai, kad pagyret dar parodau  ax.gif  [attachmentid=104380]...
Papildyta:
o parsiveziau juos is uzsienio. vienas svogunelis kainavo 10 euru  unsure.gif , labai brangu  blink.gif , bet labai norejau as ju. svogunai labai dideli, i abu delnus telpa. baltojo amarilio pavadininimas 'nymph', ant vieno koto uzaugina iki 4 ziedu. o ziedu skersmuo 15 cm, saviskio nematavau, bet kas mate tai sake sakes kokie dideli  swoon.gif...
dar turiu labai grazu 'blossom peacock' , jis kvepia(rasau angliskai, nes nzn lietuvisku pavadinimu). bet va svoguneliu neaugina jie, net pikta  verysad.gif tikiuosi veliau, gal pasirodys...
Papildyta:
ta kvepianti ir ikeliau cia...

sitas irgi labai grazus bigsmile.gif graziu svoguneliu parsivezei, gaila kad nesidaugina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nosyte @ 2007 07 11, 11:27)
ta kvepianti ir ikeliau cia...

šitas irgi super gražus bigsmile.gif Tikrai gaila, kad nesidaugina, na bet gal dar išaugins svogūnėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano amarilis išaugino tris vaikučius.
Žydėjo va taip:
user posted image

Gal kas nori? Tik vieną nežinau kaip atskirti, nes auga dižiojo svogūno pakrašty, tiesiog iš svogūno išaugo naujų lapelių šone.
Nežinau ko jie čia taip sublūdo, nes panašiai ir raudonas leidžia, tik to vos vos pasirodė. Gal atsidalins tas svogūnėlis paskui?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 18, 21:24)
Man labai gražūs žiedai.
Jurgita&P gal sutiktum keistis svogūnėliais?

Sveikute. Laikausi pazado. Noriu issiusti tau savo gelyte. Kaip ir rugpjutis ant nosies. Tik patark kaip tai reikia daryti. Ta prasme kaip ipakuoti, nes siuo metu auga vazonelyje ir lapu 6 turi smile.gif
P.S. Gerai butu zinoti ir kokiu adresu siusti smile.gif
Atsakyti
Tai niekam nereikia amariliukų?

Ar visos besidominčios amariliais atostogauja....
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 07 26, 08:46)

Nusiunčiau atsakymą į AŽ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2007 01 05, 18:24)
O ta i klivija panasi nebus Valote (Valotta).Ji zemesne,svogunine,ziedai,kaip amariliu,tik smulkesni.
O kas del kliviju genetisko apdirbimo,kad nesivaikuotu..galima rast budu ir juos "issaukt":)

Norėjau paklaust apie tuos būdus. rolleyes.gif jei jie tos pačios šeimos augalai, tai gal tie būdai padėtų ir labai kaprizingiems amariliams daugintis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 07 24, 10:21)
O mano amarilis išaugino tris vaikučius.
Žydėjo va taip:
user posted image

Gal kas nori?

Tikiuosi nepavelavau smile.gif Laaabai noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 07 26, 06:46)

As jau, turbut, pavelavau unsure.gif Parasiau i el.pasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 07 24, 16:12)
Sveikute. Laikausi pazado. Noriu issiusti tau savo gelyte. Kaip ir rugpjutis ant nosies. Tik patark kaip tai reikia daryti. Ta prasme kaip ipakuoti, nes siuo metu auga vazonelyje ir lapu 6 turi smile.gif
P.S. Gerai butu zinoti ir kokiu adresu siusti smile.gif

Aš irgi nepamiršau pažado, bet manosios vienas svogūnas išleido žiedstiebį ir jau matosi 4-rių žiedų pumpurai, tai kol kas negaliu persodinti... Pabaigoj vasaros dalis lapų pradeda gelsti. Tada nupjausiu visus lapus, nupurtysiu žemes, į dėžutę pridėsiu sausų kiminų (kad svogūnas nesibaladotų) ir ten paguldysiu svogūną.
Jeigu nėra būtinybės, tai ir Tu dar lapų nepjauk. Pasikeisim prieš ramybės periodą mirksiukas.gif
Man stringa kompas, tai nekasdien galiu įlįsti į SM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 28 liepos 2007 - 22:23
Išdykėle viską supratau pioneer.gif taip ir padarysiu. dar biskutuka palauksiu, nes labai jau graziai auga. matyt svogūnas didėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta @ 2007 07 28, 21:39)
As jau, turbut, pavelavau unsure.gif Parasiau i el.pasta smile.gif

Taip jau pavėlavai. Vieną jau atidaviau, o du pažadėjau. verysad.gif
Atsakyti