Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(boruzka @ 2007 06 07, 22:00)
mano amarilis pabludo  doh.gif  buvau stipriai issigandusi kai mazdaug koki kova pradejo lapai gelsti ir apacios i virsu ir taip visi nugelto. lapus nugeltusius nuskyniau o pati vazoneli palikau virtuveje ant spinteles , nes galvojau kad jau sakes jam. pasemiau ji jaunuti tai poilsiauti kaip ir neturejo  doh.gif o cia priesh kokia savaite ziuriu kad virsuje spinteles zaliuoja kazkas  bigsmile.gif amarilis is naujo labai labai grazius mesingus lapus isleido  bigsmile.gif

thumbup.gif saunu. man atrodo, normalu, kad taip lapus keicia 4u.gif , todel ismest nereikia skubet mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors augina Hymenocallys festalis arba dar vadinama ismene,pasodinau laukia tai nesulaukiu kada prades zydeti,jeigu dar zydes,pirkau svoguneli labai mazuti.
Atsakyti
Pagaliau prazydo ir maniskis ax.gif pernai visai nezydejo, o ir siemet kazlaip paveluotai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 07 06, 14:55)
Pagaliau prazydo ir maniskis ax.gif pernai visai nezydejo, o ir siemet kazlaip paveluotai g.gif

Gražus wub.gif
Atsakyti
wub.gif tikrai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
banmdziau skaityti visa tema, bet kantrybes neuzteko. Nusipirkau toki amarili:
user posted image

Turiu tyik svoguna su besileidzianciais lapais, ir nezinau ka daryti- sodinti ir laukti ziedu, ar sodinti ir paaugus nukarpyti lapus kad prazystu. Taip pat, ar tiks jei laikysiu labai sauletoje vietoje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilko Namai: 09 liepos 2007 - 11:55
Reikia sodinti ir leist augalui augti. mirksiukas.gif
Atsakyti
[attachmentid=104206] o cia mano amarilis blush2.gif zydejo sausio menesi
ir dar yra keletas is tos "operos" bet "vaikuciu" neaugina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nosyte: 10 liepos 2007 - 09:07
QUOTE(nosyte @ 2007 07 10, 10:01)
[attachmentid=104206]  o cia mano amarilis  blush2.gif zydejo sausio menesi
ir dar yra keletas is tos "operos" bet "vaikuciu" neaugina  schmoll.gif

bigsmile.gif koks grazus. labai spalva grazi, noreciau ir as tokio ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nosyte @ 2007 07 10, 10:01)

Ir aš tokio norėčiau, labai gražus žiedas wub.gif Kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nosyte @ 2007 07 10, 09:01)

Tikrai labai gražus thumbup.gif O dėl vaikučių - nenusimink, dar užaugins vėliau.
Atsakyti
tai, kad pagyret dar parodau ax.gif [attachmentid=104380]...
Papildyta:
o parsiveziau juos is uzsienio. vienas svogunelis kainavo 10 euru unsure.gif , labai brangu blink.gif , bet labai norejau as ju. svogunai labai dideli, i abu delnus telpa. baltojo amarilio pavadininimas 'nymph', ant vieno koto uzaugina iki 4 ziedu. o ziedu skersmuo 15 cm, saviskio nematavau, bet kas mate tai sake sakes kokie dideli swoon.gif...
dar turiu labai grazu 'blossom peacock' , jis kvepia(rasau angliskai, nes nzn lietuvisku pavadinimu). bet va svoguneliu neaugina jie, net pikta verysad.gif tikiuosi veliau, gal pasirodys...
Papildyta:
ta kvepianti ir ikeliau cia...
Atsakyti