Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Ineta @ 2007 05 24, 21:43)
Puikumelis ziedeliu thumbup.gif  O kiek  laiko pirmieji  ziedeliai laikesi? Savaite istempe? Maniskiai  dazniausiai apie  septinta diena  pradeda vysti. Ech galetu ilgiau toks  grozis dziuginti rolleyes.gif

g.gif kazkur irgi apie savaite. liudna, kad taip trumpai, kazkaip tikejaus ilgeliau, kad pazydes
Atsakyti
Pražydo ir mūsų amarilis...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 gegužės 2007 - 08:50
user posted image

žiedai iš arčiau
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 05 26, 09:21)
user posted image

žiedai iš arčiau

Pas mane irgi neseniai tokie nužydėjo. Jau kaip gražiai atrodė langas žydėjimo metu ax.gif
Atsakyti
Aš tai net nusinešiau ant stalo, kad taip greit nenužydėtų, nes kai tokie šilti orai, tai ant palangės staigiai peržydi. Geriausia, kai pražysta žiemą, tada ilgiau žydi. Raudoni taip ir daro, o šitas, kaip susigalvoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 05 26, 10:21)

žiedai iš arčiau

koks grazus wub.gif mirksiukas.gif cia gal is svogunelio augintas?
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 05 26, 14:16)
koks grazus  wub.gif  mirksiukas.gif cia gal is svogunelio augintas?

Nelabai supratau klausimo. Visi amariliai, kiek žinau iš svogūnėlių auga.
Šitą gavau iš tetos. Jai kažkas padovanojo, o aš paskui pasiėmiau vaiką, kai išaugino.

Šeštadienį džiaugiausi, kad pagaliau pavyko mnuotraukas įkelti, šiandien žiūriu neberodo... verysad.gif
Čia nuoroda, jei kam dar įdomu:

http://public.fotki..../p1020706w.html
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 05 28, 08:53)
Šitą gavau iš tetos. Jai kažkas padovanojo, o aš paskui pasiėmiau vaiką, kai išaugino.

Šeštadienį džiaugiausi, kad pagaliau pavyko mnuotraukas įkelti, šiandien žiūriu neberodo... verysad.gif

turejau omeny is pakelio (buna pirkt svoguneliu) 4u.gif

labai grazus ir didelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 28 gegužės 2007 - 14:21
QUOTE(Kerpena @ 2007 05 28, 08:53)

labai jau gražus.
Atsakyti
Na tikrai gražuolis tas Kerpenos amarilis aš irgi turiu tokį tik dar šiemet nesulaukiau žiedo, o audonas tai iš vis kas antri metai žydi.
O šitų tai žiedai daug stambesni nei raudonų bent jau pas mane.
Atsakyti
Zhiurejau zhiurejau ir ash uzhsimaniau smile.gif
Atsakyti
mano amarilis pabludo doh.gif buvau stipriai issigandusi kai mazdaug koki kova pradejo lapai gelsti ir apacios i virsu ir taip visi nugelto. lapus nugeltusius nuskyniau o pati vazoneli palikau virtuveje ant spinteles , nes galvojau kad jau sakes jam. pasemiau ji jaunuti tai poilsiauti kaip ir neturejo doh.gif o cia priesh kokia savaite ziuriu kad virsuje spinteles zaliuoja kazkas bigsmile.gif amarilis is naujo labai labai grazius mesingus lapus isleido bigsmile.gif
Atsakyti