Na aš irgi netrukus turėsiu gražių amarilių. Pernai vasaros pabaigoje nurėžiau gražius didelius lapus ir taip be lapų išstovėjo iki šiol,o dabar jau r žiedynų galiukai jau lenda iš svogūno,laukiu gražiųjų žiedų ir aš
QUOTE(Ineta @ 2007 03 18, 16:57)
O cia keturi ziedeliai ant keliu koteliu? Dvieju?
Cia vieno stiebo ziedai. Kito stiebo dar neprasiskleide...
@asta,
ar jis ir natūroje tokios gražios spalvos?
ar jis ir natūroje tokios gražios spalvos?
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 19, 00:00)
Žinoma, kai bus ramybės periodas - galėsim paštu viena kitai atsiūsti, nes dabar gaila lapus nupjauti
Gal galite kas pasakyti, kada reikia lapus pjauti. Mano peržydėjo (pirkau su žiedais) , tai ką dabar daryti, gal lapus pjauti , ar dar gali žydėti?
Kaip ir buvau žadėjusi - rodau savo gražuolį
Papildyta:
Kažkodėl nenori SM forumas mano grožio rodyti. Ką gi, bandau dar kartą.
Papildyta:
Nenori ir viskas
Papildyta:
Papildyta:
Nenori ir viskas
QUOTE(Heart @ 2007 03 20, 17:13)
Gal nuotrauka per didelė O jau taip smalsu pamatyt
gal galite merginos patarti ką reikia padaryti kad amarilis žydėtų turiu jau gal porą metų amarilį o jis nežydi nežinau ką daryti gal ką blogai darau
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 20, 18:32)
gal galite merginos patarti ką reikia padaryti kad amarilis žydėtų turiu jau gal porą metų amarilį o jis nežydi nežinau ką daryti gal ką blogai darau
Na, mes nieko ypatingo nedarėm, tiesiog prižiūrėjom trąšų gauna kaip ir visos kitos gėlytės, taip, kad nelabai žinau nuo ko čia priklauso tas žydėjimas/nežydėjimas, turim irgi vieną kuris nežydi, bet užtat lapus ohoho kokius augina O vat tie kur žydi tai lapai silpnoki Dabar kai žydėjo išvis visus lapus pametė
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 20, 18:32)
Gal vazonas per didelis, o gal pergiliai pasodintas? Aš irgi nieko įpatingo, atrodo, nedarau. Vasarą išnešu į lauką ir iki rudens ten gyvena
Papildyta:
QUOTE(aus @ 2007 03 20, 11:25)
Gal galite kas pasakyti, kada reikia lapus pjauti. Mano peržydėjo (pirkau su žiedais) , tai ką dabar daryti, gal lapus pjauti , ar dar gali žydėti?
Dabar lapų nereikia pjauti. Augalas auga ir kaupia jėgas kitam žydėjimui. Aš lapų aplamai niekada nenupjaunu, nebent nugelsta. Čia vasaros antroj pusėj (prieš ramybės laikotarpį) reikės nupjauti, kad svogūną galėčiau išsiūsti paštu.
Sveikos
turiu ir as amarili..
bet su juo tokiaistorija
mama man ji padovanojo, tipo cia mano augalas pagal horoskopa
ikisau i zeme, augo, augo, bet kazkaip silpnai, niekad daugiau nei 3 lapus neturejo..
o maniskis sako, kas cia per cibulis -reikia ismest
po tu zodziu mano amarilis atsigavo- lapu milijonas, vaiku tiek pridare, kad virsta is vazono, kiekvienais metais zydi - grazu ziuret
as tai niekad nenukerpu lapu, gaila man
beje, gal kam reikia cibuliuku?
vienas yra didelis su 8 lapais, o kitas mazesnis- 5lapai, abudu virsta is vazono tai sugalvojau parduot jei kam reikia...
turiu ir as amarili..
bet su juo tokiaistorija
mama man ji padovanojo, tipo cia mano augalas pagal horoskopa
ikisau i zeme, augo, augo, bet kazkaip silpnai, niekad daugiau nei 3 lapus neturejo..
o maniskis sako, kas cia per cibulis -reikia ismest
po tu zodziu mano amarilis atsigavo- lapu milijonas, vaiku tiek pridare, kad virsta is vazono, kiekvienais metais zydi - grazu ziuret
as tai niekad nenukerpu lapu, gaila man
beje, gal kam reikia cibuliuku?
vienas yra didelis su 8 lapais, o kitas mazesnis- 5lapai, abudu virsta is vazono tai sugalvojau parduot jei kam reikia...