Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Na aš irgi netrukus turėsiu gražių amarilių. Pernai vasaros pabaigoje nurėžiau gražius didelius lapus ir taip be lapų išstovėjo iki šiol,o dabar jau r žiedynų galiukai jau lenda iš svogūno,laukiu gražiųjų žiedų ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
labai grazios jusu geles,jei kuri nors turesite parduoti,pasiulykit,geriau butu Kaune,aciu
Atsakyti
QUOTE(Ineta @ 2007 03 18, 16:57)
O  cia  keturi  ziedeliai  ant  keliu  koteliu? Dvieju? g.gif  biggrin.gif

Cia vieno stiebo ziedai. Kito stiebo dar neprasiskleide...
Atsakyti
@asta,
ar jis ir natūroje tokios gražios spalvos?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 19, 20:13)
@asta,
ar jis ir natūroje tokios gražios spalvos?

Taip ax.gif

žydi visi trys žiedai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 19, 00:00)
Žinoma, kai bus ramybės periodas - galėsim paštu viena kitai atsiūsti, nes dabar gaila lapus nupjauti  verysad.gif

Gal galite kas pasakyti, kada reikia lapus pjauti. Mano peržydėjo (pirkau su žiedais) , tai ką dabar daryti, gal lapus pjauti , ar dar gali žydėti?
Atsakyti
Kaip ir buvau žadėjusi - rodau savo gražuolį smile.gif
Papildyta:
Kažkodėl nenori SM forumas mano grožio rodyti. Ką gi, bandau dar kartą.
Papildyta:
Nenori ir viskas verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heart: 20 kovo 2007 - 17:12
QUOTE(Heart @ 2007 03 20, 17:13)
Kažkodėl nenori SM forumas mano grožio rodyti. Ką gi, bandau dar kartą.

Gal nuotrauka per didelė mastau.gif verysad.gif O jau taip smalsu pamatyt ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
gal galite merginos patarti ką reikia padaryti kad amarilis žydėtų g.gif turiu jau gal porą metų amarilį o jis nežydi unsure.gif nežinau ką daryti gal ką blogai darau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 20, 18:32)
gal galite merginos patarti ką reikia padaryti kad amarilis žydėtų  g.gif turiu jau gal porą metų amarilį o jis nežydi  unsure.gif nežinau ką daryti gal ką blogai darau  unsure.gif

Na, mes nieko ypatingo nedarėm, tiesiog prižiūrėjom ax.gif trąšų gauna kaip ir visos kitos gėlytės, taip, kad nelabai žinau nuo ko čia priklauso tas žydėjimas/nežydėjimas, turim irgi vieną kuris nežydi, bet užtat lapus ohoho kokius augina cool.gif O vat tie kur žydi tai lapai silpnoki unsure.gif Dabar kai žydėjo išvis visus lapus pametė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 20, 18:32)
gal galite merginos patarti ką reikia padaryti kad amarilis žydėtų  g.gif turiu jau gal porą metų amarilį o jis nežydi  unsure.gif nežinau ką daryti gal ką blogai darau  unsure.gif

Gal vazonas per didelis, o gal pergiliai pasodintas? Aš irgi nieko įpatingo, atrodo, nedarau. Vasarą išnešu į lauką ir iki rudens ten gyvena rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(aus @ 2007 03 20, 11:25)
Gal galite kas pasakyti, kada reikia lapus pjauti. Mano peržydėjo (pirkau su žiedais) , tai ką dabar daryti, gal lapus pjauti , ar dar gali žydėti?

Dabar lapų nereikia pjauti. Augalas auga ir kaupia jėgas kitam žydėjimui. Aš lapų aplamai niekada nenupjaunu, nebent nugelsta. Čia vasaros antroj pusėj (prieš ramybės laikotarpį) reikės nupjauti, kad svogūną galėčiau išsiūsti paštu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
turiu ir as amarili..
bet su juo tokiaistorija blink.gif
mama man ji padovanojo, tipo cia mano augalas pagal horoskopa doh.gif
ikisau i zeme, augo, augo, bet kazkaip silpnai, niekad daugiau nei 3 lapus neturejo..
o maniskis sako, kas cia per cibulis -reikia ismest doh.gif
po tu zodziu mano amarilis atsigavo- lapu milijonas, vaiku tiek pridare, kad virsta is vazono, kiekvienais metais zydi wub.gif - grazu ziuret smile.gif
as tai niekad nenukerpu lapu, gaila man ax.gif
beje, gal kam reikia cibuliuku? mirksiukas.gif
vienas yra didelis su 8 lapais, o kitas mazesnis- 5lapai, abudu virsta is vazono tai sugalvojau parduot jei kam reikia... mirksiukas.gif
Atsakyti