Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(@asta @ 2007 03 16, 13:51)
Negi baigės Amarilių žydėjimo laikas  g.gif 

Maniškis pražydo antrą kartą 

wub.gif Labai grazi ziedu forma ir spalva thumbup.gif

QUOTE(saldainia @ 2007 03 16, 21:27)
Nežinau kaip juos pas mane taip gražiai pražydinti. Gavau dovanų iš vienos forumietės, bet lapeliai tokie smulkučiai buvo ir dabar tik atsigauna.

biggrin.gif atsigaus,atsigaus.Gal kolkas su prazydinimu palauk,patresk,duok priprasti naujoje aplinkoje,isitvirtinti.O po vasaros patarciau duoti pailseti ir veliau jis butinai prazys mirksiukas.gif
As tai visas geles tresiu universaliomis trasomis,nes visos jos pas mane skirtingos lotuliukas.gif doh.gif
P.S. as tai negaliu atsistebeti,kaip pas mus laiptineje amariliai vis zydi ir zydi,nors prieziura minimali ir ziema saltoka blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marfa: 17 kovo 2007 - 09:57
O KAIP JUOS PAILSINTI?
Atsakyti
Sveikos,gal galetumet pasakyti ar tinka amaryliams trasu lazdeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2007 03 17, 11:20)
O KAIP JUOS PAILSINTI?

meilenis nezydi todel, kad netu ramybes periodo (dazniausiai). nuo liepos pabaigos jo reikia visai nelieti. turi nudziuti visi lapai. tada juos nukerpi. lieti tik pora kartu, kad nezutu svogunas, o siaip praktiskai nelieji. tada jau kai pradeda listi ziedas (jis paprastai lenda pirmas, bet gali pirmi ir lapai listi, bet jie tada zuna)reikia vel pradeti lieti ir gausiai tresti. Padaryk ta perioda ir zydes kaip kazi kas!!!!
QUOTE(AveM @ 2007 03 17, 12:07)
Sveikos,gal galetumet pasakyti ar tinka amaryliams trasu lazdeles 4u.gif

ax.gif As tai tresiau,nors buvau nusipirkus rozytems... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta @ 2007 03 16, 21:05)
Ziedai  tikrai  karaliski thumbup.gif

QUOTE(marfa @ 2007 03 17, 09:56)
wub.gif Labai grazi ziedu forma ir spalva  thumbup.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Pabandysiu ikelti saviskio nuotrauka. Pagaliau prazydo. Na nera jis labai israiskingas, bet toks stiprus siemet. Matyt, gerai pailsejo per ziema svogunas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 18 kovo 2007 - 12:39
QUOTE(Mamce @ 2007 03 18, 13:28)
Pabandysiu ikelti saviskio nuotrauka. Pagaliau prazydo. Na nera jis labai israiskingas, bet toks stiprus siemet. Matyt, gerai pailsejo per ziema svogunas....

labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 03 17, 19:26)
Ačiukas  4u.gif

Grazuoliukas biggrin.gif
O cia ant vieno stiebelio keturi ziedukai ar ant dvieju? bigsmile.gif
Papildyta:
Oi ne ta pacitavau , sorry wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2007 03 18, 12:28)

Labai grazus thumbup.gif
O cia keturi ziedeliai ant keliu koteliu? Dvieju? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mamce labai gražūs žiedeliai wub.gif
Maniškis toks šiemet "tingi" žydėt g.gif užtai pas mamą žiedai super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 03 12, 19:38)
Na sakiau kad pirmoji gėlytė žydėjo su trim žiedeliais kol vieno nenulaužė, o antroji iš mažyčio gumbelio bet išleido ant vieno stiebelio du žiedelius, nors ir nelabai didelius, bet... ax.gif

Man labai gražūs žiedai.
Jurgita&P gal sutiktum keistis svogūnėliais?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 18, 21:24)
Man labai gražūs žiedai.
Jurgita&P gal sutiktum keistis svogūnėliais?

Aš tai nieko prieš. Gaila kad jau nužydėjo. Siūliau siūliau kol pumpuras buvo, bet niekas nenorėjo. Tai tas kuris žydėjo atiduočiau ar tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 03 18, 21:01)
Aš tai nieko prieš. Gaila kad jau nužydėjo. Siūliau siūliau kol pumpuras buvo, bet niekas nenorėjo.  Tai tas kuris žydėjo atiduočiau ar tinka smile.gif

Žinoma, kai bus ramybės periodas - galėsim paštu viena kitai atsiūsti, nes dabar gaila lapus nupjauti verysad.gif
Atsakyti