Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Eni @ 2007 02 22, 02:26)

Bandom ir mes pasirodyt  ax.gif  sorry uz foto kokybę, fotografuota su telefonu  smile.gif

user posted image user posted image user posted image

Kaip gražu 4u.gif Ir nuotraukos meninės kaip atvirukai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 23, 21:05)
Kaip gražu  4u.gif  Ir nuotraukos meninės kaip atvirukai atrodo  thumbup.gif

Aciu aciuks.gif bet cia tik su telefonu fotografuota ax.gif rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2007 02 20, 18:37)
O keli svogūnai čia vienam vazone  bigsmile.gif

prieš kelis metus pasodino viena svogūną, bet ju neskaidė, tik i didesni inda persodino.
vasara amariliai stovi lauke, iki pirmu šalnų...
Atsakyti
Nesuprantu,paskaiciau atrodo,lyg tai viska darau teisingai,bet amarilis nezydi ax.gif
Atsakyti
Man irgi ilgai nezydejo gal kokius ketverius metus. Nežinau ar gerai padariau, bet ieškojau prie9asties ir padariau perskaičius vienoje senovinėje knygoje taip: po vasaros išroviau iš daržo ir padėjau dėžutėje, na kaip tulpiu svogunėlius. Po keletos dienu pasodinau. Ilgai stovėjo, o po to, kad pasiuto augti ir žydėti. smile.gif Gal tai padės?
Na sakiau kad pirmoji gėlytė žydėjo su trim žiedeliais kol vieno nenulaužė, o antroji iš mažyčio gumbelio bet išleido ant vieno stiebelio du žiedelius, nors ir nelabai didelius, bet... ax.gif
Atsakyti
Koks grazus ziedu pasaulis,pas pacia neprazysta,tai nors cia akis paganau ax.gif
Atsakyti
Nu pasodinau savo amarylius pagal cia paskaitinetus patarimus,lauksiu rezultatu mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Negi baigės Amarilių žydėjimo laikas g.gif

Maniškis pražydo antrą kartą ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ziedai tikrai karaliski thumbup.gif

Atsakyti
Nežinau kaip juos pas mane taip gražiai pražydinti. Gavau dovanų iš vienos forumietės, bet lapeliai tokie smulkučiai buvo ir dabar tik atsigauna.
Atsakyti
[QUOTE]Nežinau kaip juos pas mane taip gražiai pražydinti. Gavau dovanų iš vienos forumietės, bet lapeliai tokie smulkučiai buvo ir dabar tik atsigauna.

Lapeliai nelabai svarbu. Svarbu kokio dydzio svogunas. Jei nedidukas reikes pora meteliu ji peneti biggrin.gif O jei didelis, tai tikrai sulauksi ziedeliu. Tik perdaug nelaistyk, kad nenuputu svoguniukas
Papildyta:
Bet, aisku, laistyt reikia butinai. Ir tresti. Zinau, kad yra amariliams spec. trasu. Bet as neradau, esu nusipirkus svoguninems gelems trasu.
Atsakyti
o kaip dažnai reik laistyti? gal kuom tręšti ?
Atsakyti