o čia pas uošvene prazydo amarilis
QUOTE(dzeine @ 2007 02 20, 17:26)
O keli svogūnai čia vienam vazone
Kaip puikiai atrodo. O maniskiai ne vieno lapo neturi. Bet siandien pumpuras pradejo atsidarineti. Dar net nematau kelis ziedus tures. Taciau ryt jau dziugins
QUOTE(dzeine @ 2007 02 20, 17:26)
Va šia tai grožis Suskaičiavau lyg 10 stiebų. Čia lab daug svogūnėlių prisodinta, bet vaizdas nuostabus.
Koks grožis Ir tikėk patarimais, kad amarilio svogūnėlis vazonėlyje turi būti vienas
Sveikos, amarilių augintijos
Patarkite man tokiu klausimu. Nusipirkau aš neseniai gražuolį, tuoj žydės, bet jis pasodintas į klaikų plastikinį vazoną, kokių labai nemėgstu. Kaip manote, ar galima būtų jį dabar persodinti?
Patarkite man tokiu klausimu. Nusipirkau aš neseniai gražuolį, tuoj žydės, bet jis pasodintas į klaikų plastikinį vazoną, kokių labai nemėgstu. Kaip manote, ar galima būtų jį dabar persodinti?
QUOTE(Heart @ 2007 02 21, 13:23)
Jokiu būdu ne dabar. O kad negadintų vaizdo, tą plastikinį vazonėlį galima įstatyti į gražų truputį didesnį vazonėlį
QUOTE(Heart @ 2007 02 21, 15:23)
Sveikutė... tikiu, kad vazonėlis nepatinka, pakentėk kol peržydės. Įstatyk baisųjį vazonėlį į tokį kokį nori, kai peržydės- persodinsi... Gražaus žydėjimo Tavo amariliui(meilenis).
Sveikos Amarilių augintojos Ir aš turiu kelis, vienas kaip tik dabar žydi 2 stiebai po 2 žiedus
Pamačius bazukos ir dzeinės amarilius, pagalvojau gal reiks į vieną vazoną daug svogūnų sukišt
Nes pas mane tai visi po vieną atskirti Nors kai neatskirti buvo tai nežydėjo
Bandom ir mes pasirodyt sorry uz foto kokybę, fotografuota su telefonu
Pamačius bazukos ir dzeinės amarilius, pagalvojau gal reiks į vieną vazoną daug svogūnų sukišt
Nes pas mane tai visi po vieną atskirti Nors kai neatskirti buvo tai nežydėjo
Bandom ir mes pasirodyt sorry uz foto kokybę, fotografuota su telefonu
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 21, 20:11)
Jokiu būdu ne dabar. O kad negadintų vaizdo, tą plastikinį vazonėlį galima įstatyti į gražų truputį didesnį vazonėlį
QUOTE(arabeska @ 2007 02 21, 20:14)
Sveikutė... tikiu, kad vazonėlis nepatinka, pakentėk kol peržydės. Įstatyk baisųjį vazonėlį į tokį kokį nori, kai peržydės- persodinsi... Gražaus žydėjimo Tavo amariliui(meilenis).
Supratau.
Dėkoju už atsakymus
Kai žydės, nufotografuosiu ir parodysiu
QUOTE(Heart @ 2007 02 22, 09:45)
Kai žydės, nufotografuosiu ir parodysiu
Lauksim Man tai labai smagu akį paganyti po kitų augintojų gėlynus
QUOTE(dzeine @ 2007 02 20, 18:26)
labai ispudingai atrodo