Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

o čia pas uošvene prazydo amarilis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine: 20 vasario 2007 - 17:28
QUOTE(dzeine @ 2007 02 20, 17:26)
o čia pas uošvene prazydo amarilis  biggrin.gif

O keli svogūnai čia vienam vazone bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip puikiai atrodo. O maniskiai ne vieno lapo neturi. Bet siandien pumpuras pradejo atsidarineti. Dar net nematau kelis ziedus tures. Taciau ryt jau dziugins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine @ 2007 02 20, 17:26)
user posted image

Va šia tai grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Suskaičiavau lyg 10 stiebų. Čia lab daug svogūnėlių prisodinta, bet vaizdas nuostabus.
Atsakyti
Koks grožis bigsmile.gif Ir tikėk patarimais, kad amarilio svogūnėlis vazonėlyje turi būti vienas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, amarilių augintijos 4u.gif
Patarkite man tokiu klausimu. Nusipirkau aš neseniai gražuolį, tuoj žydės, bet jis pasodintas į klaikų plastikinį vazoną, kokių labai nemėgstu. Kaip manote, ar galima būtų jį dabar persodinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 02 21, 13:23)
Sveikos, amarilių augintijos  4u.gif
Patarkite man tokiu klausimu. Nusipirkau aš neseniai gražuolį, tuoj žydės, bet jis pasodintas į klaikų plastikinį vazoną, kokių labai nemėgstu. Kaip manote, ar galima būtų jį dabar persodinti? g.gif

Jokiu būdu ne dabar. O kad negadintų vaizdo, tą plastikinį vazonėlį galima įstatyti į gražų truputį didesnį vazonėlį
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 02 21, 15:23)
Sveikos, amarilių augintijos  4u.gif

Sveikutė... tikiu, kad vazonėlis nepatinka, pakentėk kol peržydės. Įstatyk baisųjį vazonėlį į tokį kokį nori, kai peržydės- persodinsi... Gražaus žydėjimo Tavo amariliui(meilenis). biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Amarilių augintojos 4u.gif Ir aš turiu kelis, vienas kaip tik dabar žydi bigsmile.gif 2 stiebai po 2 žiedus bigsmile.gif wub.gif

Pamačius bazukos ir dzeinės amarilius, pagalvojau gal reiks į vieną vazoną daug svogūnų sukišt ax.gif mastau.gif
Nes pas mane tai visi po vieną atskirti ax.gif Nors kai neatskirti buvo tai nežydėjo g.gif

Bandom ir mes pasirodyt ax.gif sorry uz foto kokybę, fotografuota su telefonu smile.gif

user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eni: 22 vasario 2007 - 02:43
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 21, 20:11)
Jokiu būdu ne dabar. O kad negadintų vaizdo, tą plastikinį vazonėlį galima įstatyti į gražų truputį didesnį vazonėlį

QUOTE(arabeska @ 2007 02 21, 20:14)
Sveikutė... tikiu, kad vazonėlis nepatinka, pakentėk kol peržydės. Įstatyk baisųjį vazonėlį  į tokį kokį nori, kai peržydės- persodinsi... Gražaus žydėjimo Tavo amariliui(meilenis). biggrin.gif

Supratau.

Dėkoju už atsakymus 4u.gif

Kai žydės, nufotografuosiu ir parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 02 22, 09:45)
Kai žydės, nufotografuosiu ir parodysiu smile.gif

Lauksim bigsmile.gif Man tai labai smagu akį paganyti po kitų augintojų gėlynus wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine @ 2007 02 20, 18:26)
user posted image

bigsmile.gif labai ispudingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti