Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Meila, nuostabi gėlytė wub.gif Ir išdykėlės puokštė įspūdinga - lyg sumerktos atrodo bigsmile.gif

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 05, 21:41)
Kristida, o maniskis baltas su raudonais dryziukais. Kadangi esi krastiete, gal nori? Padovanosiu jau ziedeli sukroves turi smile.gif
Kai neturesi kur vaikeliu deti, galeciau ir tavo priglausti smile.gif

Norėti tai noriu, bigsmile.gif bet, kad savajam vis vaikų lapelius nupešiodavau blush2.gif Kai nužydės, persodinsiu, pasižiūrėsiu, kas ten vazone darosi, gal vaikų svogūnėlių gerų bus pribrandinus ax.gif
Atsakyti
user posted image
Mano pirmasis amarilis
Atsakyti
Oi oi oi kokie ziedeliai grazus visose nuotraukose bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Na jau grozis thumbup.gif
4u.gif Isdykele o tu savuosius amarilius tresi?
4u.gif Meila,o taviskis amarilis olandiskas?
4u.gif Ingries thumbup.gif keturi ziedai,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 06, 15:54)

4u.gif Meila,o taviskis amarilis olandiskas?

Gali būti, nepamenu jau, užsisakinėjau iš Florexlito, tik kad jis turėjo būti skaisčiai raudonas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2007 02 06, 12:32)
user posted image
Mano pirmasis amarilis

na ir grozis, mano seneles mylimiausia gele 4u.gif jau dabar ir pati mazo amariliuko uzsimaniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2007 02 06, 16:12)
na ir grozis, mano seneles mylimiausia gele 4u.gif jau dabar ir pati mazo amariliuko uzsimaniau  blush2.gif

4u.gif Pasiskaityk pora puslapiuku atgal,kazkuri mamyte siule dovanu amarilio vaikiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinoma kad tręšiu smile.gif Todėl ir žydėjo 4 stiebai po 4 žiedus bigsmile.gif Aš jau rašiau kad vazonas net plokščias pasidarė. Šiemet jau reikės persodinti blush2.gif Saviškį aš irgi Florexlitoj pirkau. Turėjau baltą pilnavidurį su raudonu krašteliu, bet tas susirgo ir norėjo numirti, tai dabar bandau jį išgelbėti verysad.gif
Atsakyti
O kaip manot iš prekybos centrų verta pirkti? Man tai kazkaip labiau patinka pasiimti iš žmogaus. Kaip sakau jau lietuviško gymio:) Kažkaip patikimiau.
Atsakyti
Aš esu pirkusi tik floraxlitoj, bet nenusivyliau (išskyrus tą atvejį kai nuotraukoj buvo violetinis, o pas mane pražydo kaip tas senoviškas raudonas su baltu viduriuku. Kai paskambinau aiškintis, tai atsiprašė ir pasakė, kad violetinių aplamai nebūna. O kaip ta jų nuotrauka?) g.gif cool.gif Šiaip tai svogūnai pas juos būna labai dideli ir, kiek man pasitaikė - sveiki thumbup.gif O kur perkat kitos?
Atsakyti
As tai arba dovanu geles gaunu, arba su draugem keiciames. Kazkaip pirkti retai perku. Be to vyras megsta mane palepinti smile.gif O is to flore.... zurnalouzsisakinejau du kartus kai ne ta atsiunte supykauir dabar laukiu rudeniniu ar pavasario mugiu, tada ir susiperku ko man reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikutės ,
nuostabūs jūsų visų amariliai wub.gif
o šitas praeitais metais taip atrodė pas mano vyrą darbe smile.gif kaip sakant vyrų kompanijoj neblogai suvešėjęs , jie patys jį ir prižiūri mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti