Maniškis sausio pradžio keturis tokius žiedus išleido, o dabar vėl žydi trečias žiedas iš naujo koto, tik mažesni žideliai
oi, kokia gražuolė
O čia tas pats birželį žydėjo:
Atrodo išsiunčiau nuotraukas Jurgitai&P. Ji žada įdėti Dabar ir pati laukiu ar viskas pavyko
Na išdykėle gaudyk savo nuotraukytes
Atsiprašau labai jau dideles, tuoj sumazinsiu
Atsiprašau labai jau dideles, tuoj sumazinsiu
Niu dabar jau padoriai atrodo
Išdykėle labai jos gražios ir aš tokios norėčiau.
Išdykėle labai jos gražios ir aš tokios norėčiau.
Dar kartą labai ačiū už pagalbą Aš mielai padovanosiu vaiką, tik reikia atskirti. O kur gyveni?
Pajuryje Na i Šiauliuspas mama kartais vaziuoju, O jus?
Och, kaip sunku mums bus susitikti Kaune, Vilniuj ar Alytuj būtų neproblema. Na bet sūnus kartais važiuoja į Klaipėdą į kursus, taigi gal pavyks perduoti kada.Galėsim pasikeisti telef. numeriais
Žinai mano emailą tai parašyk laiškutį, kada nors ir susisieksim. Atvažiuokit kartu į kursus
Meila, tas tavo amarilis toks kaip pilnaviduris atrodo. Nematytas man ir labai grazus
O Isdykeles visa puokste irgi labai liuks. Nors jis toks paprastas, bet tai, kad zydi vienam vazone keli ziedai atrodo labai ispudingai
Ir as laukiu saviskio : pries pora dienu pamaciau, kad is to paties gumbo dar leidzia ir antra zieda , o salia isdyges "vaikas" lapelius kelia. Zodziu, matosi, kad gumbas tikrai pailsejes ir dabar sauna is visu jegu visom kryptim
O Isdykeles visa puokste irgi labai liuks. Nors jis toks paprastas, bet tai, kad zydi vienam vazone keli ziedai atrodo labai ispudingai
Ir as laukiu saviskio : pries pora dienu pamaciau, kad is to paties gumbo dar leidzia ir antra zieda , o salia isdyges "vaikas" lapelius kelia. Zodziu, matosi, kad gumbas tikrai pailsejes ir dabar sauna is visu jegu visom kryptim
QUOTE(Mamce @ 2007 02 06, 06:36)
Meila, tas tavo amarilis toks kaip pilnaviduris atrodo. Nematytas man ir labai grazus
Taip pilnaviduris