Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Maniškis sausio pradžio keturis tokius žiedus išleido, o dabar vėl žydi trečias žiedas iš naujo koto, tik mažesni žideliai ax.gif
Atsakyti
oi, kokia gražuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O čia tas pats birželį žydėjo:
Atsakyti
Atrodo išsiunčiau nuotraukas Jurgitai&P. Ji žada įdėti blush2.gif Dabar ir pati laukiu ar viskas pavyko ax.gif
Atsakyti
Na išdykėle gaudyk savo nuotraukytes smile.gif

Atsiprašau labai jau dideles, tuoj sumazinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 05 vasario 2007 - 22:00
Niu dabar jau padoriai atrodo smile.gif
Išdykėle labai jos gražios ir aš tokios norėčiau.smile.gif
Atsakyti
Dar kartą labai ačiū už pagalbą 4u.gif Aš mielai padovanosiu vaiką, tik reikia atskirti. O kur gyveni?
Atsakyti
Pajuryje smile.gif Na i Šiauliuspas mama kartais vaziuoju, O jus?
Atsakyti
Och, kaip sunku mums bus susitikti g.gif Kaune, Vilniuj ar Alytuj būtų neproblema. Na bet sūnus kartais važiuoja į Klaipėdą į kursus, taigi gal pavyks perduoti kada.Galėsim pasikeisti telef. numeriais smile.gif
Atsakyti
Žinai mano emailą tai parašyk laiškutį, kada nors ir susisieksim. Atvažiuokit kartu į kursus smile.gif
Atsakyti
Meila, tas tavo amarilis toks kaip pilnaviduris atrodo. Nematytas man ir labai grazus thumbup.gif
O Isdykeles visa puokste irgi labai liuks. Nors jis toks paprastas, bet tai, kad zydi vienam vazone keli ziedai atrodo labai ispudingai thumbup.gif
Ir as laukiu saviskio : pries pora dienu pamaciau, kad is to paties gumbo dar leidzia ir antra zieda rolleyes.gif , o salia isdyges "vaikas" lapelius kelia. Zodziu, matosi, kad gumbas tikrai pailsejes ir dabar sauna is visu jegu visom kryptim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 06 vasario 2007 - 06:36
QUOTE(Mamce @ 2007 02 06, 06:36)
Meila, tas tavo amarilis toks kaip pilnaviduris atrodo. Nematytas man ir labai grazus  thumbup.gif

Taip pilnaviduris ax.gif
Atsakyti