Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Ineta @ 2007 02 02, 17:30)
KRISTIDA, aha , kaip  idomu bigsmile.gif As  irgi galvojau, kad  jei  du  ziedeliai, tai  ir  kita  kart  bus  tiek  pat. Na  gal  ir  mano  dviziedukai  pavirs i triziedzius  ir  keturziedzius kitai  metais  g.gif Reikes  kokiu geru  trasu  nusipirkt biggrin.gif

Labai imanoma, nes manau, kad ziedu skaicius daug priklauso ir nuo svoguno stiprumo. Pas mano mama tie patys svogunais vienais metais leidzia 2, kitais 4, buna net po 6 ziedus.
Atsakyti
O aš galvojau, kad nuo veislės priklauso blush2.gif Vyras erzina, kad čia paskutinis pasispardymas biggrin.gif Gal reiks persodinti, kad taip jau gėlytė stengiasi tongue.gif
Atsakyti
O idomu kiek metu svogunelis krauna ziedus? Ar jis koks simtametis? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Net neisivaizduoju kiek metu. Pas mane pvz. jis jau seserius metus, o pasiemiau ji is mociutes. Tai vos ne desimt metu. Bet su kiekvienais metai ziedai grazesni ir kiekis didesnis. Pvz pernai kazkodel isleido du kotus po tris ziedelius. Smagu.
Atsakyti
O maniškis tikrai super senas rolleyes.gif Mažiausiai 40 metų traukia, o persodintas gal kokius tris kartus blush2.gif
Atsakyti
Merginos, norėjau parodyti savo amarilės muotrauką, kur vienam vazone žydi mama ir 2 jos vaikai, bet aš dar labai mažai žinučių parašiusi, todėl man neleiia įkelti nuotraukos, o Fotki.com norėjau prisiregistruoti, tai daugiau kaip parą registravo ir nepriregistravo, tai išjungiau. Kur jūs sukeliat nuotraukas?
Atsakyti
Kristida, o kokios jis spalvos? Išdykėle persiusk i emaila, kad ir man aš įkelsiu tavo nuotraukytę. smile.gif
Atsakyti
Oi kaip tau ačiū Jurgita&P 4u.gif Gal gali parašyti savo el. pašto adresą? bigsmile.gif
Papildyta:
Aš vis bandau susidraugauti su kompu, taigi man debiliūtei dug kas neaišku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 04, 20:32)
Kristida, o kokios jis spalvos?

Esu čia jo nuotrauką įdėjus prieš porą puslapių. Eilinis raudonas ax.gif
Atsakyti
Nužydėjo jau mano gražuolis amarilis, bet niekaip neišeina nuotraukos įkelti unsure.gif Nemoku dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingries: 05 vasario 2007 - 16:13
4u.gif Oi laukiam,laukiam Išdykėlės nuotraukėlės laukiam ax.gif
Atsakyti
Kristida, o maniskis baltas su raudonais dryziukais. Kadangi esi krastiete, gal nori? Padovanosiu jau ziedeli sukroves turi smile.gif
Kai neturesi kur vaikeliu deti, galeciau ir tavo priglausti smile.gif
Atsakyti