Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(sigita @ 2007 01 24, 18:47)
Marfa , tavo az turbut perpildyta, negaliu tau siusti zinuciu  4u.gif

doh.gif jau sutvarkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
o sakykit paas mane jso yra bet su vaikiukais, tai turbust ir nezydes ziema, turbut reik laukti pavasario , kad nuimti vaikelius ir tada zydes?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš irgi galiu pasidalinti patirtimi. Mano amarilės (ištikro tai čia meilianiai) vazonas iš apvalaus pasidaręs net plokščias, nes išauginusi iš abiejų šonų po vaiką. Žydi kasmet visi trys svogūnai. Pernai vienu metu išleido motininis 2 stiebus po 4 ir 5 žiedus, ovaikai po stiebą po 4 žiedus. Šiemet vėl tas pats, tik vieną stiebą nupjoviau ir padovanojau anytai, okiti tebežydi ax.gif kai nustoja žydėti lapų jokiu būdu negalima nupjauti, nes augalas kaupia maisto medžiagas sekantiems metams. Tada augalą reikia lieti ir tręšti. Nublūbinau į lankas, o norėjau pasakyti, kad amarilės žydi ir su vaikais. Na bet šiemet savo pasižadėjau persodinti. Labai jau joms ankšta. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 01 24, 22:18)
Sveikutės  4u.gif Aš irgi galiu pasidalinti patirtimi. Mano amarilės (ištikro tai čia meilianiai) vazonas iš apvalaus pasidaręs net plokščias, nes išauginusi iš abiejų šonų po vaiką. Žydi kasmet visi trys svogūnai. Pernai vienu metu išleido motininis 2 stiebus po 4 ir 5 žiedus, ovaikai po stiebą po 4 žiedus. Šiemet vėl tas pats, tik vieną stiebą nupjoviau ir padovanojau anytai, okiti tebežydi  ax.gif kai nustoja žydėti lapų jokiu būdu negalima nupjauti, nes augalas kaupia maisto medžiagas sekantiems metams. Tada augalą reikia lieti ir tręšti. Nublūbinau į lankas, o norėjau pasakyti, kad amarilės žydi ir su vaikais. Na bet šiemet savo pasižadėjau persodinti. Labai jau joms ankšta.  blush2.gif

4u.gif Sveika bigsmile.gif Gal gali nuotraukele ikelti,butu idomu pamatyti......... ax.gif
O tu ar duodi jiems pailseti? g.gif
Atsakyti
Aš visą vasarą jas laikau lauke lengvam pavėsy po obelim. Antroj vasaros pusėj kartais irgi išieidžia vieną žiedyną, bet jis būna toks trumpas. Kai oras atvėsta - parsinešu į kambarį ir nelaistau kol iš svogūno pradeda lįsti žiedstiebis. Su nuotrauka kiek sunkiau. Neturiu fotiko,tai savaitgalį kai grįš vaikai - nufotkinsiu.
Atsakyti
Marfa, aciu labai uz gele. Atrodo nesusalo kol parsiveziau. O tavo az ir vel perpildytas lotuliukas.gif bandziau parasyti, bet ir vel nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 01 25, 17:50)
Marfa, aciu labai uz gele. Atrodo nesusalo kol parsiveziau. O tavo az ir vel perpildytas  lotuliukas.gif  bandziau parasyti, bet ir vel nepavyko.

thumbup.gif dziaugiuosi,sekmes auginant mirksiukas.gif Jeigu reikes dar-visada prasom bigsmile.gif
Atsakyti
Net pati pgl. savo zinute pasitikrinau, kada as cia pasisodinau ta savo svoguna i zeme. O gi 01.09 d. Jis turi jau 2 lapus keliu cm ilgio ir matau, kad leidzia zieda ax.gif Sperus jis pas mane... O gal kad gerai pailsejo?..
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 01 26, 12:03)
Net pati pgl. savo zinute pasitikrinau, kada as cia pasisodinau ta savo svoguna i zeme. O gi 01.09 d. Jis turi jau 2 lapus keliu cm ilgio ir matau, kad leidzia zieda  ax.gif  Sperus jis pas mane... O gal kad gerai pailsejo?..

thumbup.gif saunu,maniskiai siemet irgi veliau zydi,t.y.tik dabar leidzia ziedkoti,nors pernai per Kaledas buvo pats zydejimas wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Prazydo mano amarilis. Toks paprastutis -rausvas su dviem ziedeliais.
Dabar kai radau sia tema, pradesiu daugiau dometis amariliais bigsmile.gif
Noreciau didziaziedziu raudonu, baltu mirksiukas.gif
Turiu daug rausvu vaikuciu. Jei kam reikia , mielai padovanosiu 4u.gif
Atsakyti
Nustebino šiemet mano amarilis. Išleido du žiedynstiebius, vienas turėjo 2 žiedus, tai galvoju ir antras tiek teturės, kaip visada, o tas 3 skleidžia bigsmile.gif Visada galvojau, jei pradėjo žydėti keturiais žiedais tai taip ir žydės, o jei dviem, tai daugiau ir nesulauksiu. Būna ir kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
KRISTIDA, aha , kaip idomu bigsmile.gif As irgi galvojau, kad jei du ziedeliai, tai ir kita kart bus tiek pat. Na gal ir mano dviziedukai pavirs i triziedzius ir keturziedzius kitai metais g.gif Reikes kokiu geru trasu nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti