Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(darkness_lower @ 2006 11 13, 10:52)
ne ne ne ziedas margas buvo baltai raudonas:)

lotuliukas.gif tai tada tikrai maciau ir netgi siandien,nes i darba einu pro geliu parduotuve,o jie kaip tik prie lango stovi wub.gif
Atsakyti
gaila kad vilniui kaune labai matau
sad.gif
Atsakyti
Skaiciau cia as, skaiciau ir taip ir nepastebejau, kaip elgtis tokiu atveju, kaip mano. Prisipazinsiu, nemoku amariliu auginti. Bet gavau is mamos viena toki dideli gumba su prastypusiu mazu lapeliu ir parsivezus namo, pasodinau. Dabar tas lapeliukas jua visas didelis zalias lapas, o kada bus ziedas koks? Kiap rpziureti, kad ir prazydetu? Maciau, jau pradejo parduotuvese pardavineti amarilius su sukrautais pumpurais, o manasis tebestypso ant siaurrytines palanges su tuo vieninteliu lapu. Kaip su juo deretis, kad sukrautu zieda? rolleyes.gif
Atsakyti
gavau per mainus keturis amariliu svogunelius pasakojo kad bus kazkokie idomus hibridiniai niuz ziuresim ko sulauksim:)

padekit noriu idomaus amarilio ir niekur nerandu...nejau kaune niekur nera?sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darkness_lower: 27 lapkričio 2006 - 17:48
QUOTE(darkness_lower @ 2006 11 27, 17:46)
gavau per mainus keturis amariliu svogunelius pasakojo kad bus kazkokie idomus hibridiniai niuz ziuresim ko sulauksim:)

padekit noriu idomaus amarilio ir niekur nerandu...nejau kaune niekur nera?sad.gif

Uzsuk i Zalia stotele, ten maciau grazu, zalsvai balta amarilio svoguna, liuks atrode
Atsakyti
cia petrasiunuose?
gal kaina atsimenat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darkness_lower: 27 lapkričio 2006 - 19:41
QUOTE(darkness_lower @ 2006 11 27, 19:41)
cia petrasiunuose?
gal kaina atsimenat?

Taip, Petrasiunuose.
Kaina 19,99Lt.
Atsakyti
siandien begsiu i zaliaja stotele apsizvalgyt
Atsakyti
na va siandien nesusilaikiau ir nusipirkau maksimini amarili bus dideliais raudonais ziedais (na bent jau taup parodyta zymekli) ir sakyciau nedaug mokejau tik 13,99
Atsakyti
bet kaip juos priziurėti, kad tikrai žydėtų.
Atsakyti
Žiūriu aprimus tema, tai aš šiek tiek atgaivinsiu biggrin.gif . Gal jūs kuri nors man paaiškinsit kas per gėlė pas mane- tiksliau aš jos vaikelius kelis nuvogiau nuo močiutės blush2.gif (o ji iš kur nebeatsimenu). Taigi: pas ją žydėjo tik 1 kartą per 5/7 metus ir žiedai kaip klivijos, bet tai svogūninė gėlė ir lapai kaip amarilio. Dėl pirktinių amarilių vaikavimosi tai manau, kad g.b. jos genetiškai ar dar kaip apdirbtos kad nesivaikuotų verysad.gif Aš senokai gal 4 ar 5 m. kai auginu vieną pirktinę lemon laim spalvos, bet jokio vaikelio dar neradau. O užsakymų tai yra verysad.gif
Papildyta:
tiksliai neatsimenu, bet kažkurios dalyvės avatare labai panašūs ar tokie patys žiedai, kaip mano nežinomo kvietkelio
Atsakyti
Jau nuzydejo mano amarilis, buvo du stiebai po du ziedus wub.gif , kaip visada per vasara augo isodintas i zeme lauke, dabar pailses ir tikiuosi ziemos gale vel zydes.
user posted image
Atsakyti