Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Taip tai tas pats augalas. Tik MEILENIS lietuviskas pavadinimas sunglasses2.gif
Atsakyti
Dėkui už informaciją.
Atsakyti
Ačiū , sukišau ir aš savo amarilius į žemę , žiūrėsim , kaip augs , o tai man ne su visom gėlėm sekasi blush2.gif
Atsakyti
O aš patingėjau savaitgalį persodintį savuosius...
Atsakyti
O aš padovanojau mamai dar neprasiskleidusį amarilį. Tai vienas žiedas prasiskleidė ir jau atrodė lyg ir dar trys žydės, bet iš po nakties radau nusvirusiu kotu. sad.gif( nauji ziedai neissiskleidė ir taip pamažu visai sunyko. O vėliau ir lapai pradejo gelsti. Gal kas gali paaiškinti, kodėl? As įsivaizdavau, kad amarilis nelepi gėlė, o šit kas gavosi.
Atsakyti
Vaje mergosh pamaciau dar ir balta amarilikaaaip grazu . Dabar darir balto noriu. Shiaubash shiaubash,kas bus greit i namus netilpsiu per savo norus
Atsakyti
QUOTE(singana @ 2006 04 07, 18:30)
O aš padovanojau mamai dar neprasiskleidusį amarilį. Tai vienas žiedas prasiskleidė ir jau atrodė lyg ir dar trys žydės, bet iš po nakties radau nusvirusiu kotu. sad.gif( nauji ziedai neissiskleidė ir taip pamažu visai sunyko. O vėliau ir lapai pradejo gelsti. Gal kas gali paaiškinti, kodėl? As įsivaizdavau, kad amarilis nelepi gėlė, o šit kas gavosi.

Gal perlaistytas? Ar svogūnas kietas ar minkštas? g.gif
Atsakyti
As irgi namie turiu amarili - pernai gavau dovanu. Buvau ziema isnesusi ji i garaza kokiems 1,5 menesio pailseti. Parsinesiau, persodinau, atskyriau vaikus. Isleido jisai keleta lapu, na ir man atrodo pradejo formuoti zieda - prie svoguno bando listi toks tartum storas lapas g.gif Bet kazkaip viskas eme ir sustojo - nebeauga toliau verysad.gif Jau kokius 1,5 menesio taip blink.gif Kaip cia dabar suprasti? As jau taip laukiu to ziedo, o jis va kaip verysad.gif Sakau, gal per trumpai palaikiau ji garaze, gal nesuspejo pailseti, tai dar dabar kaupia jegas g.gif
Atsakyti
Kantrybes. Ir man taip buna. As isvis siemet neleidau ilsetis. o isleido po du zietkocius.
Atsakyti
O čia mano neseniai pražydęs Amarilis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 04 23, 23:09)
O čia mano neseniai pražydęs Amarilis  wub.gif

Vau, kaip gražu!!!!

Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 04 24, 00:09)
O čia mano neseniai pražydęs Amarilis  wub.gif

grazus 4u.gif bet truputi keistas g.gif ziedlapiai tokie siauri blink.gif
maniskis tai niekaip nesutinka zydeti verysad.gif
va neseniai maciau senukuose pirkti amariliu svogunu kazkur po 12.99 Lt. bet neradau tokio, kokio noreciau - margo. buvo like vien balti ir raudoni verysad.gif
Atsakyti