Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Jurgita&P @ 2006 03 27, 18:02)
Na as pamasciau tai viena gelyte savo mylimiausiai puseseriai padovanoti, o tai niekaip antro leliaus negali susilaukt. Tokie abu pikti vaiksto. Paziurejau palanges tuscios, tai amarilis tegul meile nesa biggrin.gif

Tokiam kilniam tikslui ir aš galiu bent du amarilių vaikučius padovanoti, kreipkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(XMamaX @ 2006 03 27, 19:51)
Tokiam kilniam tikslui ir aš galiu bent du amarilių vaikučius padovanoti, kreipkis biggrin.gif

O kokius tu turi, gal pigiai vaikuti parduotum. Maniskis tai raudonas ir baltas, na ziedeliai margi. Labai noriu tokio raudono jis man kaip purpurinis atrodo ax.gif
Atsakyti
Na, aš tai laukiu nė už ilgo trijų amarilių žiedų wub.gif Tai gal irgi šeimos pagausėjimas "gresia"? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 03 27, 19:54)
O kokius tu turi, gal pigiai vaikuti parduotum. Maniskis tai raudonas ir baltas, na ziedeliai margi. Labai noriu tokio raudono jis man kaip purpurinis atrodo ax.gif

Galėčiau padovanoti raudoną. Jeigu gyveni Vilniuj, kai persodinėsiu, atskirsiu ir tau kokį. Nors jau reikėtų persodinėti, tačiau dar tingisi, bet gal susikaupsiu ir šį savaitgalį persodinsiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XMamaX: 28 kovo 2006 - 08:54
Gal galit pasakyti , ar dabar pavasarį galima atskirti amarilių svogūnėlius ir pasodinti į kitą vazoną , ar tai daryti rudenį ? Turbūt kvailai paklausiau fool.gif Turiu iš kur įsigyti amarilį ir labai jau senai jo noriu , tik nežinau kada jį geriausia ''nugvelbt'' blush2.gif
Atsakyti
blink.gif O pas mus laiptyneje zydi amarilis kaip pasiutes blink.gif is vieno svoguno po du ziedynkocius islinde blink.gif
Atsakyti
QUOTE(XMamaX @ 2006 03 28, 09:46)
Galėčiau padovanoti raudoną. Jeigu gyveni Vilniuj, kai persodinėsiu, atskirsiu ir tau kokį. Nors jau reikėtų persodinėti, tačiau dar tingisi, bet gal susikaupsiu ir šį savaitgalį persodinsiu.

Puiku 4u.gif
As gyvenu Kretingoje, bet mano sesute gyvena Vilniuje Konarskio g. ji tikrai priglaustu, o veliau man perduotu. Cia zinai bus kaip is kitos salies parveztas yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 03 28, 19:02)
Puiku 4u.gif
As gyvenu Kretingoje, bet mano sesute gyvena Vilniuje Konarskio g. ji tikrai priglaustu, o veliau man perduotu. Cia zinai bus kaip is kitos salies parveztas yu.gif

Gerai, kai atskirsiu, duosiu žinoti bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau amarilių svogūnėlių ,tai reikia patarimų - ar juos galiu iš karto sodinti , ar reikia truputį apdžiovinti , kiek apie svogūną užpilti žemių, ar žiūrit sodinant gėles į mėnulio fazes , girdėjau , kad per priešpilnį reikia sodint? lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Kai aš sodinu, tai trečdalį svogūno palieku virš žemės ir sodinu iš karto, nieko nedžiovinu. O mėnulio fazių tai visai nežiūriu.
Atsakyti
QUOTE(XMamaX @ 2006 03 31, 15:36)
Kai aš sodinu, tai trečdalį svogūno palieku virš žemės ir sodinu iš karto, nieko nedžiovinu. O mėnulio fazių tai visai nežiūriu.

Pritariu 4u.gif
As lygiai taip pat ax.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti vienose parduotuvėse matau pirkti amarilio gumbų ,kitur meilenio, ar tai tas pats augalas, ar kitas, šiaip į spalvotą nuotrauką pažvelgus man jie niekuo nesiskiria?
Atsakyti