Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(missis @ 2005 12 04, 15:11)
Nusipirkau is Florexlit amarili Read Peacock ar kazkaip panasiai vadinasi, prazydo - visai ne toks. Ruzavas  prazydo ,o turejo buti raudonas. Supykau nes jie apgavo, gal irdar pas ka nors taip atsitiko?

QUOTE(missis @ 2005 12 05, 08:36)
Tai va, ir pas mane svogunas grazus didelis. Net ir ziedyna leidzia antra, bet juk ne raudonas ! verysad.gif

Mano ir ne raudonas buvo verysad.gif
Atsakyti
O mano išleido antrą žiedynį,jau baigia peržydėti nu tikrai tamsiai tamsiai raudonas.Nežinau,kodėl jums taip nutiko,gaila... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2006 02 09, 08:53)
mano pirmasis amarilis prazydo  wub.gif

user posted image

Na o man tai katinas ne mažiau patiko, nei amarilis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2006 02 24, 21:35)
O mano išleido antrą žiedynį,jau baigia peržydėti nu tikrai tamsiai tamsiai raudonas.Nežinau,kodėl jums taip nutiko,gaila... g.gif  unsure.gif

Išdūrė tongue.gif
Atsakyti
Dabar Florexlit vel galima uzsisakyti kitoki amarili "Charisma" , bet bijau, kad vel ne toki gausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(missis @ 2006 02 25, 11:49)
Dabar Florexlit vel galima uzsisakyti  kitoki amarili "Charisma" , bet bijau,  kad vel ne toki gausiu g.gif

ax.gif O kokia kainele? blush2.gif rolleyes.gif Noreciau ir as koki nauja amarili isigyti.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(missis @ 2006 02 25, 11:49)
Dabar Florexlit vel galima uzsisakyti  kitoki amarili "Charisma" , bet bijau,  kad vel ne toki gausiu g.gif

Aš irgi norėčiau wub.gif Kaina 13,99 mirksiukas.gif
O gavo kas Svajonių sodo katalogą paštu g.gif Ar tik toks asortimentas ir bus, kaip sukelta dabar intetrnete g.gif Galiu jau užsisakinėt, ar dar luktert g.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2006 02 25, 17:48)
Aš irgi norėčiau  wub.gif Kaina 13,99  mirksiukas.gif
O gavo kas Svajonių sodo katalogą paštu  g.gif  Ar tik toks asortimentas ir bus, kaip sukelta dabar intetrnete g.gif Galiu jau užsisakinėt, ar dar luktert  g.gif

Beje prie sios kainos priklauso 8 procentu nuolaida, tai bus truputi pigiau. mirksiukas.gif O uzsakymus parasyta, kad priima iki kovo 15 . Tik cia is to plonojo katalogo. O su prekemis turetu atsiusti ir kita kataloga, bent jau as taip supratau g.gif
Atsakyti
O kokius tuos amarilius iš ten atsiunčia, jie būna "miegantys" ar kokie kitokie? Klausiu, nes dar svogūninių nesisiunčiau paštu.
Atsakyti
QUOTE(ALMUX @ 2006 02 25, 18:16)
O kokius tuos amarilius iš ten atsiunčia, jie būna "miegantys" ar kokie kitokie? Klausiu, nes dar svogūninių nesisiunčiau paštu.

Iš ten dažniausiai siunčia tik miegančius augalus, palstikiniuose klepšeliuose dožlėse, tik mažai kurie būna vazonėliuose. Minėta firma esu nusivylusi, nes dažnai atsiunčia negyvus augalus, kiti lepūs ir tik vienam sezonui. Beje jie reklamuojasi, kad jeigu sėklos neišdigs ar kokios kitos problemos augalą pakeis kitu arba grąžins pinigus, deje-tai tik reklama. Siunčiausi oranžinį vilkdalgį, bet pražydo paprastas geltonas...Nesiseka man su "florexlit", bandžiau siustis kelis metus bet vis kas nors nepasisisekdavo verysad.gif
Atsakyti
Na tiesa pasakius, tai pirktiniai iš Florexlit amariliai sunkiau pražysta kitais metais. Turiu "senovišką" raudoną iš mamos ir Baltą iš Florexlit. Tai raudonas jau pumpurą išleidęs, tame pačiame vazone ir vaikas jau su pumpuru, o pirktinis dar tik nubuęs pradėjo lapelį leisti, tikiuosi naeptings ir išleis žiedelį...

gal kas norit raudonojo vaikelių, pavasarį persodinsiu, gaila išmesti, galėčiau padovanoti.
Atsakyti
QUOTE(XMamaX @ 2006 02 26, 12:56)
Na tiesa pasakius, tai pirktiniai iš Florexlit amariliai sunkiau pražysta kitais metais. Turiu "senovišką" raudoną iš mamos ir Baltą iš Florexlit. Tai raudonas jau pumpurą išleidęs, tame pačiame vazone ir vaikas jau su pumpuru, o pirktinis dar tik nubuęs pradėjo lapelį leisti, tikiuosi naeptings ir išleis žiedelį...

gal kas norit raudonojo vaikelių, pavasarį persodinsiu, gaila išmesti, galėčiau padovanoti.

O tas raudonas su stambiais žiedais?
Atsakyti