Taima tu nuotrauka gali susimazinti tokiu budu, cia as taip sau susigalvojau, nuotrauka ne darai atachmenta bet pirma persisiusk ja is kompo i savo e maila, automatiskai siaip tada susimazina
ir is naujo uzsaugok jau mazesnio dydzio
ir is naujo uzsaugok jau mazesnio dydzio
man tai ši svajonių objektas. Kaži kada prisiruošiu nunarplioti
sory, galvojau kad įdėjau nuorodą į aprašą. Paitaisau. Mano nuotrauka- 17-o modeliuko. Beje, ten pat yra labai labai daug viena už kitą gražesnių skarų
Skaros megztos
kaip šita:
Skaros megztos
kaip šita:
AugeX, susidubliavom beveik Dar tos pačios snieguročkos albume gausybė kabliuku megztų skarų skaros kabliuku 1
Man vis dėlto labai patinka Šaltrūne tavo įdėta pilkoji, nu bet niekaip nesusigaudau kaip ten ką reikia daryti..
Įmetu nuorodą, jei kuri galėtumėt man į AŽ parašyti kaip mezgasi pagrindinis raštas, tos kaip gėlės, nes aš neriu daugiau kaip šalį, o ne skraiste, būčiau labai dėkinga...
Brėžinys
O taip turi atrodyti...
Gyvai
Įmetu nuorodą, jei kuri galėtumėt man į AŽ parašyti kaip mezgasi pagrindinis raštas, tos kaip gėlės, nes aš neriu daugiau kaip šalį, o ne skraiste, būčiau labai dėkinga...
Brėžinys
O taip turi atrodyti...
Gyvai
QUOTE(baika @ 2005 04 03, 18:56)
tai gal tada galėtai paversti?
nu tai nereiktu man pas ta kaimynka lekti siandien jau nusipirkau siuliuku
nu tai nereiktu man pas ta kaimynka lekti siandien jau nusipirkau siuliuku
Niekaip nespėju tau išverst , vaikai baigia ant galvos užlipt , ar dar kiek palauksi . dar aiškinuos tuos angliškus trumpinius, niekad anksčiau su jais susidūrus nebuvau , nenorėčiau tavęs suklaidinti . Bet kiek supratau, tai paprastas raštas, bet iš labai storų siūlų, nerta vašeliu. Nerti 9 mm vąšeliu , kaži kur tokį rasti
Surenki 36 laisvas akis.
1 eile- 3 stulpeliai su užmetimu i ketvirta pyneles aki, praleidžiam tris akis,* tada zemas stulpelis, trys pyneles akys ir trys stulpeliai su užmetimu i viena pagrindines pyneles aki, kartoti nuo* iki liks keturios pyneles kilpos, tada praleisti tris akis ir zemas stulpelis i paskutine kilpa.
2 eile- trys pyneles kilpos, trys stulpeliai su užmetimu i pirma zema stulpeli praeitos eiles.......toliau nelabai suprantu, bet kažkas panašaus, kaip trys stulpeliai su užmetimu neriami i pirmos eilės trijų kilpų pynelę, eilė užbaigiama žemu stulpeliu. toliau trečia eilė kaip pirma , ketvirta kaip antra ir t.t.
Aš iš pradžių galvojau, kad skraistė virbalais megzta, bet, pasirodo, kad ji nerta . Sėkmės