Nu jau krokodilas,nerealus,bandysiu ir as
Pasiulysiu jums labai greita ir skanu biskvitini vyniotini
4 kiausiniai
4saukstai karsto vandens
50g cukraus,vanilinio cukraus
60g. miltu
40g. krakmolo
1 saukstelis kepimo milteliu
Idarui:
200g. grietineles
1pakelis zele
1saukstas zelatinos
1pakelis varskes
cukraus pagal norima salduma:),vanilino
Galima pertepti uogiene,sokoladiniu kremu,cia jau fantazijos reikalas
Kiausinius isplakti su karstu vandeniu, druska,cukrumi iki putu.
Miltus,krakmola ir kepimo miltelius sumaisyti ir persijoti i kiausiniu plakini ir atsargiai ismaisyti,supilti i kvadratine skarda istiesta sviestiniu popieriumi...
Kepti+ 200laipsniu orkaiteje 4-5 minutes
IDARAS:
Pasidaryti bet kokios zele:avieciu,braskiu,aplesinu,sustingdinti ir supjaustyti gabaliukais,issisukti varske su cukrumi ir vanilinu ir zelatina,sudeti isplakta grietinele. Ant viso atvesusio blyno istepti apstingusia varskes mase ir pribarstyti zele gabaliuku ir viska susukti,paskui i folija ir i saldytuva valandziukei....
Skanaus
QUOTE(remka @ 2006 10 03, 16:57)
<...>Kiausinius isplakti su karstu vandeniu<...>
Ar juos nesutraukia? Paaiskink man, tundrai, kaip tiksliai daryti?
1)Kiausinius imusti, uzpilti karstu vandeniu ir plakti?
2)Kiausinius isplakti, o po to po truputi pilti karsta vandeni?
3)I karta vandeni imusti ir uzpilti karstu vandeniu?
Sudedu kiausinius,cukru,druska ,3 saukstus karto vandens ir ismaisau mikseriu-nesutraukia,garantuoju,nes kepu jau 6 metai sita pyragiuka
QUOTE(JOVITA A. @ 2006 09 20, 07:56)
tikras gražuolis tas krokodilas Kasmėginsit - parašykit kaip gavosi
Labas vakaras. Iš tos pačios tešlos išeina keturios picos (man tešla skanesnė, nei parduoda tuos papločius parduotuvėj),skanios bandelės su mėsos įdaru ar varške. Kepkit, tikrai nenusivilsit.
Slyvų pyragas
oi
dariau pgl tokį receptą, tik nebarsčiau cukrumi ir migdolų neturėjau...
Slyvų pyragas, apibarstytas cukrumi
12 porcijų reikės:
700 g slyvų,
125 g sviesto,
125 g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
3 kiaušiniai,
150 g miltų,
1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių,
100 g maltų migdolų,
30 g stambiais kristalais cukraus.
1. Slyvas nuplaukite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Puseles dar kartą perpjaukite pusiau.
2. Orkaitę įkaitinkite iki 180°. Tešlai iki purumo išsukite sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną intensyviai sukant įmuškite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, maltais migdolais ir sumaišykite su sviesto mase.
3. Kepimo formą ištepkite riebalais ir iškrėskite į ją paruoštą tešlą. Ant tešlos ratu dėliokite slyvų ketvirčius vidine puse į viršų. Pyragą kepkite maždaug valandą. Jeigu įbedus į pyragą medinį virbą ištraukus jis neaplipęs tešla vadinasi pyragas gatavas.
4. Iškepusį pyragą išimkite iš orkaitės ir padėkite ant grotelių. Tolygiai apibarstykite jį stambių kristalų cukrumi. Patiekti galima su plakta grietinėle.
QUOTE(Baisa @ 2006 09 25, 00:50)
o kur receptas slyvu pyrago? Na ir saunuoles jus, pagarba!
oi
dariau pgl tokį receptą, tik nebarsčiau cukrumi ir migdolų neturėjau...
Slyvų pyragas, apibarstytas cukrumi
12 porcijų reikės:
700 g slyvų,
125 g sviesto,
125 g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
3 kiaušiniai,
150 g miltų,
1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių,
100 g maltų migdolų,
30 g stambiais kristalais cukraus.
1. Slyvas nuplaukite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Puseles dar kartą perpjaukite pusiau.
2. Orkaitę įkaitinkite iki 180°. Tešlai iki purumo išsukite sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną intensyviai sukant įmuškite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, maltais migdolais ir sumaišykite su sviesto mase.
3. Kepimo formą ištepkite riebalais ir iškrėskite į ją paruoštą tešlą. Ant tešlos ratu dėliokite slyvų ketvirčius vidine puse į viršų. Pyragą kepkite maždaug valandą. Jeigu įbedus į pyragą medinį virbą ištraukus jis neaplipęs tešla vadinasi pyragas gatavas.
4. Iškepusį pyragą išimkite iš orkaitės ir padėkite ant grotelių. Tolygiai apibarstykite jį stambių kristalų cukrumi. Patiekti galima su plakta grietinėle.
QUOTE(MAMICY @ 2006 10 08, 17:29)
mmm kaip skaniai atrodo, net seile istyso
QUOTE(remka @ 2006 10 03, 16:57)
Pasiulysiu jums labai greita ir skanu biskvitini vyniotini
IDARAS:
issisukti varske su cukrumi ir vanilinu ir zelatina,sudeti isplakta grietinele.
Skanaus
IDARAS:
issisukti varske su cukrumi ir vanilinu ir zelatina,sudeti isplakta grietinele.
Skanaus
Bandau ji pagaminti, bet kilo klausimelis, ar nereikia pries tai zelatinos istirpinti?
QUOTE(valiute @ 2006 10 12, 14:36)
Bandau ji pagaminti, bet kilo klausimelis, ar nereikia pries tai zelatinos istirpinti?
Na,zelatina visur dedama istirpinta
Nu remka tavo vyniuotinis Vakar sveciai viska suvalge ir dar mazai buvo
P.S. Rekomenduoju, labai skanu!!!!
P.S. Rekomenduoju, labai skanu!!!!
QUOTE(valiute @ 2006 10 13, 11:52)
Nu remka tavo vyniuotinis Vakar sveciai viska suvalge ir dar mazai buvo
P.S. Rekomenduoju, labai skanu!!!!
P.S. Rekomenduoju, labai skanu!!!!
O ka sakiau,kad skanu
Na čia jau taip išgyrėt tą vyniotį reikia ir man eiti pagaminti, palepinti savo šeimynėlę