Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Wild Flower @ 2006 06 02, 19:59)
Pasiūlysiu ir aš savo mėgstamo pyrago receptuką mirksiukas.gif Svarbiausia, kad jam visiškai nereikia laiko, viens-du ir jau valgai ax.gif

Obuolių pyragas
Reikės: 700 g obuolių, 3 valg.š. cukraus, 150 g miltų, 3 kiaušinių, 1 arb.š. kepimo miltelių, žiubsnelio vanilinio cukraus

Nulupti ir gan dideliais kubeliais supjaustyti obuoliukus. Inde sumaišyti tešlą iš miltų, kiaušinių, cukraus, vanilinio cukraus ir kepimo miltelių. Į masę supilti obuolius ir išmaišyti. Viską sukrėsti į kepimo indą ir kepti orkaitėje, kol gražiai pageltonuos. Aš kepu apie 40min. smile.gif 

user posted image

Skanaus! smile.gif

na issiepiau sita pyraga, jau puses nera smile.gif man labai patinka kai mazai teslos ir daug vaisiu, cia pats tas smile.gif
Atsakyti
mmmm kaip skaniai atrodo taip gaviai... va katik pagaminau tesla ir pasoviau i orkaite...vyras miega tai palepinsiu piragu su kava... tongue.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Milde, labai malonu, kad pyragas patiko mirksiukas.gif Man taip pat skaniausi pyragai, kurių didžiąją dalį sudaro vaisiai, o ne tešla ax.gif

etynsur, nesu tikra ar apie mano pyragą kalbi, tačiau jei taip, tikiuosi, kad patiks tiek tau, tiek vyrą pavyks palepinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2005 12 03, 13:49)
Va kaip puikiai viska uz mane paaiskinot  4u.gif

Stai dar jums nuotraukele is mano albumo:


Labai grazus ir as noriu toki pabandyt pasigaminti ar galetumet receptuka parasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2006 06 02, 20:59)
Pasiūlysiu ir aš savo mėgstamo pyrago receptuką mirksiukas.gif Svarbiausia, kad jam visiškai nereikia laiko, viens-du ir jau valgai ax.gif

Obuolių pyragas
Reikės: 700 g obuolių, 3 valg.š. cukraus, 150 g miltų, 3 kiaušinių, 1 arb.š. kepimo miltelių, žiubsnelio vanilinio cukraus

Nulupti ir gan dideliais kubeliais supjaustyti obuoliukus. Inde sumaišyti tešlą iš miltų, kiaušinių, cukraus, vanilinio cukraus ir kepimo miltelių. Į masę supilti obuolius ir išmaišyti. Viską sukrėsti į kepimo indą ir kepti orkaitėje, kol gražiai pageltonuos. Aš kepu apie 40min. smile.gif 

user posted image

Skanaus! smile.gif

Man irgi kažkaip keista pasirodė, kad nereikia, nei pieno pilti, nei vandens g.gif unsure.gif .
Atsakyti
Be reikalo pergyveni- tikrai gaunasi labai skanus ir minkštas biskvitinis pyragas. mirksiukas.gif Pati ant greitųjų dažnai tokį kepu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 09 13, 21:34)
Be reikalo pergyveni- tikrai gaunasi labai skanus ir minkštas biskvitinis pyragas.  mirksiukas.gif Pati ant greitųjų dažnai tokį kepu.  smile.gif

O kiek laipsnių temperatūroje reikiakepti tą pyragą?
Atsakyti
Taip taip obuoliu pyragas gavosi thumbup.gif dabar labai noreciau pasigaminti krokodila bet neturiu receptuko g.gif jei nesunku parasykit busiu labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalbol @ 2006 09 14, 08:49)
Taip taip obuoliu pyragas gavosi thumbup.gif  dabar labai noreciau pasigaminti krokodila bet neturiu receptuko  g.gif jei nesunku parasykit busiu labai dekinga ax.gif


500 g miltų, 250ml pieno arba vandens, 1 kiaušinis, 40 g mielių, 3 šaukštai aliejaus, šaukštelis druskos, šaukstas cukraus (jei norite saldžios tešlos – galima dėti 6-7 šaukštus cukraus)
PARUOŠIMAS
Pieną pašildyti iki 400 C temperatūros ir supilti į greitkratį. Į tą patį greitkratį įdėti mieles, jas sutrupinti su peiliu tešlai, įmušti kiaušinį, suberti cukrų, druską, supilti aliejų. Visą turinį suplakti tokiu būdu: sandariai uždaryti greitkračio dangtelį (labai svarbu, kad dangtelis būtų sausas). Po to atidaryti mažąjį dangtelį ir išleisti orą. Paplakti (t.y. krestelti 1-3 kartus) išleisti orą per mažąjį dangtelį, ir vėl paplakti. Viską taip kartoti 4-8 kartus, t.y. kol ištirps mielės.
Į dubenį tešlai suberti miltus bei viską supilti iš greitkračio. Uždaryti dubenį ir gerai viską sukratyti. Peiliu tešlai viską maišyti tol, kol tešla nelips nei prie dubens, nei prie peilio. Kai tešla gerai išmaišyta, uždengiame dubenį (labai svarbu, kad dangtelis, bei dubens kraštai būtų sausi). Priklausomai nuo oro esančio lauke tešla kyla 12-20 minučių, t.y. tol kol dangtis nušoka nuo dubens. Kad tešla būtų minkštesnė ją pakildiname dar kartą.
Priklausomai nuo to, ką gaminsime, tešlą dalijame į dalis, dedame ant padėklo tešlai ir kočiojame. Pagaminus patiekalus prieš dedant į orkaitę rekomenduojama aptepti išplaktu kiaušiniu.
Iš šios porcijos tešlos gaunasi 3 kepimo akmens dydžio picos arba 2 krokodilai.
Pyragėlių su kopūstais įdaras: pusę vidutinio kopūsto supjaustyti stambesniais gabalais ir apie 10 minučių pavirti. Nukošti, smulkiai supjaustyti ir apkepinti svieste. Kietai išvirti du kiaušinius, juos smulkiai supjaustyti ir sudėti į apkepintus kopūstus. Viską sumaišyti, įdėti vegetos ar kitų prieskonių.
Dešrelių-sūrio įdaras: supjaustyti ratukais dešreles, fermentinį sūrį sutarkuoti arba supjaustyti kubeliais, viska sumaišyti.
Obuolių įdaras: supjaustyti obuolius, sumaišyti dubenėlyje su cukrumi ir cinamonu (galima įdėti razinų).

Kaip suraityti ta krokodila turejau failiuka kompe su nuotraukomis, tai jei reikia, parasykite i az savo emaila, atsiusiu, nes i SM retokai uzsuku pastaruoju metu, ner kada....
Atsakyti
ka tik pasoviau i orkaite obuoliu pyraga pagal Wild Flower recepteli 4u.gif
tikiuosi bus labai skanus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalbol @ 2006 09 14, 11:49)
Taip taip obuoliu pyragas gavosi thumbup.gif  dabar labai noreciau pasigaminti krokodila bet neturiu receptuko  g.gif jei nesunku parasykit busiu labai dekinga ax.gif

krokodilas thumbup.gif
Atsakyti
tikras gražuolis tas krokodilas bigsmile.gif Kasmėginsit - parašykit kaip gavosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOVITA A.: 20 rugsėjo 2006 - 06:56