Vakar dariau želės torčiuką. Reikės:
Vyniotinio (dariau su Maximos "Kuršėnų vyniotiniu", dar tinka "Gaivusis")
4 pokeliai įvairios želės
Konservuoti persikai
Sudėjau į tortinę vyniotinio riekeles, užlypiau žele. Palikau sustengti. Tada užpyliau kitą sluoksnį ir t.t.
Rezultatas:
Skanaus!!!!
QUOTE(Treglė @ 2007 12 12, 14:39)
mmmm, grazu niekad nebandziau su vyniuotiniu, o vyniuotinio kremo skonis pasikeicia?
QUOTE(*Marija* @ 2007 12 12, 14:08)
mmmm, grazu niekad nebandziau su vyniuotiniu, o vyniuotinio kremo skonis pasikeicia?
Lygtais nea, arba buvo labai skanus ir nepastebėjau...
Galvojau kad vyniotinis gausis sausas ir sprangus, bet gavosi šlapias ir labai skanus . Labai gaivus pats tortas ir nereikalauja didelių pastangų, gal tik šiek tiek laiko. Net ir nemokančios gaminti gali jį pasidaryti.
o as sian stai kuo smaliziauju
bananai+kivi+apelsinai+obuoliukai+jogurtas
bananai+kivi+apelsinai+obuoliukai+jogurtas
QUOTE(*Marija* @ 2007 12 12, 16:27)
Mano vaiko skaniausias patiekalas, tik aš dar daug razinų "Jumbo" pridedu ... Apsivalgymas tada būna .
QUOTE(*Marija* @ 2007 12 12, 17:27)
Niam,niam skanu.
Treglės zele torciukas ir skaniai atrodo.
Mieline pynute:
800g miltu
50g mieliu,
150g sviesto,
3v.s. cukraus,druskos
200ml pieno,
druskos.
Pabarstymui:cukraus,riesutu,cinamono,vanilino.Aptepimui kiausinis.Sviesto
Miltus sumaisyti su mielemis,padaryti duobute,pilti istirpinta sviesta,sudeti cukru,supilti silta piena palaipsniui,ideti druskos.Tesla gerai isminkyti,pakildinti apie 1val.Tesla padalinti i tris dalis,kiekviena dali iskocioti 1cm storio,aptepti tirpintu sviestu,apibarstyti cukrumi ir cinamonu,arba vaniliniu cukrumi,riestutais.Susukti i voleli,Volelius supinti i kasa,ipjauti keliose vietose.Pakildinti apie 15-20min.Aptepti isplaktu kiausiniu,apibarstyti cukrumi ir kepti 180 tem apie pusvalandi,kol graziai pargeltonuos.
800g miltu
50g mieliu,
150g sviesto,
3v.s. cukraus,druskos
200ml pieno,
druskos.
Pabarstymui:cukraus,riesutu,cinamono,vanilino.Aptepimui kiausinis.Sviesto
Miltus sumaisyti su mielemis,padaryti duobute,pilti istirpinta sviesta,sudeti cukru,supilti silta piena palaipsniui,ideti druskos.Tesla gerai isminkyti,pakildinti apie 1val.Tesla padalinti i tris dalis,kiekviena dali iskocioti 1cm storio,aptepti tirpintu sviestu,apibarstyti cukrumi ir cinamonu,arba vaniliniu cukrumi,riestutais.Susukti i voleli,Volelius supinti i kasa,ipjauti keliose vietose.Pakildinti apie 15-20min.Aptepti isplaktu kiausiniu,apibarstyti cukrumi ir kepti 180 tem apie pusvalandi,kol graziai pargeltonuos.
QUOTE(daividija @ 2007 12 13, 18:27)
Mieline pynute:
800g miltu
50g mieliu,
150g sviesto,
3v.s. cukraus,druskos
200ml pieno,
druskos.
Pabarstymui:cukraus,riesutu,cinamono,vanilino.Aptepimui kiausinis.Sviesto
Miltus sumaisyti su mielemis,padaryti duobute,pilti istirpinta sviesta,sudeti cukru,supilti silta piena palaipsniui,ideti druskos.Tesla gerai isminkyti,pakildinti apie 1val.Tesla padalinti i tris dalis,kiekviena dali iskocioti 1cm storio,aptepti tirpintu sviestu,apibarstyti cukrumi ir cinamonu,arba vaniliniu cukrumi,riestutais.Susukti i voleli,Volelius supinti i kasa,ipjauti keliose vietose.Pakildinti apie 15-20min.Aptepti isplaktu kiausiniu,apibarstyti cukrumi ir kepti 180 tem apie pusvalandi,kol graziai pargeltonuos.
800g miltu
50g mieliu,
150g sviesto,
3v.s. cukraus,druskos
200ml pieno,
druskos.
Pabarstymui:cukraus,riesutu,cinamono,vanilino.Aptepimui kiausinis.Sviesto
Miltus sumaisyti su mielemis,padaryti duobute,pilti istirpinta sviesta,sudeti cukru,supilti silta piena palaipsniui,ideti druskos.Tesla gerai isminkyti,pakildinti apie 1val.Tesla padalinti i tris dalis,kiekviena dali iskocioti 1cm storio,aptepti tirpintu sviestu,apibarstyti cukrumi ir cinamonu,arba vaniliniu cukrumi,riestutais.Susukti i voleli,Volelius supinti i kasa,ipjauti keliose vietose.Pakildinti apie 15-20min.Aptepti isplaktu kiausiniu,apibarstyti cukrumi ir kepti 180 tem apie pusvalandi,kol graziai pargeltonuos.
labai jau skaniai atrodo
o sausas mieles galima deti? koki kieki?
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 13, 17:45)
As dejau sausas mieles,1 pokeli(7g).sumaisiau su miltais ir po to visa kita.Greit pasigamino.Tik dar biski vandens pyliau,nes gavosi kietoka tesla pagal ta recepta.
QUOTE(daividija @ 2007 12 13, 21:17)
As dejau sausas mieles,1 pokeli(7g).sumaisiau su miltais ir po to visa kita.Greit pasigamino.Tik dar biski vandens pyliau,nes gavosi kietoka tesla pagal ta recepta.
aciu, reiks pabandyti
QUOTE(daividija @ 2007 12 13, 19:27)
Mieline pynute:
800g miltu
50g mieliu,
150g sviesto,
3v.s. cukraus,druskos
200ml pieno,
druskos.
Pabarstymui:cukraus,riesutu,cinamono,vanilino.Aptepimui kiausinis.Sviesto
Miltus sumaisyti su mielemis,padaryti duobute,pilti istirpinta sviesta,sudeti cukru,supilti silta piena palaipsniui,ideti druskos.Tesla gerai isminkyti,pakildinti apie 1val.Tesla padalinti i tris dalis,kiekviena dali iskocioti 1cm storio,aptepti tirpintu sviestu,apibarstyti cukrumi ir cinamonu,arba vaniliniu cukrumi,riestutais.Susukti i voleli,Volelius supinti i kasa,ipjauti keliose vietose.Pakildinti apie 15-20min.Aptepti isplaktu kiausiniu,apibarstyti cukrumi ir kepti 180 tem apie pusvalandi,kol graziai pargeltonuos.
800g miltu
50g mieliu,
150g sviesto,
3v.s. cukraus,druskos
200ml pieno,
druskos.
Pabarstymui:cukraus,riesutu,cinamono,vanilino.Aptepimui kiausinis.Sviesto
Miltus sumaisyti su mielemis,padaryti duobute,pilti istirpinta sviesta,sudeti cukru,supilti silta piena palaipsniui,ideti druskos.Tesla gerai isminkyti,pakildinti apie 1val.Tesla padalinti i tris dalis,kiekviena dali iskocioti 1cm storio,aptepti tirpintu sviestu,apibarstyti cukrumi ir cinamonu,arba vaniliniu cukrumi,riestutais.Susukti i voleli,Volelius supinti i kasa,ipjauti keliose vietose.Pakildinti apie 15-20min.Aptepti isplaktu kiausiniu,apibarstyti cukrumi ir kepti 180 tem apie pusvalandi,kol graziai pargeltonuos.
Niu, ir kam taip zmones erzint? Labai graziai atrodo, jau net beveik uzuodziu, kaip turetu kvepet
QUOTE(Treglė @ 2007 12 12, 17:44)
Mano vaiko skaniausias patiekalas, tik aš dar daug razinų "Jumbo" pridedu ... Apsivalgymas tada būna .
as tai dar dribsiu dedu... labai skanu su kokiais nors crunchy