As dedu ta, ka randu saldytuve- mandarinu skilteles, apelsinu gabaliukus, obuolius, kriauses, melionus ir pan.
Netinka tik sviezi kiviai ir ananasai, nes zele nestingsm gausis kompotas su vaisiais Ananasai is konservu berods tinka
O derinu bet kaip - kokia zele turiu, tokia ir uzpilu.
Toliau : obuolius supjaustyti smulkiais kubeliais, apibarstyti cukrumi ir cinamonu kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų ir į atskirtas dalis suberti po pusę cukraus. Tada išplakti trynius ir baltymus atskirai(baltymus iki standžių putų) (geriausia ir patogiausia su mikseriu ) ir supilti į bendrą masę.Tada dėti visus kitus ingridientus ir išmaišyti, jei tešla labai skysta pridėti daugiau miltų. Supilti į kepimo indą, pateptą riebalais ir dėti į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių .Kepti apie 50 min.
Nerealu Kaip gaila , kad mano orkaite neveikia, viskas reikia prasyti vyro , kad kaledoms nauja padovanotu
Tikrai pyrgas nuostabiai atrodo , man obuoliu pyragai patys skaniausi
Nerealu Kaip gaila , kad mano orkaite neveikia, viskas reikia prasyti vyro , kad kaledoms nauja padovanotu
Tikrai pyrgas nuostabiai atrodo , man obuoliu pyragai patys skaniausi
tikrai skanus... toks dregnas.. tik kepe truputi ilgiau nei recepte nurodyta, nes gana storas man gavos, kokiu 5cm aukscio. bet labai skanus, nebliko tik ipusejus vakarui jau pabandykit..
Išmintingoji žmona! Jei nori, kad tavo vyras laisvalaikį leistų su tavimi, pasistenk, kad niekur kitur nerastų tiek malonumo, pasitenkinimo, kuklumo ir švelnumo. [Pitagoras]
Siandien kepiau ,, PYRAGA SU UOGIENE,, Reikes: 260 g miltu( apie du puodelius) 1 puodelis uogienes, 180 g. cukraus, 2 kiausiniai, 200 g grietines, 1.5 saukstelio sodos ir sviesto skardai patepti. Kiausinius issukti su cukrumi, pilti uogiene su grietine, vel gerai issukti, tada imaisyti miltus su nugesinta soda, tesla turi gautis grietines tirstumo. Viska sukresti i sviestu patepta skarda ir kepti 170 laipsniu celsijaus orkaiteje apie 30 min. Pyragas labai lengvai padaromas minkstas ir skanus
Siandien kepiau ,, PYRAGA SU UOGIENE,, Reikes: 260 g miltu( apie du puodelius) 1 puodelis uogienes, 180 g. cukraus, 2 kiausiniai, 200 g grietines, 1.5 saukstelio sodos ir sviesto skardai patepti. Kiausinius issukti su cukrumi, pilti uogiene su grietine, vel gerai issukti, tada imaisyti miltus su nugesinta soda, tesla turi gautis grietines tirstumo. Viska sukresti i sviestu patepta skarda ir kepti 170 laipsniu celsijaus orkaiteje apie 30 min. Pyragas labai lengvai padaromas minkstas ir skanus
Aš irgi toki mėgstu paprasta ,greitai ir visai skanu ,o ir uogienes sunaudoju kurios užsiguli ar nelabai valgomos .