QUOTE(mmergyte @ 2007 11 20, 23:23)
mb labai megiami keksiukai,nors kai tingiu juos kept padarau keksa
reikes:280ml miltu,2 arbatiniu sauksteliu kepimo milteliu,2 kiausiniu,80ml cukraus,saukstelis vanilinio cukraus,80ml aliejaus,vienas indelis megiamo jogurto.
i atskira dubeni sumaisom miltus ir kepimo miltelius,i kita dubeneli:kiausinius,cukru,vanilini cukru,alieju,jogurta.gauta mase supilam i mitu mase ir ismaisom,supilam i formeles ir kepam 175 laipsniu temperaturoj,kiek laiko nezinau,mazdaug ismeigiu matau kad iskepe ir vsio
is tiek produktu gaunas 12 keksiuku.matuoju paprastu puodeliu,tai miltu dedu 1,5 puodelio,cukraus puse puodelio.rezultats gaunasi toks:
virsu puosiau sokoladiniu kremu
reikes:280ml miltu,2 arbatiniu sauksteliu kepimo milteliu,2 kiausiniu,80ml cukraus,saukstelis vanilinio cukraus,80ml aliejaus,vienas indelis megiamo jogurto.
i atskira dubeni sumaisom miltus ir kepimo miltelius,i kita dubeneli:kiausinius,cukru,vanilini cukru,alieju,jogurta.gauta mase supilam i mitu mase ir ismaisom,supilam i formeles ir kepam 175 laipsniu temperaturoj,kiek laiko nezinau,mazdaug ismeigiu matau kad iskepe ir vsio
is tiek produktu gaunas 12 keksiuku.matuoju paprastu puodeliu,tai miltu dedu 1,5 puodelio,cukraus puse puodelio.rezultats gaunasi toks:
virsu puosiau sokoladiniu kremu
o koks tas indelis jogurto? Didelis ar mazas? labai skaniai atrodo tai nusprendziau pasidaryti tik nz kiek to jogurto turi buti. O beje jei kepat keksiukus nepakanka ju ideti vien i tokias popierines firmeles, butinai juos dei i kieta forma?