QUOTE(Tija @ 2007 09 23, 19:45)
Šiandien jau antrą kartą kepiau obuolinius keksiukus. Labai skanūs ir purūs. Galima kepti ir kaip pyragą, tik ingredientus reiktų padvigubinti ir kepti dvigubai ilgiau. Iš duoto recepto išeina 8 keksiukai.
2 kiaušiniai;
0,5 st. cukraus;
0,5 st. aliejaus;
1 st. miltų;
0,8 st. tarkuotų obuolių;
0,5 a.š. kepimo miltelių.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Po truputį maišant supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Turi gautis grietinės tirštumo tešla. Tada sudėti sutarkuotus obuolius, atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į keksiukų formeles. Kepti 180 0C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Super! Iš karto dariau iš dvigubos porcijos, ir, nors jie dar šilti, nelabai kas belikę... Vietoje obuolių dėjau konservuotų ananasų. Taaaip skanu