QUOTE(Koxamte @ 2007 09 27, 17:04)
Dariau as siuos keksiukus, skonis tai labai jau bet pas mane ne tokie grazus isejo kai tik orkaite atidariau tai tokie grazus iskile buvo, bet po to susiplojo
Smagu, kad patiko. Dėl ko subliuško sunku pasakyti. Priklauso ir nuo miltų, aš keksams visada naudoju "Karališkus", tuomet jie būna purūs ir nesukrinta. Dar iškepus iškart reikia traukt iš orkaitės, nelaikyti joje kol atvės. Bet svarbiausia, kad skanūs buvo, kitą kartą gal geriau pavyks.
QUOTE(MAMICY @ 2007 09 27, 17:10)
man tai viskas super. gal kokias 4 "partijas" kepiau... vieną iš jų surijo tiesiai iš orkaitės tik aš dar cinamono pripilu ir obuolio žyyymiai daugiau dedu.
Svarbu idėja, o kiekviena šeimininkė jau reguliuojasi pagal save. Man pavyzdžiui labiau patinka su rūgštesniais obuoliais, o vyrui - su saldžiais, nors man tada jie iš vis nesijaučia. Ir obuolių dedu iš akies, nematuoju stiklinėm, tik pateikiau orginalų receptą.