o jau prie arbuzo kaip padirbeta labai grazhu ash ir norechiau tokio torto
QUOTE(dincek2006 @ 2007 05 30, 19:37)
O aš irgi noriu pademonstruoti kokį arbūzą išpjausčiau dukrytės gimtadieniui
gal gali paaiškinti kaip pagaminai, nes nuostabiai atrodo
QUOTE(Nolina @ 2007 05 31, 10:23)
gal gali paaiškinti kaip pagaminai, nes nuostabiai atrodo
Na galiu tik tiek pasakyti,kad reikalingas spec.įrankis ir norint pačiai išsipjaustyti,reikia bent keliskart pamatyti
Dincek, o gal gali parodyti koks tai įrankis
QUOTE(Nolina @ 2007 05 31, 12:20)
Dincek, o gal gali parodyti koks tai įrankis
Mielai nufotkinčiau įrankį,bet neturiu skaitmeninio fotiko,kad iškart įkelčiau parodyti ,na jis panašus į medžio pjaustym ar drožimo įrankį,net nežinau kaip pavadinti.
Dincek, aciu uz nuoroda O ta uogiene, kvepia kuo nors? Kvailas klausimas , tik viena karta dariau figu nuogiene ir ji man tokia neskani buvo, nes jautesi tik saldumas ir viskas. Uz menesio, kito, prisirps ir cia vietiniai arbuzai. Tada ir isbandysiu. Permesk, prasau, ir ta slyvu uogiene, su apelsinais.
QUOTE(Egle 22 @ 2007 05 31, 13:30)
Dincek, aciu uz nuoroda O ta uogiene, kvepia kuo nors? Kvailas klausimas , tik viena karta dariau figu nuogiene ir ji man tokia neskani buvo, nes jautesi tik saldumas ir viskas. Uz menesio, kito, prisirps ir cia vietiniai arbuzai. Tada ir isbandysiu. Permesk, prasau, ir ta slyvu uogiene, su apelsinais.
Pabandžiau prisiminti tos arbūzų uogienės kvapą,niu arbūzo kvapo,tai tikrai neprimena,gal labiau kriaušių kvapas
Pabandyk vieną stiklainiuką įsivirti paragavimui,nes gali ir nepatikti
Slyvų uogienę su apelsinais, įdėjau temoje -konservavimas-,prie uogienių
Tai va, gaminau as ta krokodilaa , viskas gavosi puikiai , veliau ikelsiu nuotraukaa.Tik noriu paklausti zinoviuu , ka ne taip padariau???? , kad tesla sukietejo , kol krokodilai veso?? Is pradziu pastebejau , kad tesla beveik nekyla , cia gal ir slypi priezastis???
Sis receptukas nieko ypatingo, bet labai skanu. Zinoma ir riebu. Bet galiu papasakoti.
reikia:
2 plyteliu juodo sokolado (be nieko)
kakavinio sviesto
plaktos grietineles
cukraus
ir beabejo puodo bei savo galvos
"sulauzai" plyteles i puoda ir idedi mazdaug 50-80g sokoladinio sviesto. Uzkaiti virykle, pasiemi sauksta ir maisai, kol viskas issilydo. Turetu gautis nelabai skysta mase. pabaigoje iberi mazdaug 1-2 arbatinius saukstelius cukraus ir baikta! Viska supili i indelius ir gali papuosti purskiama grietinele. Tikiuosi kam nors patiks
reikia:
2 plyteliu juodo sokolado (be nieko)
kakavinio sviesto
plaktos grietineles
cukraus
ir beabejo puodo bei savo galvos
"sulauzai" plyteles i puoda ir idedi mazdaug 50-80g sokoladinio sviesto. Uzkaiti virykle, pasiemi sauksta ir maisai, kol viskas issilydo. Turetu gautis nelabai skysta mase. pabaigoje iberi mazdaug 1-2 arbatinius saukstelius cukraus ir baikta! Viska supili i indelius ir gali papuosti purskiama grietinele. Tikiuosi kam nors patiks
QUOTE(Siba @ 2007 04 03, 23:18)
NENUSIMINK PABANDYSIU TAU ISVERSTI
,,UOGIENE IS ARBUZU ZIEVELIU,,
JUMS REIKES:1KG ARBUZU ZIEVELIU
1,5 KG CUKRAS
500ML VANDENS
CITRINU SULCIU
1)NUO ARBUZO PASALINAME PIRMA ODELE(ZALIA),PALIKTI PALTAJA MINKSTAJA DALI,SUPJAUSTOME NEDIDELIAIS GABALIUKAIS2-3CM
2)APLIEJAME ARBUZA VERDANCIU VANDENIU IR VERDAME 5-10 MIN.NUIMAME NUO UGNIES IR PALIEKAM KOL ATVES
3)CUKRU BERIAM I VANDENI,AISOME,KOL UZVIRS.KADA CUKRUS GALUTINAI UZVIRS IPILAME CITRINU SULTIS
4)ARBUZO GABALIUKUS PERDEDAME I ISVIRTA SIRUPA IR VERDAME 20-30MIN.PO TO NUIMAME NUO UGNIES IR PALIEKAME PASTOVETI VISA MASE2-3VALANDOM,PO TO KARTOJAME DEDAME ANT UGNIES VEL 20-30MIN.IR VEL PALIEKAME PASTOVET 2-3VAL.,O TRECIA KARTA UOGIENE DEDAME ANT SILPNOS UGNIES IR VERDAME TOL KOL ARBUZO GABALIUKAI TAMPA SKAIDRUS,STAI IR OGIENE ISVIRTA
TIKIUOS ISVERCIAU GERAI IR SUPRASI SEKMES VIRIME
,,UOGIENE IS ARBUZU ZIEVELIU,,
JUMS REIKES:1KG ARBUZU ZIEVELIU
1,5 KG CUKRAS
500ML VANDENS
CITRINU SULCIU
1)NUO ARBUZO PASALINAME PIRMA ODELE(ZALIA),PALIKTI PALTAJA MINKSTAJA DALI,SUPJAUSTOME NEDIDELIAIS GABALIUKAIS2-3CM
2)APLIEJAME ARBUZA VERDANCIU VANDENIU IR VERDAME 5-10 MIN.NUIMAME NUO UGNIES IR PALIEKAM KOL ATVES
3)CUKRU BERIAM I VANDENI,AISOME,KOL UZVIRS.KADA CUKRUS GALUTINAI UZVIRS IPILAME CITRINU SULTIS
4)ARBUZO GABALIUKUS PERDEDAME I ISVIRTA SIRUPA IR VERDAME 20-30MIN.PO TO NUIMAME NUO UGNIES IR PALIEKAME PASTOVETI VISA MASE2-3VALANDOM,PO TO KARTOJAME DEDAME ANT UGNIES VEL 20-30MIN.IR VEL PALIEKAME PASTOVET 2-3VAL.,O TRECIA KARTA UOGIENE DEDAME ANT SILPNOS UGNIES IR VERDAME TOL KOL ARBUZO GABALIUKAI TAMPA SKAIDRUS,STAI IR OGIENE ISVIRTA
TIKIUOS ISVERCIAU GERAI IR SUPRASI SEKMES VIRIME
tik neparasei kad antram zingsnyje arbuzus pavirus 5-10 min, reikia nukosti su sieteliu ir palikti atvesti.
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 14, 18:30)
tik neparasei kad antram zingsnyje arbuzus pavirus 5-10 min, reikia nukosti su sieteliu ir palikti atvesti.
aciu,kad pataisei