Oi,kaip skaniai ir gražiai atrodo. O kaip paskui iš tų formelių išimti?
QUOTE(vikka @ 2007 05 29, 11:10)
Oi,kaip skaniai ir gražiai atrodo. O kaip paskui iš tų formelių išimti?
cia gi tupperware silikonas, viskas puikiai issiima isbandyta
O jeigu daryti į paprastas formeles?Ar tortinę? Kaip tada išimti?
QUOTE(vikka @ 2007 05 30, 09:22)
O jeigu daryti į paprastas formeles?Ar tortinę? Kaip tada išimti?
pries tai aliejum patepk ir issiims puikiau arba minutei i karsta vandeni su visa forma idedi ir issiims
Ačiū!!! Pabandysiu daryt nes vaikai labai mėgsta.
Merginos, atleiskit, kad klausiu prie saldumynų, bet užmačiau čia tą krokodilą Gal galite patarti kokį geriausiai daryti įdarą (bet ne saldų)?
Iš arbūzo žievelių pernai viriau uogienes,labai skanios gavosi
O aš irgi noriu pademonstruoti kokį arbūzą išpjausčiau dukrytės gimtadieniui :mirksiukas:
O aš irgi noriu pademonstruoti kokį arbūzą išpjausčiau dukrytės gimtadieniui :mirksiukas:
Labai gražus arbūzas, nuostabiai atrodo panašiai kaip būna Turkijoje viešbučiuose Labai gražu
Dince 2006, na labai jau kruopsciai ir graziai padaryta Bet skirtas tik dekoracijai? Rasei kad virei uogiene is arbuzo...zieves? Cia is tokio, kur ir dekoracijas darai? Niekad neesu girdejus. Kas gavosi ir kaip darai? Juk nesaldu ir be kvapo Be to, as truputi bijociau , kad butent zievej visokios trasos nusede... Na, suintrigavai cia tu mane
QUOTE(Egle 22 @ 2007 05 30, 20:08)
Dince 2006, na labai jau kruopsciai ir graziai padaryta Bet skirtas tik dekoracijai? Rasei kad virei uogiene is arbuzo...zieves? Cia is tokio, kur ir dekoracijas darai? Niekad neesu girdejus. Kas gavosi ir kaip darai? Juk nesaldu ir be kvapo Be to, as truputi bijociau , kad butent zievej visokios trasos nusede... Na, suintrigavai cia tu mane
Na čia ne tik dekoracijai ,bet ir valgymui,juk arbūzai skanu,ypač kai karšta
Taip viriau iš tokių arbūzų žievelių ,juk patį viršų žievės nupjauni,tą žalią,o paskui tą baltą žievę supjaustai,tik nemažai cukraus reikia,bandžiau ir su citrinomis ir su spanguolėmis virti,niu tikrai skanu.Nepamenu kiek ko dėjau Pirmame psl.yra parašyta ir parodyta kaip daroma
Dar labai skani slyvų uogienė su apelsinais,razinomis ir riešutais ,uošvienė verda.Ji rado receptą konservavimo knygelėje
Jeigu kas norėsit,pabandysiu surasti
17psl.yra išverstas arbūzų uogienės receptas į lietuvių kalbą
QUOTE(vikka @ 2007 05 30, 10:22)
O jeigu daryti į paprastas formeles?Ar tortinę? Kaip tada išimti?
QUOTE(Atize @ 2007 05 30, 11:15)
pries tai aliejum patepk ir issiims puikiau arba minutei i karsta vandeni su visa forma idedi ir issiims
Kelioms sekundėms formą su visu gėriu įkišti į karštą vandenį, uždengti formą lėkšte ir apversti. Kaip tik vakar dariau grietinėlės - želė tortą, pirmą kartą tai bijojau, bet gavosi super
Aš tai prileidau karšto vandens į kriauklę, įkišau formą ir iškart ištraukiau, ir užteko jau ir taip matėsi kad aptirpę, matyt vanduo per karštas buvo Taigi minutę laikyti tikrai nereikia ištirps