Sveikos, mergaitės
Parašysiu jums paprastučių, bet tikrai be proto skanių pyragėlių receptą
Kepau vakar vakare, tai šiandien iš pilnos skardos telikęs vienas varganas gabaliukas
Svarbiausia - laiko sąnaudos minimalios, o rezultatas - lyg virtuvėje būtumėt praleidusios valandas
LABAI ŠOKOLADINIAI KVADRATĖLIAI
1 indelis kondensuoto pieno
1 pakelis Selga ar kitokių šokoladinių sausainių
100 g smulkintų graikiškų riešutų
130 g žemės riešutų sviesto (galima naudoti paprastą sviestą)
160 g juodo šokolado
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, pasiruoškite 20x20 cm kepimo skardą (išklokite kepimo popieriumi). Šokoladą ištirpinkite drauge su sviestu. Šokolado masę sumaišykite su kondensuotu pienu. Sausainius sutrupinkite kaip tinginiui ir drauge su riešutais suberkite į šokolado masę, viską išmaišykite. Sukrėskite į kepimo formą ir šaukštu tešlą išlyginkite ir šiek tiek paspauskite. Kiškite į orkaitę 20 - 25 minutėms (ne ilgiau, o jei naudojate didesnę skardą - netgi trumpiau). Išėmusios iš orkaitės leiskite atvėsti bent kokias 15 min ir galite pjaustyti
Man jie skaniausi - per naktį pastovėję šaldytuve, bet ir dar šilti - niamnius
Tik įspėju kad yra gana saldūs ir skalsūs, tad pjaustykite nedideliais gabalėliais