Na ačiū merginos už pagalbą. Šiaip tokie perbėgimai nors ir kartais erzina, bet nėra tragedija, tiesiog galvojau gal kokios gudrybės nežinau
QUOTE(As_nematoma @ 2007 10 16, 07:20)
Na ačiū merginos už pagalbą. Šiaip tokie perbėgimai nors ir kartais erzina, bet nėra tragedija, tiesiog galvojau gal kokios gudrybės nežinau
yra mažytė tokia gudrybė - kai prabėga pro kontūrą gali pavalyti su vatos pagaliuku pavilgytu degtinėje - labai smarkiai nušviesins
Sendien bandziau piest akriliniais rubu dazais ant trikotazines bliuskutes.
Pirmas ispudis fainas.piesiasi lengvai,dazai i kita puse nepersigere.
Kai isdzius uztvirtinsiu ir bandysiu skalbti.Tada pasakysiu ar atlaike viska.
QUOTE(svajoklis @ 2007 10 16, 10:26)
Sendien bandziau piest akriliniais rubu dazais ant trikotazines bliuskutes.
super parašyk po to kaip skalbiasi, ir būtinai įmesk foto
QUOTE(naca @ 2007 09 27, 15:21)
ai puske iskaulijo, kad padaryciau tokia 90X250. tik negalejau graziai nufotografuot, nes kaip padet nebuvo taip , su konturais
Vajetau kaip krazu , sakes, kaip jus taip mokat piesti? As lyg ir prie meno, bet sitaip niekaip nesugebeciau. Superrrrr
Siggy, Ačiū už patarimą - būtinai išbandysiu
Beje, dar man toks klausimukas kilo (eilinį kartą). Peržvelgiau nemažai jūsų šitam forume publikuotų piešinių (mmm kaip gražu!) ir pastebėjau, kad jums išeina fonas toks daugiaspalvis susiliejęs. O man taip neišeina, tiksliau net nežinau kaip pabandyt. Aš jau kai spalvinu, tai pilnai kokia nors spalva, o jeigu pereina į kitą spalvą, tai tiesiog pereina ir viskas, o ne tokia faina maišalynė. Kaip jūs ją darot? Pirma nuspalvinat viena spalva ir tada pritaškot kitų? ar iš karto tik pritaškot skirtingų spalvų? ar gal dar vanduo tame kaip nros dalyvauja, kaip nors jį išliejat?
Beje, dar man toks klausimukas kilo (eilinį kartą). Peržvelgiau nemažai jūsų šitam forume publikuotų piešinių (mmm kaip gražu!) ir pastebėjau, kad jums išeina fonas toks daugiaspalvis susiliejęs. O man taip neišeina, tiksliau net nežinau kaip pabandyt. Aš jau kai spalvinu, tai pilnai kokia nors spalva, o jeigu pereina į kitą spalvą, tai tiesiog pereina ir viskas, o ne tokia faina maišalynė. Kaip jūs ją darot? Pirma nuspalvinat viena spalva ir tada pritaškot kitų? ar iš karto tik pritaškot skirtingų spalvų? ar gal dar vanduo tame kaip nros dalyvauja, kaip nors jį išliejat?
kaip malonu, kad mano dekoracija, kad ir taip baisiai pateikta, uzkliuvo
As_nematoma, pabarstyk druska (gali rupia arba smulkia - bus skirtingi efektai) arba uzpursk vandens.arba pataskyk kita spalva maniskis tas kur idetas tai su druska.
As_nematoma, pabarstyk druska (gali rupia arba smulkia - bus skirtingi efektai) arba uzpursk vandens.arba pataskyk kita spalva maniskis tas kur idetas tai su druska.
Ačiū, naca, bandysiu sūdyti
cia draugei padariau
Niu va,susikaupiau ir pabandziau piesti . Pradejau nuo mazos skarytes ir padariau paveiksliuka drauges mergytei . Truputi kontura ne iki galo buvau poroje vietu nubrezusi,tai prasiliejo spalva (o degtines namie tai nera ),bet pirmam kartui tai visai esu patenkinta .
Dabar drakoniuka mergytes broliukui pradejau ,nes jam labai jos paveiksliukas patiko .
Tik gaila,kad kazko bluetooth nenori instaliuotis mano kompe ,tai nuotraukyciu kol kas negaliu ideti ,bet prizadu padariusi remelius uzsiimti kompo tvarkymu ir ikrausiu nuotraukytes
Dabar drakoniuka mergytes broliukui pradejau ,nes jam labai jos paveiksliukas patiko .
Tik gaila,kad kazko bluetooth nenori instaliuotis mano kompe ,tai nuotraukyciu kol kas negaliu ideti ,bet prizadu padariusi remelius uzsiimti kompo tvarkymu ir ikrausiu nuotraukytes
GiedreB , sakyciau spalvytes tokios niurokos, vienodos, reikejo kazkokio kontrasto