kokios firmos kontura naudoji? jei per daug slapiai dazai, tai vietomis konturas isskysta, pasidaro itrukimai ir nusidazo
Jetau,panos,isejau is proto .Prisipirkau VISKO silko dazymui...O kada pradesiu,tai neisivaizduoju.Tik namie pilnas kampas gerybiu UZKRETET SAVO GROZIAIS
mes visos cia tokios
tai nezinote???
as tai pati reminu
gerai kai moki pati ir as noreciau taip
bet turbut geriau jau kazkiek sumoketi kad iremintu, nes daug laiko uzima . manau, kad kas gamina remus, tas ir remina
naca matė, bet vistiek dar įdėsiu - didysis mano iššūkis - užuolaidėlės vaikų kambariui:
ant vienos sienos
ir ant kitos sienos:
ant vienos sienos
ir ant kitos sienos:
oi, Siggy, as tai ne uz ka ne uz ka tokio darbo nebuciau apsiemusi
QUOTE(Siggy @ 2007 10 12, 13:27)
o kai lieji su dažais kontūras jau būna pilnai išdžiūvęs? Šiaip turėtų nelikti išplovus
Taip, taip, kontūras būna išdžiūvęs! Bet jeigu netyčia dažais ant jo užpeckioju, tai jis ir lieka spalvotas...
Dar man pasitaiko, kad piešdama su kontūru turbūt per greitai braukiu ar ką, tai kai lieju dažus, per nematomus tarpelius dažai persilieja į kontūro kitą pusę. Taip sakant į laisvę išsiveržia Bet čia jau suprantu kad niekas nepadės, tik mažiau drebančios rankos arba didesnis kontūro kiekis...
Papildyta:
Siggy, super! Toks didžiulis darbas!
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2007 10 12, 14:43)
kokios firmos kontura naudoji? jei per daug slapiai dazai, tai vietomis konturas isskysta, pasidaro itrukimai ir nusidazo
Hmmmz kontūras berods prancūziškas. Tiksliai neatsimenu dabar darbe sėdžiu tai neturiu su savim, bandysiu namuose pasitikslinti.
QUOTE(naca @ 2007 10 14, 17:20)
oi, Siggy, as tai ne uz ka ne uz ka tokio darbo nebuciau apsiemusi
nu aš dabar greitai irgi nenoriėsiu imtis
bet yra ir pliusas - kiti kokie mažiukai po to atrodys darbeliai
Ačiū Geguževasari už palaikymą
QUOTE(As_nematoma @ 2007 10 15, 12:41)
Taip, taip, kontūras būna išdžiūvęs! Bet jeigu netyčia dažais ant jo užpeckioju, tai jis ir lieka spalvotas...
Dar man pasitaiko, kad piešdama su kontūru turbūt per greitai braukiu ar ką, tai kai lieju dažus, per nematomus tarpelius dažai persilieja į kontūro kitą pusę. Taip sakant į laisvę išsiveržia Bet čia jau suprantu kad niekas nepadės, tik mažiau drebančios rankos arba didesnis kontūro kiekis...
Papildyta:
Papildyta:
Hmmmz kontūras berods prancūziškas. Tiksliai neatsimenu dabar darbe sėdžiu tai neturiu su savim, bandysiu namuose pasitikslinti.
Papildyta:
Papildyta:
Na, tas nusidažęs kontūras, jei ant sauso uždažei, turėtų nusiplauti po to, tik aišku prieš skalbdama užtvirtink - išlygink.
na, gal ir pripratimo, įgudimo reikia, prieš liedama labai gerai pažiūrėk, ar nelikę tarpelių, liedama prie pat nebrauk, leis atbėkti dažui iki kontūro, šilko baisiai storo nesirink, nes tada irgi gali būti, kad kontūras viso nesulaikys, bespalvis kontūras kažkodėl geriau sulaiko dažą, nu ir blogiausiu atveju - pirma liek šviesesnes spalvas, tai jei išbėks šviesus dažas, tai po to kai tamsesnį liesi užspalvinsi ant viršaus.
na o šiaip iš esmės - šilkas piešia kartu su tavimi, manau kad reikia iš tokių kliurkų privalumus, efektus išgauti ir tada bus
sekmės