QUOTE(As_nematoma @ 2007 10 08, 13:00)
Na blogiausiu atveju gal ir kaune nusipirkčiau, jeigu tik šeštadienį dirba, nes kartais apsilankau savaitgaliui pas mamą... O kur kaune? Nors jeigu atsirastų žinančių Vilniuje, būtų iš vis super. Bandžiau vienoj audinių parduotuvėj ieškoti, tai nieko panašaus, šilkas tik spalvotas ir baisus kaip atominis karas...
Papildyta:
O dar prie to paties klausimukas - o apsiuvimą kokiu būdu darote? Rankomis ar paprasta siuvimo mašina? O neapsiuvus aišku blogis gaunasi, taip?
Ajajajai va kiek problemų. Bet piešti vis tiek norisi...
Papildyta:
O dar prie to paties klausimukas - o apsiuvimą kokiu būdu darote? Rankomis ar paprasta siuvimo mašina? O neapsiuvus aišku blogis gaunasi, taip?
Ajajajai va kiek problemų. Bet piešti vis tiek norisi...
Kaune yra zamenhofo gatvėj dailininkų prekėse - ten aš dažus perku bet būna ir šilko. O šilką perku Valančiaus gatvėj, už Katedros priešais skverelį jei jau susiremontavo. Jų psl tdg.lt Pas juos ir dažų yra
šiaip jei užtemsi paveiksliuką ant porėmio tai gal ir nebūtina apsiūti nors aš visada apsiuvu (tiksliau nunešu siuvėjai ). O skarelėm tai jau būtinai. Man tai mašina apsiūna
QUOTE(naca @ 2007 10 08, 13:40)
as tai darbelin grizau, tai sunkiai su tapymu. bet ruosiuos skarele nutapyt
tai pas mane dėl to jau nuo gegužės tapymas žiauriai apstojęs vis nuo vaiko laiko nuvagiu su sąžinės griaužimu