naca, labai jau parupo ka gi ten siggy parasei ilindau paskaityti ir .... apsipyliau asaromis is juoko ten apie tuos dokumentus, finansus ir t.t. Tiesiog prie kavos puodelio smagiai praleidau laika super
kiek čia pas mus šnipų
nacai užsakymą daviau, tai iššnipinėjo kur dar ką pas ką užsisakius esu, dbar upytėlej labai parūpo, kokius biznius mes su naca varom
tiesiog seklių agentūra
nacai užsakymą daviau, tai iššnipinėjo kur dar ką pas ką užsisakius esu, dbar upytėlej labai parūpo, kokius biznius mes su naca varom
tiesiog seklių agentūra
nu ir prajuokinot . vakar zvengiau zvengiau ir dabar . net dukra stebisi, kokia nupezusi - rasau ir juokiuos
Uzsibaige vasara, uzsibaige mano keliones ir pradejau snipineti kas kuo uzsiima Siaip tingiu, bet kazkodel ta zinute, skirta Siggy labai parupo Daugiau pasizadu nelisti i svetimus uzrasus Na gal tik akies krasteliu labai labai labai tyliai
QUOTE(upytele @ 2007 09 28, 13:27)
Uzsibaige vasara, uzsibaige mano keliones ir pradejau snipineti kas kuo uzsiima Siaip tingiu, bet kazkodel ta zinute, skirta Siggy labai parupo Daugiau pasizadu nelisti i svetimus uzrasus Na gal tik akies krasteliu labai labai labai tyliai
taigis nieko slapto forume mąstantys žmonės nerašo todėl skaityk ir komentuok kiek tik nori :
O man smagu kad pagyvės mūsų skyrelis po truputį, gal darbai įsibegės
kaip tik prasom apsilankyti, Upytele, tortuku pavaisinsiu
as tai niekaip prie silko nebeprisedu ( tiksliau nebepriklaupiu ir nebeatsistoju)
as tai niekaip prie silko nebeprisedu ( tiksliau nebepriklaupiu ir nebeatsistoju)
tortuko - su malonumu Atsinesiu vyniuko, kad galetume
nagi mergytės, taip užsišventėt, kad niekas netapot?
aš kažkodėl brokus pradėjau daryti reiks profilį keisti
aš kažkodėl brokus pradėjau daryti reiks profilį keisti
Sveikos, merginos (kažkaip neskamba sakyti moterys)
Aš čia nauja, bet labai noriu įsitraukti, nes pradėjau tapyti ant šilko. Kol kas rezultatai ne visai tobuli, bet aišku reikia patirties, tikiuosi patobulėsiu
Klausimėlis - kur Vilniuje perkate šilką? nes aš pabandymu nusipirkau dailės reikmenų parduotuvėje pirkdama dažus, bet ten nuolat pirkti tai nelabai norisi, nes labai jau brangiai išeina... Gal žinot kur nors normalesnėm kainom? Ten už lopinėlį 50x50cm reikia mokėti apie 13lt
Aš čia nauja, bet labai noriu įsitraukti, nes pradėjau tapyti ant šilko. Kol kas rezultatai ne visai tobuli, bet aišku reikia patirties, tikiuosi patobulėsiu
Klausimėlis - kur Vilniuje perkate šilką? nes aš pabandymu nusipirkau dailės reikmenų parduotuvėje pirkdama dažus, bet ten nuolat pirkti tai nelabai norisi, nes labai jau brangiai išeina... Gal žinot kur nors normalesnėm kainom? Ten už lopinėlį 50x50cm reikia mokėti apie 13lt
QUOTE(As_nematoma @ 2007 10 08, 11:48)
Sveikos, merginos (kažkaip neskamba sakyti moterys)
sveikutė
smagu kai naujų žmonių įsilieja į kompanija
aš kaunietė, todėl dėl šilko Vilniuje nieko negaliu pasakyti tik iš savo patirties žinau, kad pirkti šilką metrais pigiau negu apsiūtą, žinoma, jei turėsi galimybes jį po to apsisiūti
Na blogiausiu atveju gal ir kaune nusipirkčiau, jeigu tik šeštadienį dirba, nes kartais apsilankau savaitgaliui pas mamą... O kur kaune? Nors jeigu atsirastų žinančių Vilniuje, būtų iš vis super. Bandžiau vienoj audinių parduotuvėj ieškoti, tai nieko panašaus, šilkas tik spalvotas ir baisus kaip atominis karas...
Papildyta:
O dar prie to paties klausimukas - o apsiuvimą kokiu būdu darote? Rankomis ar paprasta siuvimo mašina? O neapsiuvus aišku blogis gaunasi, taip?
Ajajajai va kiek problemų. Bet piešti vis tiek norisi...
Papildyta:
O dar prie to paties klausimukas - o apsiuvimą kokiu būdu darote? Rankomis ar paprasta siuvimo mašina? O neapsiuvus aišku blogis gaunasi, taip?
Ajajajai va kiek problemų. Bet piešti vis tiek norisi...
as tai darbelin grizau, tai sunkiai su tapymu. bet ruosiuos skarele nutapyt