nu taaaip- pirstu dar pakanka raukslems suskaiciuoti, tai kokios cia problemos
QUOTE(naca @ 2007 09 24, 23:05)
nu taaaip- pirstu dar pakanka raukslems suskaiciuoti, tai kokios cia problemos
a) reikia ijungti lygintuva,
po juo pakisti
c) braukyti pirmyn atgal
d).... ir vel susiglamzys ...
Zodziu kazkoks apskritas pocesas
d. nufotografuoti.
o po to tegul glamzosi
as tai stengiuosi nufotografuoti, kol dar ant remo istemptas.
o po to tegul glamzosi
as tai stengiuosi nufotografuoti, kol dar ant remo istemptas.
Taip, bet tai buvo toli nuo namu... O , kai parveziau, tikrai tingejau ant remo temti.... Siaip is tiesu man pats nemaloniausias dalykelis - silko tempimas... Fuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiii kaip nemegstu
QUOTE(erika55 @ 2007 09 21, 18:27)
As tai per ebay pirkausi
Papildyta:
Specialus tekstilei ,jie uzfiksuojami po piesinelio uzbaigimo su lygintuvu,kad nenusiplautu
Papildyta:
Specialus tekstilei ,jie uzfiksuojami po piesinelio uzbaigimo su lygintuvu,kad nenusiplautu
ir kanceliarinese specialiu tekstilei buna?..
QUOTE(upytele @ 2007 09 25, 11:30)
Taip, bet tai buvo toli nuo namu... O , kai parveziau, tikrai tingejau ant remo temti.... Siaip is tiesu man pats nemaloniausias dalykelis - silko tempimas... Fuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiii kaip nemegstu
aha, ir as nemegstu to tempimo . jei kas uztemptu, tai daug daugiau pritapyciau
Papildyta:
QUOTE(domcius @ 2007 09 25, 12:02)
ir kanceliarinese specialiu tekstilei buna?..
buna, bet turbut ne visose
Dėl tų flomasterių tekstilei.
Neseniai jų ir didesnėse Maximose buvo, tik apie kokybę nieko negaliu pasakyt, nes pati nebandžiau. Buvo ir metalo blizgesio spalvų. Dar pagalvojau, ar nebūtų jų galima vietoj kontūro panaudot užtvirtinus, nes specializuotos dailės reikmenų parduotuvės toli toli. Bet pamąsčiau, kad ko gero - ne. Beje, o gal?
Neseniai jų ir didesnėse Maximose buvo, tik apie kokybę nieko negaliu pasakyt, nes pati nebandžiau. Buvo ir metalo blizgesio spalvų. Dar pagalvojau, ar nebūtų jų galima vietoj kontūro panaudot užtvirtinus, nes specializuotos dailės reikmenų parduotuvės toli toli. Bet pamąsčiau, kad ko gero - ne. Beje, o gal?
jeigu dazai nesilieja, tai gali naudoti vietoj konturo paryskinimui
jei turi omeny silko dazyma, tai neee
QUOTE(naca @ 2007 09 25, 16:19)
jeigu dazai nesilieja, tai gali naudoti vietoj konturo paryskinimui
nu tu čia nebloga mintį davei
reiks pasibandyt ant kokios skiautės
aš dabar su užuolaidom vargstu - be kontūro darau, ir labai bijau sugadint
Ant ponges 9 darau, tai kažkaip labai liejasi net ant du kartus dažyto. Ant tokio matinio šilko skarą dariau, tai labai patiko, foną nuliejau, o antrą kartą kaip su akvarele paišiau o dabar kiek piešiu, tiek liejasi gal rimtais reiks su flomasteriais užakcentuot
o man zinai nelabai tas silkas kur tu pirkai . dazai prasimusa pro kontura ir psio, net jei is abieju pusiu ta kontura uzdedu. ir taip keistai atsiranda visokiu taskeliu bedziustant, ir liejasi staciu kampu. bet jis tinka dazant be konturo, nes subegimai tokie nezymus buna . tik tada reikia ant vienspalvio fono kokios druskos uzbarstyt. tai kaip nors sunaudosiu jau puses neber.
QUOTE(naca @ 2007 09 26, 18:09)
o man zinai nelabai tas silkas kur tu pirkai . dazai prasimusa pro kontura ir psio, net jei is abieju pusiu ta kontura uzdedu. ir taip keistai atsiranda visokiu taskeliu bedziustant, ir liejasi staciu kampu. bet jis tinka dazant be konturo, nes subegimai tokie nezymus buna . tik tada reikia ant vienspalvio fono kokios druskos uzbarstyt. tai kaip nors sunaudosiu jau puses neber.
eina sau, tai matai, kaip negerai užtaikiau... aš tada tik Tau turbūt ir pirkau, net nežinau ar tiksliai tokio esu tapius Bet neužtaikiau dar ant tokio, kad praleitų kontūrą, užuolaidas tai dabar be kontūro darau. Nu atsiprašau labai, kad taip negerai užtaikiau. Praktiškai dar nesugebu pačiupinėjus šilką nustatyt, kaip nat jo liesis. Įprastinius žinau - ponge 5, 9, 10, o su kitais truputį loterija. O ir su tais pačiais, jei bandai kitokią techniką (čia jau mano pomėgis) nežinai kaip ant kurio gausis...
Aj, nefaina kaip
skarytę įdėsiu čia ta kur be kontūro visai daryta.
tai cia ta uzuolaida nuostabi ar cia flomasteriais paryskinai?
o del to silko, tai baik net nemanau pykti ar kaltinti esu tau dekinga uz paslauga . pati gi gal toki buciau nusipirkusi - tiek pat ismanau parasiau, kad tu zinotum, sau nepirktum. be to rezultatas vistiek neblogas isejo, tik truputi darba apsunkino
o del to silko, tai baik net nemanau pykti ar kaltinti esu tau dekinga uz paslauga . pati gi gal toki buciau nusipirkusi - tiek pat ismanau parasiau, kad tu zinotum, sau nepirktum. be to rezultatas vistiek neblogas isejo, tik truputi darba apsunkino