aha ir man abai idomus. is pradziu nesupratau, kad cia zaltys. maniau toks simboliskas
Sveikos mergaites,
kokie grazus jusu darbeliai, tiesiog akys raibsta
Noreciau ir as pameginti. Tiesiog pradziai mane labai uzkabino atviruku gaminimas.
Gal galetumet patarti kokias medziagas turiu susipirkti, jus cia kodais ir kazkokiais numeriais kalbate, tai nelabai suprantu, mat su tapyba neturiu nieko bendro, bet norisi isdrysti islieti savo siela silke
Kaip iskerpat ta paveiksliuka ir jis neryksta?
kokie grazus jusu darbeliai, tiesiog akys raibsta
Noreciau ir as pameginti. Tiesiog pradziai mane labai uzkabino atviruku gaminimas.
Gal galetumet patarti kokias medziagas turiu susipirkti, jus cia kodais ir kazkokiais numeriais kalbate, tai nelabai suprantu, mat su tapyba neturiu nieko bendro, bet norisi isdrysti islieti savo siela silke
Kaip iskerpat ta paveiksliuka ir jis neryksta?
kai paklijuoji ant popieriaus - neryksta, gali pries klijuodama dar priklijuoti flizelina
Mano naujas, čia tos valių išklotinės
tavi,viskas o.k. tik pagalvok kaip lapus atskirti nuo fono Spalviniai ir kokiais kitais budais Tiesiog dar nebaigtas darbelis
QUOTE(upytele @ 2008 02 25, 00:00)
tavi,viskas o.k. tik pagalvok kaip lapus atskirti nuo fono Spalviniai ir kokiais kitais budais Tiesiog dar nebaigtas darbelis
Rytoj įkelsiu kitas šio šalio nuotraukas. Mano vaikis padarė nuotraukas atbulom rankom, tai taip ir matos. Lapai fone išsiskiria. Kaip bebūtų vis dar mokausi.
Šitoj kiek geriau matosi
labai fainas. grazus druskos efektai . tik ir as pritarciau upytelei . manau, kad reiktu padaryt daugiau spalvotus lapelius, ar kaip pakonturinti ju vidu
QUOTE(naca @ 2008 02 25, 16:36)
labai fainas. grazus druskos efektai . tik ir as pritarciau upytelei . manau, kad reiktu padaryt daugiau spalvotus lapelius, ar kaip pakonturinti ju vidu
Vis tiek teks daryti kitą šalį. Klientė nori gėlių
Ech kaip pažįstama Bet taip toblėji, klientai labai geras variklis. Aš visada sakau, kad tai paskutinis užsakymas, bet ir vėl imuosi naujo
o as jau tiek uzsakymu tureciau savo kiciniams paveikslams bet visiems atsakau. man perdaug nervu tai kainuoja, be to visos nori kaip tas ar anas geriau jau patapau ir parduodu
Laba diena. Noriu prisijungti prie jūsų kompanijos. Jau padariau kelis darbelius. Tikiuosi toliau seksis geriau. O dabar tai taip:
šalio fragmentas. Ir dar vienas fragmentas:
ar priimsit?
šalio fragmentas. Ir dar vienas fragmentas:
ar priimsit?
Enija, kaip grazu!!!! Ypatingai apatinis - nuotaika ir kompozicija !