bet su silku buna ir taip - nusipirkai nauja silko rusi, nesi patyrusi su ja ir padarai lepsusa . o kad butu drobe, tai pakoreguot galeciau. o dabar i siuksliu deze arba sagem, rankinikem, atvirutem, kuriu daryt nenoriu ir nezinau , kur kisti
QUOTE(naca @ 2008 02 20, 19:43)
bet su silku buna ir taip - nusipirkai nauja silko rusi, nesi patyrusi su ja ir padarai lepsusa . o kad butu drobe, tai pakoreguot galeciau. o dabar i siuksliu deze arba sagem, rankinikem, atvirutem, kuriu daryt nenoriu ir nezinau , kur kisti
O tu nebandei apvelt ir padaryti sali?
ten paveikslas nedidukas jei jis nebutu ir taip labai margas, tai galeciau dar kaipnors pataisyt, bet dabar...
QUOTE(naca @ 2008 02 20, 20:05)
ten paveikslas nedidukas jei jis nebutu ir taip labai margas, tai galeciau dar kaipnors pataisyt, bet dabar...
Ai naca, nepergyvenk. Va man irgi š... gavos dariau klevo lapus - gavos varlių išklotinės
tai gal labai kam patiktu
QUOTE(naca @ 2008 02 20, 23:13)
tai gal labai kam patiktu
Ryt foną padarysiu ir žiūrėsiu
QUOTE(tavi @ 2008 02 20, 21:11)
Ai naca, nepergyvenk. Va man irgi š... gavos dariau klevo lapus - gavos varlių išklotinės
Prajuokino tos varliu isklotines
Noreciau pamatyt
QUOTE(varlyte @ 2008 02 20, 23:48)
Manau pavyks įkelti vėliau.
Kol neatidaro mano temeles... pasirasysiu cia, kad sestadieni busiu Kaune Jau su Smilte sutareme susitikti
QUOTE(upytele @ 2008 02 21, 11:32)
Kol neatidaro mano temeles... pasirasysiu cia, kad sestadieni busiu Kaune Jau su Smilte sutareme susitikti
Kaip jums gerai
Jergau.... kur gaut laiko...kada gi aš savo letenas prinešiu prie papaišaliojimo .....
Papildyta:
O čia į kolekciją prie varlių išklotinių
Papildyta:
O čia į kolekciją prie varlių išklotinių
Įdomus darbelis. Netgi labai.