flomasteriu kancialiarinese prekese, dazu dailes reikmenu parduotuvese, pas mus maciau ir kanceliarinese
QUOTE(naca @ 2007 09 21, 11:03)
flomasteriu kancialiarinese prekese, dazu dailes reikmenu parduotuvese, pas mus maciau ir kanceliarinese
oi flomasteriu 100 metu neturejau, jau ir nemoku jais naudotis o tinka tie patys paparsciausi flomasteriai, ar yra specialus paisymui ant drabuziu?
QUOTE(domcius @ 2007 09 21, 08:18)
gal zinot panickos kur ju buna?
As tai per ebay pirkausi
Papildyta:
QUOTE(domcius @ 2007 09 21, 14:16)
oi flomasteriu 100 metu neturejau, jau ir nemoku jais naudotis o tinka tie patys paparsciausi flomasteriai, ar yra specialus paisymui ant drabuziu?
Specialus tekstilei ,jie uzfiksuojami po piesinelio uzbaigimo su lygintuvu,kad nenusiplautu
Nusipirkau akriliniu dazu skitru rubu dazymui,Bet kokio tipo medziagai tinka neraso.
Gal kuri esat bandzius.Itariu ,kad seip neprasimus i kita medziagos puse.Bandysiu svarka grazinti.
Gal kuri paiset su tokiais dazais ir kokiu patarimu turit?
Gal kuri esat bandzius.Itariu ,kad seip neprasimus i kita medziagos puse.Bandysiu svarka grazinti.
Gal kuri paiset su tokiais dazais ir kokiu patarimu turit?
Akriliniai rubams ,neteko dar girdet ... O parasyta kaip naudoti?
Na as ir buvau nustebus.
Ten raso,kad nupaisai ir is kitos puses viska lygintuvu uzlygini.
Bandysiu ant kokio mazesnio daikto,paziuresiu kaip gausis.
Ten raso,kad nupaisai ir is kitos puses viska lygintuvu uzlygini.
Bandysiu ant kokio mazesnio daikto,paziuresiu kaip gausis.
Zinau, akriliniai tekstilei skirti dazai, viskas su jais o.k. Konsistencija kaip guaso. Priklausomai nuo medziagos storio jie gali ir neprasimusti per audini. Na , zinoma, jei labai atskiesi vandeniu - tai skystimelis butinai i kita puse nutekes Zodziu, pasiimk pirma skiaute medziagos, ismegink, o po to jau rubus puosk Mat nezinau kaip jie atrodys po skalbimo....
Truputeli pasigirsiu... Jau seniai tai dariau
nugi laaabai bet man labiausiai pirmas kur tavo temoj.
ir turbut ne naujiena pasakysiu, kad zymiai graziau atrodytu islyginta negadink savo ir darbu vertes.
ir turbut ne naujiena pasakysiu, kad zymiai graziau atrodytu islyginta negadink savo ir darbu vertes.
Aciu, naca, uz grazius zodelius ir draugiskus patarimus! Tu teisi del tu rauksliu (beje as irgi bambu ant autoriu, kurie negerbia savo ziurovo), bet pas mane darbas islygintas tik tada - kada remuose .... O iki to dar toks tolimas kelias... O is remeliu salono - tiesiai i parodele... Vat todel ir skubu pasigirti Kazkaip reiketu atrasti laiko lygintuvui, bet kol kas,..... tik begimas... Labai sunku sugrizti i civilizacija po kelioniu Nu nepykite merginos, labai stengsiuosi pasitaisyti, bet kol kas nesekasi Beje, idejau du, kurie man labiausiai prie sirdies. Laukiu kitu merginu darbeliu... Greitai! Vasara jau baigesi
QUOTE(upytele @ 2007 09 24, 22:19)
Beje, idejau du, kurie man labiausiai prie sirdies. Laukiu kitu merginu darbeliu... Greitai! Vasara jau baigesi
smagu , oj smagu, kad rodaisi ir giriesi Man tai jau labai labai prie širdies būtų apatinis, o viršutinis tikrai kenčia ( nuo mergaitės nelyginančios, nelyginančios, nelyginančios, visos suknios išbėgios, išbėgios, išbėgios...)
Einu uzsirakinti spinta, nes sestadieni tikrai prireiks suknios Gerai, daugiau nedesiu nelygintu, bet is tiesu jis tik su viena raukslyte