tai aišku, kad pradžiai pats tas
nes jei tai butu Javana dažai, tai vienas buteliukas virš 10Lt. kainuotų, kontūro keturgubai daugiau nei tūbelei, tūbelė irgi nuo 11Lt kainuoja, tai vat ir paskaičiuokit, kas gaunasi, o jei nepatiktų būtų brangoka
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 01 22, 23:45)
koks gražus pirmas bandymas, rulle
tu jau nepyk....man sakė, kad pradžiai ir pabandymui tas rinkinys pats tas nesakė, kad smirdės
tu jau nepyk....man sakė, kad pradžiai ir pabandymui tas rinkinys pats tas nesakė, kad smirdės
Oi,Bruksniuk,kaip gali pykti uz tokias dovanas
Aciu tau labai dziaugiuosi , o smirda-tai pas visus, nes su benzinu,rezervas, bet as ant elektr.virykles pasidejau,tai garu surinkejas istrauke kvapa
rulle, dabar jau isikirtau viska Taip toki kontura buvau skaiciusi,kad galima pasidaryti namuose, bet siandien dienai nebeapsimoka, mat yra pirkti Bandymas superinis tesk savo darbeli, o mes su malonumu lauksime rezultatu. Beje, rytoj galesiu atsiusti nuotraukeles atviruciu, kurias darau ant silko
Del batikos - galima derinti ir su tapyba - superiniai efektai gaunasi ir geras darbas. Beje, kazkada per telika rode - laisva tayba ant silko, ir kur ne kur uzlasina vasko laseliu Po to su lygintuvu istirpina. Taigi as ir vel susigundziau prisiminti senus laikus, kai tapyba derindavau su batika
Ech, merginos!!! Rankos niezti darbuotis !!! Beje, knyguciu apie batika galetumete ikelti ir cia
Dar ne visa batika atliekama su vasku. Kita technologija - ivairus lankstymai ir mazgiojimai
Isipliurpiau Einu darbuotis...
Del batikos - galima derinti ir su tapyba - superiniai efektai gaunasi ir geras darbas. Beje, kazkada per telika rode - laisva tayba ant silko, ir kur ne kur uzlasina vasko laseliu Po to su lygintuvu istirpina. Taigi as ir vel susigundziau prisiminti senus laikus, kai tapyba derindavau su batika
Ech, merginos!!! Rankos niezti darbuotis !!! Beje, knyguciu apie batika galetumete ikelti ir cia
Dar ne visa batika atliekama su vasku. Kita technologija - ivairus lankstymai ir mazgiojimai
Isipliurpiau Einu darbuotis...
Na,bet as ir tundra ,as gi neislyginau dar,o,kai perskaiciau Upyteles zinute,kad vaska istirpina,tai gal ir efektas kitas
Tuoj ikelsiu vienos knygos nuoroda
knygutes ivairios
labai grazu
Tuoj ikelsiu vienos knygos nuoroda
knygutes ivairios
labai grazu
Va mano burbulinukė dažyta principu tep lep
aciu rulle, butinai perzvelgsiu
tavi, spalvytes dvelkia papludymiu Vasara - gaivios ryskios ! labai super
tavi, spalvytes dvelkia papludymiu Vasara - gaivios ryskios ! labai super
Mėgstu šiltas spalvas. Ačiū tau upytėle.
Faina burbuline,Tavi ,o audinis koks?sintetinis?
QUOTE(rulle @ 2008 01 23, 13:35)
Faina burbuline,Tavi ,o audinis koks?sintetinis?
Polesterinis šifonas
QUOTE(rulle @ 2008 01 22, 22:56)
Aciu tau labai dziaugiuosi , o smirda-tai pas visus, nes su benzinu,rezervas, bet as ant elektr.virykles pasidejau,tai garu surinkejas istrauke kvapa
tai gerai
Kaune parduotuvėlė tokia gera yra, su labai geromis pardavėjomis: viską ištraukia ir viską parodo
bet kai paklausė "o jūs pati nenorit pabandyti" greitai iš ten pabėgau, nes noriu
va dar pasidairysiu į jūsų, merginos, darbus, ir bėgsiu į parduotuvę
Brūkšniuk, kaip pazistama Buvau pazadejusi ikelti ant silko tapytas atvirutes :
Tavi, si pati graziausia
Upytele, kaip tu priklijavai?
Upytele, kaip tu priklijavai?