ai dar nesiusiu foto - bandysiu, nes supratau, ka reikia daryti- nebijoti sulieti. tiesa, o kaip tu suslapini visa silka- jei apipurskiu, tai pakimba tas vanduo . o del nesigavusiu silku panaudojimo, tai jau turiu siek tiek prikaupusi - is vieno rankine ruosiuos daryt (tik ar prisiruosiu ), is kito sage pradejau, bet nebedristu rodyti, nes yra kas tokio tipo daro .
ai dar nesiusiu foto - bandysiu, nes supratau, ka reikia daryti- nebijoti sulieti. tiesa, o kaip tu suslapini visa silka- jei apipurskiu, tai pakimba tas vanduo .
o del nesigavusiu silku panaudojimo, tai jau turiu siek tiek prikaupusi - is vieno rankine ruosiuos daryt (tik ar prisiruosiu ), is kito sage pradejau, bet nebedristu rodyti, nes yra kas tokio tipo daro .
Pirmą skarutę dariau šilkinę ir virinau, nenublanko. Tuose kursuose nežino apie fiksavimą tikro šilko. Skambinausi su firma, jie nieko nenaudoja, reiškia šilkas burbulinei netiks.Mažiau nei per mėnesį burbulai išsileis ir medžiaga liks tik truputi pasiputusi.
del tos pacios priezasties as irgi savo sagiu nedeu i foruma Nors jau seniai narplioju. Uztai draugam buvo daug dovanyciu!!! Del silko burbulinimo... Jei ka suzinosite- pasidalinkite ir su manimi. Mat sifona, kiek zinau uztenka isvirinti... O kaip del silko ???
Spalvas derint moku, teta išmokė (dailininkė), va su kompozicija gali būti problemų. Figūrų piešti nemoku. Aplamai mane daugiau traukia augaliniai motyvai, grafika. Noriu daryti ne paveikslus - šalius. Artimiausiu metu bandysiu nauose ant šilko velti. Turiu natūralaus balto šilko, manau nespalvinsiu darysiu šviesiu spalvų. Kai kurios ta poliesterinį šifoną ir vadina šilku. Natūralus šilko šifonas ir buvo pirmoji skarutė.
na ir nesiseka . siaip ne taip mano paveikslas isvenge siuksliu dezes, nors nesakyciau, kad as labai juo patenkinta. bet.... buvau issipiesusi piestuku ant silko, kaip skaiciau parasyta. tai kai jau pabaigusi emiausi skalbt, tai sunkiai sunkai issiskalbe tas piestukas, bet lengvai nusiplove blizgus konturas , ir paveikslas gerokai pabluko . teks vel tempt ant remo ir paryskint