taip taip as supratau kad jis toks arogantiskai pakeltas. aisku, kad foto neatskleidzia visko, dar ir visokiu seseliu prideda. bet man vistiek tas kaklas ir smakras taip per astriai atrodo.
kad as ir taip nenutapyciau cia tai aisku .
mane labiausiai nervina silko tapyboj, kad negalima pataisyti, pertapyti
Jėtau Naca, Upytėle. Kai pasiskaitau jūsų diskusiją - baisu prie šilko eiti. Pas mane tai dvi kairios rankos
tai ir netapyk kokiu piesimo igudziu reikalaujanciu darbeliu, o zaisk spalvomis, formomis
Ai gal ir uzsmailinau, nes taip tiesiog zaviau atrodo Labai bijojau padaryti keturkampa sunkiaatlecio veideli
Papildyta:
tavi, negaisk laiko musu pliurpalus skaitydama pasiimk tetuka ir darbuokis Niekas negime mokedamas, taigi tik darbeliu galima pasiekti rezultata Svarbiausia nebijok saves
Papildyta:
tavi, negaisk laiko musu pliurpalus skaitydama pasiimk tetuka ir darbuokis Niekas negime mokedamas, taigi tik darbeliu galima pasiekti rezultata Svarbiausia nebijok saves
sedziu prie to savo paveikslo ir manau, kad dar ilgai sedesiu . o ims ir nepavyks... perdaug iklimpau i detalizavima - neiseina man taip bendrais bruozais pagauti esme
kentek man irgi ne viskas sekasi sugadinu ir... "padedu" i siuksliu deze ... Patikek manimi kiek silko esu prigadinus
QUOTE(upytele @ 2008 01 10, 19:53)
Ai gal ir uzsmailinau, nes taip tiesiog zaviau atrodo Labai bijojau padaryti keturkampa sunkiaatlecio veideli
Papildyta:
Papildyta:
Einu pirmadienį ant šilko mokytis piešti
valio Jei kils klausimeliu - parasyk, pasistengsime atsakyti
o man jau krypsta zvilgsnis link siuksliu dezes . vakar atrode dar puse bedos, o siandien nepatinka . na pabandysiu dar kazka isspausti. reikejo daugiau man sulieti, o as taip sausokai dariau
naca, nepabijok ideti nuotraukyte ar i az atsiusk... Visada zvilgsnis is "sono " labai sveika
Beje, sugadinti piesiniai tinka ivairioms sagems, bei kitokiems aksesuarams gaminti As velokai supratau
Beje, sugadinti piesiniai tinka ivairioms sagems, bei kitokiems aksesuarams gaminti As velokai supratau
QUOTE(upytele @ 2008 01 11, 13:40)
naca, nepabijok ideti nuotraukyte ar i az atsiusk... Visada zvilgsnis is "sono " labai sveika
Pavyzdžiui burbulinukei
Aha tik nezinau ar is silko imanoma pagaminti ????