mano japoniškas šalis irgi šifoninis
bet jau nuotraukos naca tai fantastiškos
nuotraukos kaip tai fantastiskos . man labai prasta atrodo
Nevyk Dievo į medį
man tai fantastika, kaip taip gražiai sugebi nufotografuoti viską
ten šviesa iš apačios šviečia?
man tai fantastika, kaip taip gražiai sugebi nufotografuoti viską
ten šviesa iš apačios šviečia?
ne, niekas ten nesviecia - ten balta paklode. su blicu fotografuota be jokiu gudrybiu .
dziaugiuos, kad tau atrodo geros nuotraukos . o as kai idealiu prisinagrineju, tai manosios tokios prastos atrodo
dziaugiuos, kad tau atrodo geros nuotraukos . o as kai idealiu prisinagrineju, tai manosios tokios prastos atrodo
nu jo, priklauso nuo to, į ką lygiuojiesi
man kol kas užtenka mokymosi piešimo, kitais frontais jau nieko nespėju po darbo ir vaiko, tai kažkaip negriaužiu savęs. Kažkada labai norėsiu pasitobulinti žinias ir įgūdžius fotografijoje, bet matyt labai negreit
man kol kas užtenka mokymosi piešimo, kitais frontais jau nieko nespėju po darbo ir vaiko, tai kažkaip negriaužiu savęs. Kažkada labai norėsiu pasitobulinti žinias ir įgūdžius fotografijoje, bet matyt labai negreit
jei fotografuotum papuosalus, o dar ir noretum juos parduoti, tai tikrai prisiverstum. man pats sunkiausias dalykas tas fotografavimas
Merginos, darbstuolytes, bitutes - nuostabiu svenciu, nauju ideju, ikvepimo ir stebuklo!!!!
Siunciu toki pati pasveikinima kaip ir savo temeleje, bet nuo jo dvelkia juuuuuuura
Siunciu toki pati pasveikinima kaip ir savo temeleje, bet nuo jo dvelkia juuuuuuura
Merginos, atostogos jau baigesi Greitai dirbam !!!
dirbam dirbam, šiandien darbe nuo pačio ryto susirinkimas
Koks čia darbas... aš šiand nuo ryto jau visą delfį perskaičiau. Tarpušventį niekas nevyksta...
as irgi .... tingiu Del savo sirdies patapau po valandele per diena, bet daugiau
Taip ir numirs musu temele.... Meginu gaivinti :
pirmas 2008 metu darbelis ant silko. Jeeeeetau kaip rankos atprato per pora savaiteliu!!!!!!!!!!!!
pirmas 2008 metu darbelis ant silko. Jeeeeetau kaip rankos atprato per pora savaiteliu!!!!!!!!!!!!